Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote

Nenea, ai grijă că se zice că sushi ăsta, peștele oceanic crud conține metale grele. Ai văzut ce a pățit Borcea, a devenit tată eroin!  :laugh2

Dacă tot îți place, ia de aici: 

Vorbe de la dujmani nea Picoane... Nu mi-e teama, am bicicleta. 

Bun! 

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Stiu ca aici sunt intre oameni fini si cu obraz subtire... dar o salata de varza murata, cu sare, piper, cimbru, ulei si ceapa rosie, o fi rusinoasa?

attachicon.gifIMGP3774e.jpg

tu de ce nu ai pus o capra micutza sau macar una subnutrita pe cel mai nou thead al meu? :(

credeam ca suntem prieteni si ma faci sa ma simt respinsa, imi ranesti sentimentele catule ia seama

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

ma faci sa ma simt respinsa, imi ranesti sentimentele catule ia seama

In all honesty, numa' de poze cu capre nu mi-a ars zilele astea, ca am avut de lucru de n-am avut timp nici sa mor. In plus laptopul face figuri (hdd-ul se duce pwlii de suflet) si alte mici "delicii". Dar de aia, uite - ca sa nu ma suspectezi de rautate, daca in peregrinarile din perioada urmatoare oi da peste vreo turma suficient de aproape de drum, o sa caut un "subiect" cu care sa-ti fac pe plac, asa la modul original, nu cu poze de pe net... :)

• Like 4
Link spre comentariu

In all honesty, numa' de poze cu capre nu mi-a ars zilele astea, ca am avut de lucru de n-am avut timp nici sa mor. In plus laptopul face figuri (hdd-ul se duce pwlii de suflet) si alte mici "delicii". Dar de aia, uite - ca sa nu ma suspectezi de rautate, daca in peregrinarile din perioada urmatoare oi da peste vreo turma suficient de aproape de drum, o sa caut un "subiect" cu care sa-ti fac pe plac, asa la modul original, nu cu poze de pe net... :)

fara pretexte care ma plictisesc si iti dovedesc incompetenta, lipsa de atentie si insesibilitatea la delicatetea si placeriile mele. cred ca te-ai vorbit cu alt felin pe ascuns sa imi tradezi afectivitatea. tradare! crima!

de unde concluzionesc ca toate felinele sunt niste tradatoare parsive, perverse, sfidatoare si delicvente :) si o sa va scot ochii toata viata, chiar si dupa ea. ca pasarea phoneix revin doar sa va mai scot ochii odata.

glumeam, doar ca imi imaginezi ce fata faci cand iti scot ochii brusc, subit si fara sa te astepti haha. si sper sa 'capturezi' capritza soon happy valentines :*

• Like 1
Link spre comentariu

a dracu te porti la flanea rosie sa nu te deoache lumea

n-am avut buget de rosu,oi fi saracit... port roz aprins, aproape fuxia. imi place maxim cat e de strident sa atat nervu vizual, sa-l obosesc si sa ii perturb psihicul  submisivului, care pe langa insulte mai trebuie sa suporte si si roz in fata ochiului :laugh2 .

Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

Ori e poza macro ori sunt cam mari portiile alea de Spicy Tuna roll.

o poza face cat 10 cuvinte .l. :lol: https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/12743685_1040938969283318_579644477944190162_n.jpg?oh=a5bc188d82ec8342e77d8bb1813b30be&oe=573498D8

• Like 11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...