Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:danpulea
  • Oras:danpulea

  :) https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t34.0-12/12721854_1104922382880756_1002365930_n.jpg?oh=f020e07ac5e92e0b5a70fff1f083f192&oe=56C51220

 

Daca te lugam flumossssssss, ne tlimiti si noua cu fan culieluuuuuuu :blushing2

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Bună ziulica! Postez și eu timid pentru prima oară pe acest topic. Astăzi am găsit la mega sparanghel alb și m-am hotărât să fac o supă cremă delicioasă așa cum am mâncat in Germania (de unde cred că și provine deliciosul sparanghel). Și ca să fie totul light azi am băgat și niste somon la cuptor.

Pentru supă se folosesc doar legume albe, țelina, păstârnac și pătrunjel rădăcină, ceapă albă (franțuzească, nu romanescă, aia e mai mult galbenă, și usturoi. Totul se trage putin in ulei de măsline, se fierbe bine apoi se baga la blander. La final poți să adaugi putina smântâna și parmezan. Eu pun pentry gust, dar nu e musai. E delicioasă. post-149300-0-37936500-1455720342_thumb.jpegpost-149300-0-38508300-1455720352_thumb.jpeg

Revin cu poze cu produsul final :)

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote

Bună ziulica! Postez și eu timid pentru prima oară pe acest topic. Astăzi am găsit la mega sparanghel alb și m-am hotărât să fac o supă cremă delicioasă așa cum am mâncat in Germania (de unde cred că și provine deliciosul sparanghel). Și ca să fie totul light azi am băgat și niste somon la cuptor.

Pentru supă se folosesc doar legume albe, țelina, păstârnac și pătrunjel rădăcină, ceapă albă (franțuzească, nu romanescă, aia e mai mult galbenă, și usturoi. Totul se trage putin in ulei de măsline, se fierbe bine apoi se baga la blander. La final poți să adaugi putina smântâna și parmezan. Eu pun pentry gust, dar nu e musai. E delicioasă. attachicon.gifimage.jpegattachicon.gifimage.jpeg

Revin cu poze cu produsul final :)

Bine ai venit pe aici.  Am vazut pe topicele celelalte ce bunatati faci asa ca esti mai mult decat binevenita :). Ah si ce pofta mi-ai facut de o supa crema de sparanghel. Sau de usturoi! (personal pun mult usturoi in supa de sparanghel si mult sparanghel in supa de usturoi asa ca gusturile se aseamna in capul meu...) 

PS: sparanghelul este unul dintre alimentele alea super bune, putine calorii, multe minerale si vitamine, zero colesterol, e plin fibre si de antioxidanti, arde grasimi etc.

PS2: pofta buna 

  • Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator stau de sase
Reputație: 0

Daca te lugam flumossssssss, ne tlimiti si noua cu fan culieluuuuuuu :blushing2

daca esti din Bucuresti, mergi in Centru Vechi la City Grill. Au aia salam de biscuiti belea, are gustul de altadata. La fel si salata de vinete. De fiecare data iau cate 5-6 portii la pachet :))

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Tot nu aveam io chef de gătit azi, vecină! Mă inviți tu, sau îți bag eu tramvaiu'-n casă? :laugh2

Te Invit la supă, somonul s-a mâncat deja, cum eu gătesc aproape zilnic, fac mereu porții mici :)
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Bine ai venit pe aici. Am vazut pe topicele celelalte ce bunatati faci asa ca esti mai mult decat binevenita :). Ah si ce pofta mi-ai facut de o supa crema de sparanghel. Sau de usturoi! (personal pun mult usturoi in supa de sparanghel si mult sparanghel in supa de usturoi asa ca gusturile se aseamna in capul meu...)

PS: sparanghelul este unul dintre alimentele alea super bune, putine calorii, multe minerale si vitamine, zero colesterol, e plin fibre si de antioxidanti, arde grasimi etc.

PS2: pofta buna

Mulțumesc de primire :D

Și eu fac supa de usturoi, dar o fac fără sparanghel, tot așa cu rădăcinoase albe și la sfârșit ii fac spumă de lapte. Yum yum e delicioasă!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote

Mulțumesc de primire :D

Și eu fac supa de usturoi, dar o fac fără sparanghel, tot așa cu rădăcinoase albe și la sfârșit ii fac spumă de lapte. Yum yum e delicioasă!

 

Sunt adeptul bucatariei "fusion", amestec retetele dupa gustul meu  :laugh2. Asa se face ca in supa de usturoi, pe langa sparanghel (care nu e in reteta) eu adaug si ... bacon. Fript pana devine crocant si presarat pe deasupra, in loc de  crutoane. 

  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...