Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote

Cand te intorci n-o sa te recunoasca lumea, asa ca mai pune si tu poze sa se poata evalua efectele curei

Nu-ti face griji, nu se va schimba mare lucru, se infometeaza acum, corpul intra in "starvation mode", arde vreo 500g de grasimi si vreo 1,5kg de muschi plus probabil pierde 3kg de apa si apoi cand termina cura va lua dublu. Am mai spus si o repet, curele astea minune nu functioneaza; ceea ce functioneaza este sa schimbi felul de viata, sa faci mai mult sport, sa manaci sanatos si echilibrat, sa bei apa, etc. 

• Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Nu-ti face griji, nu se va schimba mare lucru, se infometeaza acum, corpul intra in "starvation mode", arde vreo 500g de grasimi si vreo 1,5kg de muschi plus probabil pierde 3kg de apa si apoi cand termina cura va lua dublu. Am mai spus si o repet, curele astea de minune nu functioneaza; ceea ce functioneaza este sa schimbi felul de viata, sa faci mai mult sport, sa manaci sanatos si echilibrat, sa bei apa, etc.

Dar chiar nu ma infometez...mananc 3 mese pe zi+2 gustari...,mai scap si ceva dulce..sport-mi-am luat un catel care ma scoate de 4-5 ori/zi afara si merg kilometri intregi,pe jos!

Apa beau,ador apa cu lamaie si castravete...momentan am renuntat sa mai mananc lamai,mi-a zis stomatologul ca imi afecteaza dinti..:) !

Slabesti si cu foamea iti zic eu...doar ca acum mananc!

Aaa si sa nu uit cred ca am mancat saci intregi de mere,capsuni si ananas(asta mai putin,nu ajuta la slabit),salatele le fac in tot felul de combinati,sa nu ma plictisesc!

Am renuntat la glucide,colla si fainoase!

Proteine:mi-am cumparat o tigaie grill si imi fac peste si piept de pui!

Regimul acesta il tin de pe data de 15 ianuarie si pana acum am pierdut 3 kilograme..:)

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Dar chiar nu ma infometez...mananc 3 mese pe zi+2 gustari...,mai scap si ceva dulce..sport-mi-am luat un catel care ma scoate de 4-5 ori/zi afara si merg kilometri intregi,pe jos!

Apa beau,ador apa cu lamaie si castravete...momentan am renuntat sa mai mananc lamai,mi-a zis stomatologul ca imi afecteaza dinti..:) !

Aaa si sa nu uit cred ca am mancat saci intregi de mere,capsuni si ananas(asta mai putin,nu ajuta la slabit),salatele le fac in tot felul de combinati,sa nu ma plictisesc!

Regimul acesta il tin de pe data de 15 ianuarie si pana acum am pierdut 3 kilograme..:)

Felicitări și să ajungi la cât ti-ai propus!
  • Like 2
Link spre comentariu

Apa beau,ador apa cu lamaie si castravete...momentan am renuntat sa mai mananc lamai,mi-a zis stomatologul ca imi afecteaza dinti.. :) !

Regimul acesta il tin de pe data de 15 ianuarie si pana acum am pierdut 3 kilograme.. :)

Bravo, hai ca pana la urma nu e asa rau cum credeam eu :). Trebuie sa faci mai mult sport (cardio ca sa arzi grasimi si ceva cross fitness), in rest esti pe calea cea buna. 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Bravo, hai ca pana la urma nu e asa rau cum credeam eu :). Trebuie sa faci mai mult sport (cardio ca sa arzi grasimi si ceva cross fitness), in rest esti pe calea cea buna.

Din pacate(momentan) nu merg la sala!
Link spre comentariu

Nu e asta problema..! :D Momentan nu am voie sa fac sport!

Nu trebuie sa mergi la sala, sunt exercitii pe care le poti face acasa, poti merge la piscina etc. Cred ca esti singura persoana care "nu are voie sa faca sport..."

Hai ca am poluat destul topicul asta, sper sa iti reuseasca regimul ala si sa-ti treaca lenea de care povesteste Jili.   

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Nu trebuie sa mergi la sala, sunt exercitii pe care le poti face acasa, poti merge la piscina etc. Cred ca esti singura persoana care "nu are voie sa faca sport..."

Hai ca am poluat destul topicul asta, sper sa iti reuseasca regimul ala si sa-ti treaca lenea de care povesteste Jili.

Sunt activități specifice,cum ar fi: sticlism, halbere, clipitul etc...

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...