Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:fara
  • Oras:fara

o poza cu sticla goala, aruncata la gunoi, n'aveai? :laugh2

mai am oleaca apoi  le arunc amu nu :yummy  :2808.gif

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t34.0-12/12835021_1114413855264942_732041055_n.jpg?oh=d600fd28974ea30472c2b3ebbe081c0e&oe=56DC9B71

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

ce combinatie ii asta ? :blink: poate ti.a ”mere” burta nu manca mult :lol:  :hug1

Merge lovăroaso! De exemplu brânză d'aia cu mucegai, camembert, brie etc. cu struguri albi și vin alb sec ( merge și roșu sec, dar mie îmi place mai mult cu alb). 

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

branzeturile mie-mi plac cu fructe uscate confiate, mai ales prune, stafide, smochine sau cu pere/ compot de pere , chiar struguri merg. si intotdeauna combinbranzeturi tari cu vin rosu indiferent ca-s de vaca cum e brie sau oaie pecorinoil si roquefort sau capra aici imi place chevre, feta greceasca. nu-mi plac alb sau roze la branzeturi

• Like 1
Link spre comentariu

branzeturile mie-mi plac cu fructe uscate confiate, mai ales prune, stafide, smochine sau cu pere/ compot de pere , chiar struguri merg. si intotdeauna combinbranzeturi tari cu vin rosu indiferent ca-s de vaca cum e brie sau oaie pecorinoil si roquefort sau capra aici imi place chevre, feta greceasca. nu-mi plac alb sau roze la branzeturi

plm...acum vii si tu..dupa ce miam facut laba

Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

mie imi plac prunele si dupa aceea urmeaza restul pe care le-ai enumerat. =))

Link spre comentariu

Crezi că ne interesează ce-ți place ție? 

• Like 4
  • Minus 14
Link spre comentariu

plm...acum vii si tu..dupa ce miam facut laba

:))

mie imi plac prunele si dupa aceea urmeaza restul pe care le-ai enumerat. =))

mi s-a facut pofta de un lacerta cuvee IX pe asta il bag la inaintare la platouri de branza. dar mi-am propus sa nu mai beau pana luna viitoare :))

a si gorgonzola picanta mereu o manc cu mere verzi maxim imi place combinatia

Link spre comentariu

ti-ai propus? da nu te tii, nu? :laugh2

depinde. nu simt nevoia sa beau daca imi propun sau nu. daca plec sa ma plimb cum am vaga intentie si planificare ei bine la drumuri si plimbari de colo colo inca sunt entuziasta si cand sunt entuziasta bag botu' in viniluri (asa le zic eu la vinuri). dupa ce bag la vin ca-s oricum binedispusa imi vine pofta de petrecere si topaiala  si zbucium si atunci clar trec pe cocktailuri pe baza de vodka. maxim ma 'lubrifiez' in vacante :)) doar din pricina bunadispozitii , nu ca am chef sa beau. om vedea

ceea ce voiam sa spun e ca in vacante sunt la nivel maxim de bunadispozitie si toata lumea imi da sa beau continuu si insista sa o fac femeie/barbat, batran/tanar, mamele/tatii prieteneilor. e ca si cum universul comploteaza sa devin brusc intr-o perfecta armonie alcoolica :))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...