justlove Reputație: 8972 Postat Martie 4, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Martie 4, 2016 o poza cu sticla goala, aruncata la gunoi, n'aveai? mai am oleaca apoi le arunc amu nu https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t34.0-12/12835021_1114413855264942_732041055_n.jpg?oh=d600fd28974ea30472c2b3ebbe081c0e&oe=56DC9B71 7 Link spre comentariu
ce vina avea sarmana oaie Reputație: 9 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Bine ma, cum spui tu, eu nu ma pun cu idiotii betivi! Tu cam puti a nord-est sau ma insel? Sa fii sanatos si poate candva, odata, vei avea si tu pula.lasal ma ca e un inger, in realitatese joaca si el dea ghengstaru'...plm.si masa plange-n casa de chirpici Link spre comentariu
ce vina avea sarmana oaie Reputație: 9 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 mai am oleaca apoi le arunc amu nu https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t34.0-12/12835021_1114413855264942_732041055_n.jpg?oh=d600fd28974ea30472c2b3ebbe081c0e&oe=56DC9B71prea ca la tzara Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 4, 2016 ce combinatie ii asta ? : poate ti.a ”mere” burta nu manca mult Merge lovăroaso! De exemplu brânză d'aia cu mucegai, camembert, brie etc. cu struguri albi și vin alb sec ( merge și roșu sec, dar mie îmi place mai mult cu alb). Link spre comentariu
ce vina avea sarmana oaie Reputație: 9 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 camembert merge cu ceapa si slanina Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 4, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Martie 4, 2016 branzeturile mie-mi plac cu fructe uscate confiate, mai ales prune, stafide, smochine sau cu pere/ compot de pere , chiar struguri merg. si intotdeauna combinbranzeturi tari cu vin rosu indiferent ca-s de vaca cum e brie sau oaie pecorinoil si roquefort sau capra aici imi place chevre, feta greceasca. nu-mi plac alb sau roze la branzeturi 1 Link spre comentariu
ce vina avea sarmana oaie Reputație: 9 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 branzeturile mie-mi plac cu fructe uscate confiate, mai ales prune, stafide, smochine sau cu pere/ compot de pere , chiar struguri merg. si intotdeauna combinbranzeturi tari cu vin rosu indiferent ca-s de vaca cum e brie sau oaie pecorinoil si roquefort sau capra aici imi place chevre, feta greceasca. nu-mi plac alb sau roze la branzeturiplm...acum vii si tu..dupa ce miam facut laba Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Martie 4, 2016 Oras:- Oras:- Partajează Postat Martie 4, 2016 branzeturile mie-mi plac cu fructe uscate confiate, mai ales prune, stafide, smochine sau cu pere/ compot de pere , chiar struguri merg. si intotdeauna combinbranzeturi tari cu vin rosu indiferent ca-s de vaca cum e brie sau oaie pecorinoil si roquefort sau capra aici imi place chevre, feta greceasca. nu-mi plac alb sau roze la branzeturi mie imi plac prunele si dupa aceea urmeaza restul pe care le-ai enumerat. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 4, 2016 branzeturile mie-mi plac cu fructe uscate confiate, mai ales prune, stafide, smochine sau cu pere/ compot de pere , chiar struguri merg. si intotdeauna combinbranzeturi tari cu vin rosu indiferent ca-s de vaca cum e brie sau oaie pecorinoil si roquefort sau capra aici imi place chevre, feta greceasca. nu-mi plac alb sau roze la branzeturiCrezi că ne interesează ce-ți place ție? 4 14 Link spre comentariu
ce vina avea sarmana oaie Reputație: 9 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Crezi că ne interesează ce-ți place ție?maestre,de ce nu lasi fata in pace? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 4, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Martie 4, 2016 plm...acum vii si tu..dupa ce miam facut laba ) mie imi plac prunele si dupa aceea urmeaza restul pe care le-ai enumerat. mi s-a facut pofta de un lacerta cuvee IX pe asta il bag la inaintare la platouri de branza. dar mi-am propus sa nu mai beau pana luna viitoare )a si gorgonzola picanta mereu o manc cu mere verzi maxim imi place combinatia Link spre comentariu
ce vina avea sarmana oaie Reputație: 9 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 mie imi plac prunele si dupa aceea urmeaza restul pe care le-ai enumerat. ma bagabontule tu vrei sati bagi branzan rozkendra 1 Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Martie 4, 2016 Oras:- Oras:- Partajează Postat Martie 4, 2016 ) mi s-a facut pofta de un lacerta cuvee IX pe asta il bag la inaintare la platouri de branza. dar mi-am propus sa nu mai beau pana luna viitoare )ti-ai propus? da nu te tii, nu? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 4, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Martie 4, 2016 ti-ai propus? da nu te tii, nu? depinde. nu simt nevoia sa beau daca imi propun sau nu. daca plec sa ma plimb cum am vaga intentie si planificare ei bine la drumuri si plimbari de colo colo inca sunt entuziasta si cand sunt entuziasta bag botu' in viniluri (asa le zic eu la vinuri). dupa ce bag la vin ca-s oricum binedispusa imi vine pofta de petrecere si topaiala si zbucium si atunci clar trec pe cocktailuri pe baza de vodka. maxim ma 'lubrifiez' in vacante ) doar din pricina bunadispozitii , nu ca am chef sa beau. om vedeaceea ce voiam sa spun e ca in vacante sunt la nivel maxim de bunadispozitie si toata lumea imi da sa beau continuu si insista sa o fac femeie/barbat, batran/tanar, mamele/tatii prieteneilor. e ca si cum universul comploteaza sa devin brusc intr-o perfecta armonie alcoolica ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Tu săț faci analizele şi dupe aia să intri p'aicişa Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 4, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Martie 4, 2016 Tu săț faci analizele şi dupe aia să intri p'aicişale-am facut. stau prost cu fierul, calciul si tensiunea. in rest sunt functionala Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 4, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Martie 4, 2016 camembert merge cu ceapa si slaninasi cu ardei iute După care-ți vine a fute https://www.youtube.com/watch?v=Tj75Arhq5ho Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 le-am facut. stau prost cu fierul, calciul si tensiunea. in rest sunt functionalaAi grijă la e-coli 1 Link spre comentariu
ce vina avea sarmana oaie Reputație: 9 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 si cu ardei iute După care-ți vine a fute https://www.youtube.com/watch?v=Tj75Arhq5hodaca camembertu pute? 1 Link spre comentariu
ce vina avea sarmana oaie Reputație: 9 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 le-am facut. stau prost cu fierul, calciul si tensiunea. in rest sunt functionalacata pula ai in sange? 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 4, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Martie 4, 2016 daca camembertu pute? Dăm cu oțet și cu Extravagance de Givenchy Link spre comentariu
ce vina avea sarmana oaie Reputație: 9 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Dăm cu oțet și cu Extravagance de Givenchyio ma dau cu zaibar da la masura oilor 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 4, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Martie 4, 2016 io ma dau cu zaibar da la masura oilor Sa spălat mămica al tău ? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 4, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Martie 4, 2016 cata pula ai in sange?vipuska pan acu nu m-a taiat niciunu sa si-o vare la propriu intre venele mele.dar ma bucur ca cu sau fara branzeturi tu ai tras de pahare in seara asta Link spre comentariu
ce vina avea sarmana oaie Reputație: 9 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Sa spălat mămica al tău ?la beut si apoi Mia facut dus mie si la imigrantii dan kanale Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum