Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Si noi un mic jar impreuna cu nasicul The Godfather :)

post-123528-0-24807500-1434869687_thumb.jpg

post-123528-0-06659600-1434869703_thumb.jpg

post-123528-0-17549900-1434869720_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

de alaltaieri:

asparagus

cartofi noi trasi la cuptor 

oua fierte si tocate marunt

schwartzwalder schinken

cascaval gouda ras.

post-58400-0-50294800-1434879026_thumb.jpg

post-58400-0-93853400-1434879031_thumb.jpg

post-58400-0-22670100-1434879039_thumb.jpg

post-58400-0-77687300-1434879044_thumb.jpg

post-58400-0-12755100-1434879053_thumb.jpg

post-58400-0-05992400-1434879057_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Mai mananca omul, dar se mai si "adapa". :)

http://i60.tinypic.com/5ys2hd.jpg

1 Litru de licoare, dupa o masa cu #seafood si #blackangus.  :beex2

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

M-am tinut de cuvant cu salata de vinete. N-am apucat sa pozez decat varianta cu maioneza, si doar un singur cadru, no second chances...

post-53465-0-89651800-1434919036_thumb.jpg

• Like 7
Postat

Ticutza, daca nu e indiscretie, cu ce-s facute pozele matale? Sunt curios de la ce au, toate, un fel de tenta de sepia, care le da un anume farmec, parca ar fi poze de pe film/hartie, scanate. Sau numa' la mine se vad asa?

In alta ordine de idei... "chestiile" astea numa' le-am luat azi dimineata din piata. 6,5 lei kilu', am bagat in portbagaj o ladita intreaga. N-am gatit nimic la ele, am vrut doar sa va fac pofta :P

post-53465-0-75440900-1434919755_thumb.jpg

• Like 7
Vizitator
Postat

M-am tinut de cuvant cu salata de vinete. N-am apucat sa pozez decat varianta cu maioneza, si doar un singur cadru, no second chances...

attachicon.gifIMGP1990.jpg

:hihat :clapp :clapp

• Oras:aer
Postat

Eu zic ca @thecat are ceva din stilul lui Adi Hadean...si cum scrie,si cum posteaza poze :)(mai bine spus,calitatea pozelor)...băi,tu esti Adi Hădean? :)

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Eu zic ca @thecat are ceva din stilul lui Adi Hadean...si cum scrie,si cum posteaza poze :)(mai bine spus,calitatea pozelor)...băi,tu esti Adi Hădean? :)

Are o p00la din stilul lui Adi Hadean... :) Care calitate bre, la poze, ca la aia cu vinetele m-am #kktpemine juma' de ora cu editarea, sa scot din ea ceva cat de cat. 

Fara falsa modestie acuma, adevaru' e ca imi place si sa fac pe masterchefu' pwlii, si sa pozez. Dar mai am mult de invatat in ambele domenii.

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

attachicon.gifIMGP1990.jpg

Salata de vinete e o salată de vară, trebuie să fie ușoară, maioneza o face să fie grea, mai ales când e căldură. Părerea mea ... 

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Salata de vinete e o salată de vară, trebuie să fie ușoară, maioneza o face să fie grea, mai ales când e căldură. Părerea mea ... 

Noooo, :no2 :no2 ! Macar incearca si tu, e o minunatie, e ... fara cuvinte, iarna/vara, nu conteaza ! ;) :hihat

• Like 1
Postat

Noooo, :no2 :no2 ! Macar incearca si tu, e o minunatie, e ... fara cuvinte, iarna/vara, nu conteaza ! ;) :hihat

Crezi că nu am încercat? Dar nu mi-a picat bine, de fiecare dată când am mâncat. Oricum și vânata e un pic indigestă, dacă mai pui și maioneză după ce ai frecat vinetele cu ulei ... 

Vizitator
Postat

Crezi că nu am încercat? Dar nu mi-a picat bine, de fiecare dată când am mâncat. Oricum și vânata e un pic indigestă, dacă mai pui și maioneză după ce ai frecat vinetele cu ulei ... 

Da si da, ai dreptate ! Dar acum, na... nu cred ca mananci o paine de aia rotunda de la Vel Pitar sau Boromir, de aia de 500 grame, pe toata, cu salata de vinete ! Mananci acolo, o felie, doua... zic eu, asa nu are cum sa-ti cada greu ! :blushing2  Mie spre exemplu nu-mi place salatat de vinete simpla, salatat de vinete cu maioneza e muulltt mai faina ! ;) :hihat

Postat

La noi in familie parerile-s impartite, tocmai de aia cand fac vinete, de regula fac din ambele sortimente - cu si fara maioneza. Mie, personal, imi plac ambele, nu pot sa zic ca am vreo preferinta speciala. Numa' ca azi n-am apucat sa pozez ambele boluri :).

Cele in care urmeaza sa pun si maioneza, le frec doar cu foarte putin ulei, si nici maioneza in sine nu pun teribil de multa. Exemplu de azi pentru varianta "cu": 5 vinete potrivite (~15-20 cm lungime), ~1 lingura ulei, 2 linguri maioneza, ceapa + sare dupa gust...

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
Postat

La noi in familie parerile-s impartite, tocmai de aia cand fac vinete, de regula fac din ambele sortimente - cu si fara maioneza. Mie, personal, imi plac ambele, nu pot sa zic ca am vreo preferinta speciala. Numa' ca azi n-am apucat sa pozez ambele boluri :).

Cele in care urmeaza sa pun si maioneza, le frec doar cu foarte putin ulei, si nici maioneza in sine nu pun teribil de multa. Exemplu de azi pentru varianta "cu": 5 vinete potrivite (~15-20 cm lungime), ~1 lingura ulei, 2 linguri maioneza, ceapa + sare dupa gust...

Carnea, carnea, unde-i carnea? :)

• Like 3
  • Minus 1
Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Bravo Ticutza pentru preparate...esti tare frate!

Mi-ai lasat gura apa.

:)

• Like 4
Postat

Carnea, carnea, unde-i carnea? :)

Vine si aia :) Un platou rece cu vinete, rosii, branza, ceapa verde, ardei si ceva salam de vara (sau banatean, mai stie pwla mea de care e, exact) se incadreaza? ca aia am de gand sa-mi prepar, daca nu reusesc sa adorm in curand... (sidenote pentru cei ce se crucesc: DA, ati citit bine, la ora asta o sa mananc, daca nu ma ia somnul. Ce plm sa fac, daca azi m-a obosit threadul Lorenei...aaa, pardon, al lui Dobre, in asa hal ca am dormit dupa-amiaza? :) Acuma n-am somn si ma incearca foamea...)

De friptane si gratare nu-i rost amu', ca azi asa ne-a copulat o lene, pe toti din familie, ca n-am mancat decat hrana rece (see above) toata ziua...

• Like 1
Postat

Vine si aia :) Un platou rece cu vinete, rosii, branza, ceapa verde, ardei si ceva salam de vara (sau banatean, mai stie pwla mea de care e, exact) se incadreaza? ca aia am de gand sa-mi prepar, daca nu reusesc sa adorm in curand... (sidenote pentru cei ce se crucesc: DA, ati citit bine, la ora asta o sa mananc, daca nu ma ia somnul. Ce plm sa fac, daca azi m-a obosit threadul Lorenei...aaa, pardon, al lui Dobre, in asa hal ca am dormit dupa-amiaza? :) Acuma n-am somn si ma incearca foamea...)

De friptane si gratare nu-i rost amu', ca azi asa ne-a copulat o lene, pe toti din familie, ca n-am mancat decat hrana rece (see above) toata ziua...

E bun, bagă :)

Exact astea am mancat io acum juma' de ora(fără vinete), salamoase, branzoase, două roșii si-un ardei gras...subțire de vara :)

Si-am băut o socată rece ca gheața...acu' pot să dorm ca porcu' :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu #vămai lăudați! :)

* #numai vă, te rog frumos. să fim ursari.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

* #numai vă, te rog frumos. să fim ursari.

Zi-le ca se rezolva,ca nu-i las asa......

Postat

am postat niste poze cu "ceva bun" :

(nu de mine sunt gatite evident)

De asta ai tu fălcuțele alea... :)))

http://i61.tinypic.com/2mqos5c.jpg

P.S.: Când vin pe'acolo, mă cazez RH la tine.

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

`bag pula, eu bag topingu` asta la ignor  :cry2

• Like 1
Vizitator
Postat

Ticutza, daca nu e indiscretie, cu ce-s facute pozele matale? Sunt curios de la ce au, toate, un fel de tenta de sepia, care le da un anume farmec, parca ar fi poze de pe film/hartie, scanate. Sau numa' la mine se vad asa?

attachicon.gifIMGP1989.jpg

in general cu 2 aparate....unele cu un Nikon dar nu cele cu mancare :) ..In rest Iphone4S, HDR dezactivat, Flash auto si mod picture instant.. Modul instant le confera naturalete si farmecul :)

• Like 1

Vizitator

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...