picon Reputație: 1046 Postat Martie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 9, 2016 4 3 3 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 9, 2016 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Martie 9, 2016 4 ce.ti mai place savarina 4 Link spre comentariu
ceaica Reputație: 875 Postat Martie 9, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Partajează Postat Martie 9, 2016 4 Merge dulcele dupe atatea pahare?Sau oi fi baut "grasa de cotnari" sau mai rau "lacrima lui ovidiu"??? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Merge dulcele dupe atatea pahare?Sau oi fi baut "grasa de cotnari" sau mai rau "lacrima lui ovidiu"???I-am dat apa sa bea ! 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 ce.ti mai place savarina Pizda ,pentru picon,este a 8 a minune a lumii! 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 9, 2016 Merge dulcele dupe atatea pahare?Sau oi fi baut "grasa de cotnari" sau mai rau "lacrima lui ovidiu"???De ce mă jiCnești? Link spre comentariu
ceaica Reputație: 875 Postat Martie 9, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Partajează Postat Martie 9, 2016 Departe de mine 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 9, 2016 Pizda ,pentru picon,este a 8 a minune a lumii!Păi nu e? peseu ... dă-le-n plm de virgule! 4 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 9, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 9, 2016 Pizda ,pentru picon,este a 8 a minune a lumii!Plm, io crecă-i prima... După care urmează câteva locuri libere, just in case... 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 Păi nu e? peseu ... dă-le-n plm de virgule! Lasa-mi virgulele in pace...sunt pentru dujmani!O sa mori cu gandul la pizda! 2 Link spre comentariu
ceaica Reputație: 875 Postat Martie 9, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Partajează Postat Martie 9, 2016 Decat cu gandul la ea, mai bine cu botul in ea.... pentru mine vorbesc Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2016 Decat cu gandul la ea, mai bine cu botul in ea.... pentru mine vorbesc Daca tot ai gura ocupata, foloseste-ti si mainile cu incredere sa nu mai tastezi prostii... 3 Link spre comentariu
ceaica Reputație: 875 Postat Martie 9, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Partajează Postat Martie 9, 2016 Daca tot ai gura ocupata, foloseste-ti si mainile cu incredere sa nu mai tastezi prostii... Te amuza sa imi tot raspunzi acid?!?Distractie placuta Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 9, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Martie 9, 2016 Te amuza sa imi tot raspunzi acid?!?Distractie placutaChickenshit!!! 2 1 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 10, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Martie 10, 2016 Cocktail de stat sub patura la nici-nu-mai-stiu-cate-plm grade de febra. Cu miere, lamaie, ghimbir si plante de n feluri.Dintr-astea am servit ieri, in loc de 40 de pahare de vin. Bun la gust, but still, this sucks... 8 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 10, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Martie 10, 2016 Bun la gust, but still, this sucks... Insanatosire grabnica! Neata la boieri. Cu cafea!https://pbs.twimg.com/media/Cc71iqeXIAArfc5.jpg 8 5 Link spre comentariu
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Cocktail de stat sub patura la nici-nu-mai-stiu-cate-plm grade de febra. Cu miere, lamaie, ghimbir si plante de n feluri.Dintr-astea am servit ieri, in loc de 40 de pahare de vin. Bun la gust, but still, this sucks... IMGP3900-2.jpgVitamina C injectabil (daca se mai fabrica) + putin hidrocortizon si esti pe picioare in timp util pentru House of Cards de pe nimfomane.com 1 Link spre comentariu
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 11, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Martie 11, 2016 Azi o sa pregatesc vita Stroganoff. Am preparat deja sosul compus din: mustar de Dijon, zeama strecurata de la supa de vita, un stropulet de cognac (m-am indurat sa torn dintr-un Hennessy V.S.) si smantana. Urmeaza restul. Ma apuc de treaba. O zi frumoasa, va doresc! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 si pt sufletul lui Miskin cu dedicatie de la Nasu' 12 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Gustarea de dupa-amiaza (test Nikon D700 cu un amarat de Nikon 28-80 f3.5/5.6 - but still, destul de sharp. NEF prelucrat Jpeg direct din aparat - ma enerveaza laptop-ul, imi trebuie un desktop, LR si Photoshop sucks on 8 GB Ram....) http://i.imgur.com/rYgtlck.jpg 6 Link spre comentariu
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 si pt sufletul lui Miskin cu dedicatie de la Nasu' Pentru sufletul tau de smecher de cartier ( marginas), cu dedicatie de la mine si, evident, de la Maestrul Nido : 2 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 11, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Martie 11, 2016 Gustarea de dupa-amiaza (test Nikon D700 cu un amarat de Nikon 28-80 f3.5/5.6 - but still, destul de sharp. NEF prelucrat Jpeg direct din aparat - ma enerveaza laptop-ul, imi trebuie un desktop, LR si Photoshop sucks on 8 GB Ram....) Pentru ce detalii vrei tu iti trebuia alta sticla, ceva fix Si un trepied... Da' merge si asa. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Pentru ce detalii iti trebuia alta sticla, ceva fix Si un trepied... Da' merge si asa. Mda, don't tell me, trepied trebuia sa-l caut prin debara, habar nu am pe unde e momentan, iar sticla next on Dallas, deocamdata m-a "scarmanat" camera la buzunar destul de bine :no2 :laugh2 ... 1 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 11, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Martie 11, 2016 Mda, don't tell me, trepied trebuia sa-l caut prin debara, habar nu am pe unde e momentan, iar sticla next on Dallas, deocamdata m-a "scarmanat" camera la buzunar destul de bine :no2 :laugh2 ...Te cred, lasa ca vine si sticla! Spor la poze! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2016 Partajează Postat Martie 11, 2016 Te cred, lasa ca vine si sticla! Spor la poze! Multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum