picon Reputație: 1046 Postat Martie 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 11, 2016 Azi o sa pregatesc vita Stroganoff. Am preparat deja sosul compus din: mustar de Dijon, zeama strecurata de la supa de vita, un stropulet de cognac (m-am indurat sa torn dintr-un Hennessy V.S.) si smantana. Urmeaza restul. Ma apuc de treaba. O zi frumoasa, va doresc!Tot am luat niște vită azi... mi-ai dat o idee pentru mâine. Merci!
the godfather Reputație: -1028 Postat Martie 11, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Martie 11, 2016 Micinici 1 8
picon Reputație: 1046 Postat Martie 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 11, 2016 I-am gătat. 3 3
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 Direct de la mama ei(vaca), Kobe, pentru amatorii de gheare.Itadakimasu, Am auzit de o alta specialitate, dupa unii, mai delicioasa decat Kobe, anume Matsusaka, insa nu e in drumul meu. 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 12, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 12, 2016 Direct de la mama ei(vaca), Kobe, pentru amatorii de gheare.Itadakimasu, Am auzit de o alta specialitate, dupa unii, mai delicioasa decat Kobe, anume Matsusaka, insa nu e in drumul meu.Nene, vezi ca vita aia rumega încă. Ideal este sa fie mediu făcută, doar sa behaie putin 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 Yucks... arata horror. Mda, iar o sa se atace Miskin si o sa-mi sara in cap, dar nici cand mancam carne nu m-ar fi tentat.. :no2 Aia mai mult iti taie pofta de mancare la cum e preparat felul ala de... mancare 2
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 12, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 12, 2016 Ce norocos trebuie sa fi sa lucrezi intr-o bucatarie........ajungi sa faci poze la toate preparatele care ies in sala 8 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2016 Carne cruda, bleah! Orice carne cruda, peste, etc... sunt o sursa de viermi, virusi, bacterii... :ill 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 12, 2016 Poate scăpăm așa de Mîșkiniutu.
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 Las' ca e crampalu' sanatate pura...
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 12, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 12, 2016 E doar o excepție. Nu e cazul să vă luați după el Fă cunoștință cu tipul care mănâncă numai carne crudă de cinci ani https://vice-images.vice.com/images/contributor/crops/2015/09/04/julian-morgans-1441348562-crop_social.jpg?resize=* http://assets.vice.com/content-images/contentimage/115233/possible-header-2.jpg Fă cunoștință cu Derek Nance. Acum cinci ani, Derek a contractat o boală misterioasă care i-a distrus pofta de mâncare și îl făcea să vomite tot ce mânca. Doctorii bănuiau că e vreo alergie, așa că Derek și-a schimbat dieta. Întâi a renunțat la grâu și la lactate, dar tot continua să piardă în greutate. Disperat, a început să caute pe internet remedii și să întrebe oamenii despre diverse regimuri salvatoare. Derek a încercat întâi dieta mediteraneană (bazată pe pește și legume), după care a renunțat la pește și a devenit vegan, dar nu l-a ajutat la nimic. În cele din urmă a întâlnit un tip care avusese probleme similare și care i-a recomandat o dietă carnivoră pe stil paleolitic. Cum n-avea nimic de pierdut, Derek s-a gândit să încerce. Asta se întâmpla acum cinci ani, iar acum tipul merge atât de departe încât se spală și pe dinți cu grăsime animală. Din motive pe care nici eu nu le înțeleg prea bine, am vrut să-l văd pe Derek luând masa și el mi-a respectat dorința. L-am găsit în Lexington, Kentucky și am vorbit despre organe vitale, carne putrezită și sănătate, principalul motiv pentru care Derek ține regimul ăsta. Și cică n-a fost niciodată mai sănătos.VICE: Salut, Derek. Îmi poți spune mai multe despre dieta asta? Cine a venit cu ideea?Derek: A fost ideea unui dentist pe nume Weston Price care a studiat, prin 1930, avantajele pe care le au pentru sănătate dietele bazate pe mâncare crudă, inclusiv carne crudă. I-a studiat pe indienii din America și câțiva dintre ei trăiau cu carne crudă și grăsime. A descoperit în comunitățile primitive oameni care erau mult mai sănătoși decât suntem noi azi și s-a gândit să încerce să trăiască în stilul lor.Ai fost prudent inițial?Nu prea, pentru că deja eram bolnav de multă vreme și eram dispus să încerc orice. Aveam în curte două capre care îmi dădeam lapte, dar mă săturasem să le tot mulg, așa că le-am tăiat. Le-am mâncat pe amândouă crude și asta a fost trecerea mea la regimul carnivor crud.Ți s-a făcut rău?Nu. Am avut diaree, dar numai până s-a adaptat sistemul digestiv. După prima săptămână, m-am simțit grozav și n-aveam niciun motiv să renunț la regim. http://assets.vice.com/content-images/contentimage/115223/photo-1.jpg Cina lui Derek. Bucăți de carne de miel și grăsime.Și n-ai mâncat nimic altceva de atunci?Nu, de aproape șase ani. Cel mai mult îmi place carnea de miel. Mă duc pe la ferme, negociez un preț decent, tăiem mielul și-l urc în camionetă. Cu carnea de vită e mai greu, pentru că vacile sunt prea mari. Porc nu vreau pentru că sunt plini de hormoni și crescuți cu cereale în care se dezvoltă bacterii.Cum de nu faci scorbut?Carnea din organe conține vitamina C. Iar dacă ții o dietă cu carbohidrați, ai nevoie de suplimente cu vitamina C. În schimb, dacă mănânci strict carnivor, ai cantitatea ideală de vitamina C. Așa că mănânc organele și țesuturile conjunctive. http://assets.vice.com/content-images/contentimage/115224/photo-2.jpg Doza zilnică de vitamina C a lui Derek. Un borcan cu organe de oaie și sânge închegat.Ce faci când te cheamă un prieten la cină?Dacă mă duc la ei acasă, oamenii mă lasă să-mi aduc mâncarea cu mine. La fel și dacă ies la cină în oraș.Dar nu ți se face greață să mănânci mereu același lucru?Nu, te adaptezi. După vreo trei săptămâni, am simțit un gust puternic de sânge în fundul gâtului și am început să tânjesc după carne crudă. Nici nu mă mai atrage carnea gătită. Are gust de ars. Nici condimentele nu mă mai atrag. Înainte asezonam carnea, dar am renunțat și la asta.Ok. Am înțeles că mănânci și carne putredă. De ce?E pro-biotică. Aveam probleme cu digestia în special din cauza lipsei de enzime. Corpul meu nu produce destule enzime cât să digere mâncăruri cu amidon. Așa că bacteriile pro-biotice din carnea putredă mă ajută să diger mâncarea. http://assets.vice.com/content-images/contentimage/115226/photo-4.jpg Derek lasă bucățele de carne de miel într-un borcan să putrezească, după care le mănâncă. http://assets.vice.com/content-images/contentimage/115227/photo-5.jpg Yum!I-ai explicat vreodată dieta ta unui vegetarian?Păi, chiar prietena mea e vegetariană.Joanne, ești vegetariană?Joanne: Da. Bine, omnivoră cu tendințe vegane. Am încercat dieta lui Derek – am mâncat împreună mușchi de miel și a fost delicios, dar sunt vegetariană din compasiune pentru animale. http://assets.vice.com/content-images/contentimage/115228/photo-6.jpg Derek și Joanne.Aveți divergențe de opinie?Înțeleg că are motive serioase pentru care face asta. Eu pot mânca orice și nu mă afectează. Asta e diferența mare dintre noi.Derek, ție ți se pare natural să ucizi animale?Dacă un animal trăiește în armonie cu natura lui, nu am nicio problemă să ucid un animal într-un mod etic. Dar dacă animalul e crescut într-o cușcă și umflat cu antibiotice de câte ori se îmbolnăvește, atunci am o problemă cu asta. Nu e corect nici pentru animal, nici pentru oamenii care îl mănâncă.După cină, Derek m-a dus în beci să-mi arate frigiderul. Aici păstrează carnea de oaie pe care o mănâncă în decurs de câteva săptămâni. În seara asta, frigiderul conține câteva pulpe și un cap. http://assets.vice.com/content-images/contentimage/115229/photo-7.jpg „E o oaie de Shetland, are o aromă foarte blândă și dulce. Sparg craniul și mănânc creierul. E o delicatesă pentru mine, așa că aștept să vină weekendul ca să-l mănânc."Ce e cel mai nasol la dieta asta?Faptul că sunt exclus. Familia mea chiar mă crede nebun. Nu pot accepta faptul că mănânc carne crudă. Tata are diplomă în biologie și îmi tot spune că o să mă îmbolnăvesc dacă mănânc carne crudă.Joanne: Da, e ciudat. Nici măcar n-am voie să vorbesc despre dieta lui Derek în preajma lor. Îmi tot spun că e greșit, că o să moară.O să renunți la dieta asta vreodată?Nu, doar dacă sunt obligat, prin bătaie sau tortură. Ha ha.De curând, ai devenit măcelar.Păi, mă tot duceam la ferme să-mi aleg animale și le omoram cu mâna mea. Până la urmă, fermierii mi-au spus că au nevoie de ajutor și m-am angajat la ei. Acum sunt ucenic. Înainte eram electrician, dar sunt dispus să fac orice. Joanne are și un bar cu sucuri naturale vegane și uneori o ajut și pe ea. Cam asta e viața mea.
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 HahahahahahaCe oameni... Cica.
the godfather Reputație: -1028 Postat Martie 12, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Martie 12, 2016 Dă-l în sangre sa-l bată de scârbos....si pe el și pe kinuitu'....)) 8
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2016 Sa-mi bag!...
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 La o adica, vacile astea din Kobe au fost tratate cu masaje si muzica clasica.Spre deosebire de unele vaci de pe nimfomane.com.... Incredibil, ce ti-s rumanii astia.Doar MRU m-ar intelege....
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 Pentru sufletul tau de smecher de cartier ( marginas), cu dedicatie de la mine si, evident, de la Maestrul Nido :Ai vrea sa fi crescut si tu ca baietasii in Pantelimon, decat sa iti rupi spatele prin asia. Ps: prefer mancarea strict romaneasca, nu ma impresioneaza restul. Asta e valabil pt parveniti ca tine. O zi buna.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 12, 2016 Asta doare 3 3
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 12, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 12, 2016 E doar o excepție. Nu e cazul să vă luați după el Fă cunoștință cu tipul care mănâncă numai carne crudă de cinci anihttps://vice-images.vice.com/images/contributor/crops/2015/09/04/julian-morgans-1441348562-crop_social.jpg?resize=* http://assets.vice.com/content-images/contentimage/115233/possible-header-2.jpg Fă cunoștință cu Derek Nance. Acum cinci ani, Derek a contractat o boală misterioasă care i-a distrus pofta de mâncare și îl făcea să vomite tot ce mânca. Doctorii bănuiau că e vreo alergie, așa că Derek și-a schimbat dieta. Întâi a renunțat la grâu și la lactate, dar tot continua să piardă în greutate. Disperat, a început să caute pe internet remedii și să întrebe oamenii despre diverse regimuri salvatoare. Derek a încercat întâi dieta mediteraneană (bazată pe pește și legume), după care a renunțat la pește și a devenit vegan, dar nu l-a ajutat la nimic. În cele din urmă a întâlnit un tip care avusese probleme similare și care i-a recomandat o dietă carnivoră pe stil paleolitic. Cum n-avea nimic de pierdut, Derek s-a gândit să încerce. Asta se întâmpla acum cinci ani, iar acum tipul merge atât de departe încât se spală și pe dinți cu grăsime animală. Din motive pe care nici eu nu le înțeleg prea bine, am vrut să-l văd pe Derek luând masa și el mi-a respectat dorința. L-am găsit în Lexington, Kentucky și am vorbit despre organe vitale, carne putrezită și sănătate, principalul motiv pentru care Derek ține regimul ăsta. Și cică n-a fost niciodată mai sănătos.VICE: Salut, Derek. Îmi poți spune mai multe despre dieta asta? Cine a venit cu ideea?Derek: A fost ideea unui dentist pe nume Weston Price care a studiat, prin 1930, avantajele pe care le au pentru sănătate dietele bazate pe mâncare crudă, inclusiv carne crudă. I-a studiat pe indienii din America și câțiva dintre ei trăiau cu carne crudă și grăsime. A descoperit în comunitățile primitive oameni care erau mult mai sănătoși decât suntem noi azi și s-a gândit să încerce să trăiască în stilul lor.Ai fost prudent inițial?Nu prea, pentru că deja eram bolnav de multă vreme și eram dispus să încerc orice. Aveam în curte două capre care îmi dădeam lapte, dar mă săturasem să le tot mulg, așa că le-am tăiat. Le-am mâncat pe amândouă crude și asta a fost trecerea mea la regimul carnivor crud.Ți s-a făcut rău?Nu. Am avut diaree, dar numai până s-a adaptat sistemul digestiv. După prima săptămână, m-am simțit grozav și n-aveam niciun motiv să renunț la regim. http://assets.vice.com/content-images/contentimage/115223/photo-1.jpg Cina lui Derek. Bucăți de carne de miel și grăsime.Și n-ai mâncat nimic altceva de atunci?Nu, de aproape șase ani. Cel mai mult îmi place carnea de miel. Mă duc pe la ferme, negociez un preț decent, tăiem mielul și-l urc în camionetă. Cu carnea de vită e mai greu, pentru că vacile sunt prea mari. Porc nu vreau pentru că sunt plini de hormoni și crescuți cu cereale în care se dezvoltă bacterii.Cum de nu faci scorbut?Carnea din organe conține vitamina C. Iar dacă ții o dietă cu carbohidrați, ai nevoie de suplimente cu vitamina C. În schimb, dacă mănânci strict carnivor, ai cantitatea ideală de vitamina C. Așa că mănânc organele și țesuturile conjunctive. http://assets.vice.com/content-images/contentimage/115224/photo-2.jpg Doza zilnică de vitamina C a lui Derek. Un borcan cu organe de oaie și sânge închegat.Ce faci când te cheamă un prieten la cină?Dacă mă duc la ei acasă, oamenii mă lasă să-mi aduc mâncarea cu mine. La fel și dacă ies la cină în oraș.Dar nu ți se face greață să mănânci mereu același lucru?Nu, te adaptezi. După vreo trei săptămâni, am simțit un gust puternic de sânge în fundul gâtului și am început să tânjesc după carne crudă. Nici nu mă mai atrage carnea gătită. Are gust de ars. Nici condimentele nu mă mai atrag. Înainte asezonam carnea, dar am renunțat și la asta.Ok. Am înțeles că mănânci și carne putredă. De ce?E pro-biotică. Aveam probleme cu digestia în special din cauza lipsei de enzime. Corpul meu nu produce destule enzime cât să digere mâncăruri cu amidon. Așa că bacteriile pro-biotice din carnea putredă mă ajută să diger mâncarea. http://assets.vice.com/content-images/contentimage/115226/photo-4.jpg Derek lasă bucățele de carne de miel într-un borcan să putrezească, după care le mănâncă. http://assets.vice.com/content-images/contentimage/115227/photo-5.jpg Yum!I-ai explicat vreodată dieta ta unui vegetarian?Păi, chiar prietena mea e vegetariană.Joanne, ești vegetariană?Joanne: Da. Bine, omnivoră cu tendințe vegane. Am încercat dieta lui Derek – am mâncat împreună mușchi de miel și a fost delicios, dar sunt vegetariană din compasiune pentru animale. http://assets.vice.com/content-images/contentimage/115228/photo-6.jpg Derek și Joanne.Aveți divergențe de opinie?Înțeleg că are motive serioase pentru care face asta. Eu pot mânca orice și nu mă afectează. Asta e diferența mare dintre noi.Derek, ție ți se pare natural să ucizi animale?Dacă un animal trăiește în armonie cu natura lui, nu am nicio problemă să ucid un animal într-un mod etic. Dar dacă animalul e crescut într-o cușcă și umflat cu antibiotice de câte ori se îmbolnăvește, atunci am o problemă cu asta. Nu e corect nici pentru animal, nici pentru oamenii care îl mănâncă.După cină, Derek m-a dus în beci să-mi arate frigiderul. Aici păstrează carnea de oaie pe care o mănâncă în decurs de câteva săptămâni. În seara asta, frigiderul conține câteva pulpe și un cap. http://assets.vice.com/content-images/contentimage/115229/photo-7.jpg „E o oaie de Shetland, are o aromă foarte blândă și dulce. Sparg craniul și mănânc creierul. E o delicatesă pentru mine, așa că aștept să vină weekendul ca să-l mănânc."Ce e cel mai nasol la dieta asta?Faptul că sunt exclus. Familia mea chiar mă crede nebun. Nu pot accepta faptul că mănânc carne crudă. Tata are diplomă în biologie și îmi tot spune că o să mă îmbolnăvesc dacă mănânc carne crudă.Joanne: Da, e ciudat. Nici măcar n-am voie să vorbesc despre dieta lui Derek în preajma lor. Îmi tot spun că e greșit, că o să moară.O să renunți la dieta asta vreodată?Nu, doar dacă sunt obligat, prin bătaie sau tortură. Ha ha.De curând, ai devenit măcelar.Păi, mă tot duceam la ferme să-mi aleg animale și le omoram cu mâna mea. Până la urmă, fermierii mi-au spus că au nevoie de ajutor și m-am angajat la ei. Acum sunt ucenic. Înainte eram electrician, dar sunt dispus să fac orice. Joanne are și un bar cu sucuri naturale vegane și uneori o ajut și pe ea. Cam asta e viața mea. plm asta ii criminal , mai bine beau un ou decat carne cruda 3
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 12, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 12, 2016 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12431766_1118636781509316_1335920728_n.jpg?oh=806ef1c09f051318ed6424b4add5d48a&oe=56E6354Avarza cu carne adica toroș 7
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 Ai vrea sa fi crescut si tu ca baietasii in Pantelimon, decat sa iti rupi spatele prin asia. Ps: prefer mancarea strict romaneasca, nu ma impresioneaza restul. Asta e valabil pt parveniti ca tine. O zi buna.Cand aveam 16 ani si era in voga Pantelimonu'(petrece, toata noapteaaaa ), mi s-a parut caraghios si ridicol.Iti dai seama ca, la mai bine de 20 de ani, nu-mi starneste decat un zambet afabil si condescendent, eufemistic spus. E totusi amuzant cum orice burtos de cartier, normal, cu borseta la brau, si care pastoreste o tarancuta ( zbarcita ), se inchipuie un fel de Cap de Porc, stapân peste Madrid... Si mie imi plac sarmalele, dar, daca tot ma aflu pe langa Kobe,trebuie sa ma joc si eu de-a MRU, nu? Hai, noapte buna.Cu siguranta ai vreun deal de incheiat si te retin. PS.Cand mai mergi in Panama? 1
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 12, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 12, 2016 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xal1/v/t34.0-12/12784457_1118671841505810_159480166_n.jpg?oh=8894ea7d1a3a7eda84cb99ad091e5699&oe=56E74223 10
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 12, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 12, 2016 Porktek tartar 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 Mwell... nu ca ar fi "Lasata Secului" (incepe Postu' Mare), dar o branzoaica si niste gogosi cu ciocolata merg la suflet (chiar si noaptea :blushing2 ). Si uite asa, catinel-catinel, se mai pun niste kilograme (NEAPARAT tre' sa ma apuc de sala, dar vreau si eu sa vina caldura ! ).... http://i.imgur.com/2fv6eSB.jpg 13
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2016 Mwell... nu ca ar fi "Lasata Secului" (incepe Postu' Mare), dar o branzoaica si niste gogosi cu ciocolata merg la suflet (chiar si noaptea :blushing2 ). Si uite asa, catinel-catinel, se mai pun niste kilograme (NEAPARAT tre' sa ma apuc de sala, dar vreau si eu sa vina caldura ! ).... http://i.imgur.com/2fv6eSB.jpg N-am din astea azi , dar ma infig in inghetata din frigider!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 Inghetata nope :no2 ! Sunt cu gatu in pioneze, parca curge lava pe faringe/laringe ! Mai incolo prin aprilie, mai, la 3 grade afara nu e fun inghetata deocamdata ! :no2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum