justlove Reputație: 8972 Postat Martie 21, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 21, 2016 Heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nu te eschiva cu invitatiahttps://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtl1/v/t1.0-9/12717949_1175140512524542_7381886037808505644_n.jpg?oh=8aed8202f8c32c70a3348a8debf869f5&oe=578C2B2B 7
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 22, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 22, 2016 M-am apucat de dieta, ca nu mai tine, deci azi am mancat subtire: ciorba de fasole cu tarhon si orez cu ciuperci. E cazul sa dau jos din quintale ca am un burtoi de zici ca Obelix e un sfrijit.Ma antrenez la tiramisu, am facut azi o cantitate mica de 2 portii. Crema e departe de a fi ferma, arata mai mult ca o sparcaiala, dar gustul e bun. Nu se compara cu minunatia pe care am mancat-o in Italia, dar ma apropii, incet si sigur. 8
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Ciorba de fasole cu tarhon e cheia succesului la curve, nenea compozitoru! Ascultă la mine, că știu ce zic! 8 2
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 22, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 22, 2016 Ciorba de fasole cu tarhon e cheia succesului la curve, nenea compozitoru! Ascultă la mine, că știu ce zic! Intelept grait-ai! Sunt fan inrait fasole, facuta in orice fel. Sa stii ca eu nu o fierb in nu stiu cate ape ca sa-i scot gazele. Prefer sa trag partzuri la greu dar mai bine sa-i ramana acolo toate proprietatile. Fasolea este un aliment foarte sanatos.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Ciorba de fasole cu tarhon e cheia succesului la curve, nenea compozitoru! Ascultă la mine, că știu ce zic! numai mie nu imi faci fasole.....
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 22, 2016 Îți fac fey când vii! 5 2
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 22, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 22, 2016 no sara buna, io de ieri tin post https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12442714_1125615897478071_1011595585_n.jpg?oh=bdd613466601b598c658f97d8f2dfd05&oe=56F442D6https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t34.0-12/12899801_1125615994144728_1871726389_n.jpg?oh=99d2726b269943a975ce5e73e5178643&oe=56F34638 12
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 22, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 22, 2016 https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t34.0-12/12596383_1125615460811448_1873961296_n.jpg?oh=c71148c8f89977f070da1834a9681c1d&oe=56F35565 10
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 22, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 22, 2016 no sara buna, io de ieri tin post https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/12442714_1125615897478071_1011595585_n.jpg?oh=bdd613466601b598c658f97d8f2dfd05&oe=56F442D6https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t34.0-12/12899801_1125615994144728_1871726389_n.jpg?oh=99d2726b269943a975ce5e73e5178643&oe=56F34638Justlove, te ador si te stimez, doar asa de dragul tau, vreau sa te avertizez ce porcarie e frisca aia la tub hula pula sula, vreau sa te invat la o frisca de calitate, pentru ca meriti. Am nevoie de acceptul tau, altfel poti sa ma trimiti la origini oricand, e dreptul tau! Te sarut cu drag! 2
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 22, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 22, 2016 Justlove, te ador si te stimez, doar asa de dragul tau, vreau sa te avertizez ce porcarie e frisca aia la tub hula pula sula, vreau sa te invat la o frisca de calitate, pentru ca meriti. Am nevoie de acceptul tau, altfel poti sa ma trimiti la origini oricand, e dreptul tau! Te sarut cu drag!ioi da nu stiu cand ajung in ”tara moastelor” da ai acceptu meu Multumesc ! 5
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 22, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 22, 2016 Eu nu-s deloc expert in dulciuri, insa ca idee, frisca o fac de regula din smantana, cu mixerul, adaugand treptat zahar, preferabil pudra (sau zahar normal, dat prin rasnita de cafea). Daca n-am la dispozitie smantana de gatit sau smantana speciala pentru frisca, pe gustul meu (si-al familionului) mere foarte bine si din smantana obisnuita... cu mentiunea ca daca-i foarte grasa (peste 25-30%) trebuie frecata cu atentie si la viteza mai mica, sa nu se transforme in unt. Nu iese chiar asa pufoasa ca si cea din tub, dar la gust, te pisi cu bolta, de la etaju' 8, pe orice Hulala-Pwlala... nici nu suporta comparatie... 6
bdesire86 Reputație: 1453 Postat Martie 22, 2016 Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Postat Martie 22, 2016 Eu nu tin post Cina cea de toate zilele...de azi 4
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 22, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 22, 2016 ioi da nu stiu cand ajung in ”tara moastelor” da ai acceptu meu Multumesc ! thecat a exprimat foarte clar si concret cum se face o frisca, asa o fac si eu, doar ca am avut norocul sa am acces la o frisca unica, ce bate orice tort diplomat. Primesc oricata frisca vreau, din acel loc misterios din Brasov, dar nu pot sa primesc reteta nici daca ma stropesc cu motorina si-mi dau foc, in fata lor. Iau cate 1sau 2 litri de lichid de frisca de la ei, trebuie doar sa bag mixerul si iese o frisca de dai cu clopul de pamant de buna ce-i. Spre deosebire de frisca de tub, cand ornamentezi o prajitura sau tort cu ea, nu se fleoscaie, indiferent de temperatura sau timp. Daca reusesc sa te corup sa vii la mine in Bv. sau vin eu la tine o sa te conving ca nu sunt plin de bollocks! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Eu nu tin post Cina cea de toate zilele...de azi ma duc cu gandul la ceva carnatii aia 3
bdesire86 Reputație: 1453 Postat Martie 22, 2016 Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Postat Martie 22, 2016 ma duc cu gandul la ceva carnatii aiaAsa subtiri?))
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 22, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 22, 2016 Justlove, te ador si te stimez, doar asa de dragul tau, vreau sa te avertizez ce porcarie e frisca aia la tub hula pula sula, vreau sa te invat la o frisca de calitate, pentru ca meriti. Am nevoie de acceptul tau, altfel poti sa ma trimiti la origini oricand, e dreptul tau! Te sarut cu drag! Eu nu-s deloc expert in dulciuri, insa ca idee, frisca o fac de regula din smantana, cu mixerul, adaugand treptat zahar, preferabil pudra (sau zahar normal, dat prin rasnita de cafea). Daca n-am la dispozitie smantana de gatit sau smantana speciala pentru frisca, pe gustul meu (si-al familionului) mere foarte bine si din smantana obisnuita... cu mentiunea ca daca-i foarte grasa (peste 25-30%) trebuie frecata cu atentie si la viteza mai mica, sa nu se transforme in unt. Nu iese chiar asa pufoasa ca si cea din tub, dar la gust, te pisi cu bolta, de la etaju' 8, pe orice Hulala-Pwlala... nici nu suporta comparatie... thecat a exprimat foarte clar si concret cum se face o frisca, asa o fac si eu, doar ca am avut norocul sa am acces la o frisca unica, ce bate orice tort diplomat. Primesc oricata frisca vreau, din acel loc misterios din Brasov, dar nu pot sa primesc reteta nici daca ma stropesc cu motorina si-mi dau foc, in fata lor. Iau cate 1sau 2 litri de lichid de frisca de la ei, trebuie doar sa bag mixerul si iese o frisca de dai cu clopul de pamant de buna ce-i. Spre deosebire de frisca de tub, cand ornamentezi o prajitura sau tort cu ea, nu se fleoscaie, indiferent de temperatura sau timp. Daca reusesc sa te corup sa vii la mine in Bv. sau vin eu la tine o sa te conving ca nu sunt plin de bollocks!daca si cu topingu de ciocolata aveti problema nu ma mai joc cu voi https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t34.0-12/12077436_1125703907469270_724461027_n.jpg?oh=14a075385c7727f5a99f52c6f51561c8&oe=56F44097 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 daca si cu topingu de ciocolata aveti problema nu ma mai joc cu voi lipseste capsunica 2
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 22, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 22, 2016 Eu nu tin post Cina cea de toate zilele...de azi ma duc cu gandul la ceva carnatii aia Numai perversi.. peste tot numai perversi. 3 5
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 22, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 22, 2016 lipseste capsunica no vezi cum ma faci tu sa pun poze cu ”capsuni” aci https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t34.0-12/12498929_1123668014339526_636730307_n.jpg?oh=37c382d72b6ab240829125bfe362a763&oe=56F454D8 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 no vezi cum ma faci tu sa pun poze cu ”capsuni” aci plm...si mancare si pasarici,.,,,daca nu ai stomacul plin nu poti face sex! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Numai perversi.. peste tot numai perversi. 2
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 22, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 22, 2016 plm...si mancare si pasarici,.,,,daca nu ai stomacul plin nu poti face sex! corect, dragostea trece prin stomac 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 corect, dragostea trece prin stomac Cel putin la mine asa este...si vad ca si la tine e la fel 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum