Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:graveyard

daca si cu topingu de ciocolata aveti problema nu ma mai joc cu voi :rax2  :kiss3

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t34.0-12/12077436_1125703907469270_724461027_n.jpg?oh=14a075385c7727f5a99f52c6f51561c8&oe=56F44097

E clar, mie mi-ai taiat maul, vreau doar sa te ling, de sus pana jos, sweet lady!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: bdesire86
  • Oras:Brasov
  • Telefon: bdesire86
  • Oras:Brasov

no vezi cum ma faci tu sa pun poze cu ”capsuni” aci  :blushing2https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t34.0-12/12498929_1123668014339526_636730307_n.jpg?oh=37c382d72b6ab240829125bfe362a763&oe=56F454D8

Pfiuu...bine ca s-a gandit Corina la capsunica si nu la vreo mandarina,piersica sau doamne fere portocala/grepfruit ca cine stie la ce te facea sa te gandesti :):)

La mine ai vazut la ce o ducea gandul dintr-un simplu crenvust.

PS good pics

• Like 1
Link spre comentariu

Multumesc. 

Mea culpa: am uitat sa pun piper si parca mai mergea umpic de sare... In rest fu buna.

Cred si eu ca a fost buna! Acum stiu ce mananc maine. Pe langa subiect, e misto poza din avatarul tau. Am un var in Canada, sta in Mississauga, Ontario dar lucreaza in Toronto la o companie, filiala americana, care fabrica tot felul de componente pentru Boeing, imi spunea (asta era anul trecut, in vara ce-i drept) ca americanii lucreaza la o casca pt. piloti super meseriasa, o sa coste 1milion de USD bucata. Nu stiu daca intre timp or fi bagat-o in productie sau nu.

Link spre comentariu
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote

Cred si eu ca a fost buna! Acum stiu ce mananc maine. Pe langa subiect, e misto poza din avatarul tau. Am un var in Canada, sta in Mississauga, Ontario dar lucreaza in Toronto la o companie, filiala americana, care fabrica tot felul de componente pentru Boeing, imi spunea (asta era anul trecut, in vara ce-i drept) ca americanii lucreaza la o casca pt. piloti super meseriasa, o sa coste 1milion de USD bucata. Nu stiu daca intre timp or fi bagat-o in productie sau nu.

Cea din poza de avatar e un HGU33, e veche, le gasesti pe net pentru cateva sute. Noile casti sunt din carbon si au head-up display pe vizor, sisteme de vizare si ochire laser inegrate, etc. Nu cred ca costa $1mil dar probabil cateva zeci bune... Ca sa ai o comparatie o casca DASH a unui pilot de pe Lancer costa $30k... (si este una dintre cele mai performante, este folosita pe F22, Rafale, EuroFighter Typhoon etc)

Ca o curiozitate pentru ca te vad pasionat, am un GSh-6A cu tot cu costumul de suprasarcina in colectia privata ;)

Link spre comentariu

Cea din poza de avatar e un HGU33, e veche, le gasesti pe net pentru cateva sute. Noile casti sunt din carbon si au head-up display pe vizor, sisteme de vizare si ochire laser inegrate, etc. Nu cred ca costa $1mil dar probabil cateva zeci bune... Ca sa ai o comparatie o casca DASH a unui pilot de pe Lancer costa $30k... (si este una dintre cele mai performante, este folosita pe F22, Rafale, EuroFighter Typhoon etc)

Ca o curiozitate pentru ca te vad pasionat, am un GSh-6A cu tot cu costumul de suprasarcina in colectia privata ;)

Inseamna ca inca se mai lucreaza la prototip. Imi spunea ca pe head-up display de pe vizor pilotul va avea imagine 3D, avionul va fi dotat cu camere orientate spre toate pozitiile, nu scapa nici un unghi, pilotul deruleaza ce imagine vrea, sus jos, fata spate, dreapta stanga. Mi-a zis el o gramada de mi-a facut capul calendar, e fanatic rau cu avioanele, se ocupa cu controlul tehnic de calitate, el decide ce piesa de avion intra in productie si care nu.

Felicitari pentru achizitie!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Plm, ca nu mai am puncte! Ce bine arata! Sunt lesinat dupa organe. Mie imi plac la nebunie pipotele de curcan si rinichii de porc. Cu inimioarele nu prea ma impac.

Sa mananc organe de puu/porc/curcan (doar astea 3 animale le consum ),mi se pare cel mai scarbos lucru!

Cand merg la tara si se taie porcul stiu sa fac de toate ,dar cand ajung la partea pregatirii a tobei si a intestinelor plec de acasa! :(

Nici pateu nu mananc!  :angry Nu mai zic de masline si ciuperci....aaa sau galbenus de ou...daca vrea cineva sa ma omoare sa imi dea sa mananc unul din alimentele astea! 

Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Sa mananc organe de puu/porc/curcan (doar astea 3 animale le consum ),mi se pare cel mai scarbos lucru!

Cand merg la tara si se taie porcul stiu sa fac de toate ,dar cand ajung la partea pregatirii a tobei si a intestinelor plec de acasa! :(

Nici pateu nu mananc!  :angry Nu mai zic de masline si ciuperci....aaa sau galbenus de ou...daca vrea cineva sa ma omoare sa imi dea sa mananc unul din alimentele astea! 

dar zeama din oua ( de mascul)?

• Like 2
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:Muzeu
  • Oras:Muzeu

Nici pateu nu mananc! :angry Nu mai zic de masline si ciuperci....aaa sau galbenus de ou...daca vrea cineva sa ma omoare sa imi dea sa mananc unul din alimentele astea!

prazul cu ce-l mananci?

Link spre comentariu

Imi pare rau ca la capitolul asta suntem in dezacord total. E posibil ca in cazul tau sa fie vorba de o fobie, asa cum o persoana pe care o cunosc suferea de o autosugestie in legatura cu limba de vaca. Cand vedea ca gatesc asa ceva i se facea parul cret, pana la urma, cu efort a reusit sa depaseasca acest prag psihologic.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:nimfomane

Imi pare rau ca la capitolul asta suntem in dezacord total. E posibil ca in cazul tau sa fie vorba de o fobie, asa cum o persoana pe care o cunosc suferea de o autosugestie in legatura cu limba de vaca. Cand vedea ca gatesc asa ceva i se facea parul cret, pana la urma, cu efort a reusit sa depaseasca acest prag psihologic.

De limba nu se sperie.

Link spre comentariu

A murit marmota?

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Sclifosită mai ești! Tocănița de pipote și inimioare de pui, cu mămăliguță și un vin de buturugă ... nimic mai bun! Evident, tocănița servită în castron și vinul în ulcică de pământ. 

• Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu

• Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland

Da jingaşă mai eşti :P

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...