picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 Picon,dacă îți fac eu un foie gras de gâscă îți garantez ca întâi îl mânaci cu ochii,la felul cum este aranjat în farfurie și apoi nu te mai saturi frateFoie gras numai din ficat de gâscă se face. Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 24, 2016 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Martie 24, 2016 Foie gras numai din ficat de gâscă se face. Si rata!Nu c-ar conta,same shit...probabil te-ai gandit ca gras inseamna gasca! 1 4 Link spre comentariu
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Si rata!Nu c-ar conta,same shit...probabil te-ai gandit ca gras inseamna gasca! Tu crezi ca monsieur nu stie ca foie gras inseamna ficat gras?Deci, toata tevatura asta cu Franta si medalie de onoare de la Caderea Bastiliei, e doar vrajeala sa o impresioneze pe corinaquatrequatre? P.S.Fanfan La Tulipe Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 24, 2016 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Martie 24, 2016 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 Si rata!Nu c-ar conta,same shit...probabil te-ai gandit ca gras inseamna gasca! Ăla de rață e rustic. Să ai poftă! 4 2 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 24, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Martie 24, 2016 Foie gras numai din ficat de gâscă se face. Și din rata crede-ma pe cuvant Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 24, 2016 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Martie 24, 2016 Ăla de rață e rustic. Să ai poftă! Dar tot foie gras e,chiar daca ar fi asa cum zici tu... Mananc niste covrigei acum ,mersi! 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 Știu nene, dar aia e o rețetă rustică, nu prea des folosită! În mod uzual, când spui "foie gras", spui de gâscă. Dar tot foie gras e,chiar daca ar fi asa cum zici tu... Mananc niste covrigei acum ,mersi! E așa cum zic eu.Cu plăcere! Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 24, 2016 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Martie 24, 2016 Știu nene, dar aia e o rețetă rustică, nu prea des folosită! În mod uzual, când spui "foie gras", spui de gâscă. E așa cum zic eu.Cu plăcere! Ba nu,scrii no sense! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 Așa ... și? Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 24, 2016 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Martie 24, 2016 Așa ... și? te-ai enervat si nu ai mai dat quote? Povesti orgolioase :'Fanel,nu te speli la puta si nu o sa te placa fetele cand o sa cresti mai marr,ai sa vezi tu,plus ca joci si la aparate de la varsta asta,o sa iti futa viata alea...Asa,si? :)' Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 te-ai enervat si nu ai mai dat quote? Povesti orgolioase :'Fanel,nu te speli la puta si nu o sa te placa fetele cand o sa cresti mai marr,ai sa vezi tu,plus ca joci si la aparate de la varsta asta,o sa iti futa viata alea...Asa,si? :)'Tu nu reușești să mă enervezi! A fost doar o frază prin care îți sugeram că închei discuția cu tine. Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 24, 2016 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Martie 24, 2016 Tu nu reușești să mă enervezi! A fost doar o frază prin care îți sugeram că închei discuția cu tine. Ok...! Link spre comentariu
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Foie gras se face atat din rata cât si din gasca. Diferenta o constituie gustul. Cel de gasca este considerat a fi o delicatesa, are un gust mai "fin" si este mai scump decat cel de rata. Un fel fasole frecata din boabe albe...sau mov. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 Foie gras se face atat din rata cât si din gasca.Diferenta o constituie gustul.Cel de gasca este considerat a fi o delicatesa, are un gust mai "fin" si este mai scump decat cel de rata. Un fel fasole frecata din boabe albe...sau mov. Mă, tu vezi-ți de ghearele alea și lasă-le pe astea! Ie grele, nu ie pentru tine! 4 2 Link spre comentariu
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Mă, tu vezi-ți de ghearele alea și lasă-le pe astea! Ie grele, nu ie pentru tine! Scrutezi orizontul, orgolios, de la inaltimea epitafului... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 De la înălțimea mea, unde tu niciodată nu vei ajunge. Nu știu cum, dar așa ... încercând să te vizualizez în gând, pari genul ăla de poartă cămăși cu mânecă scurtă, ca tractoriștii. Comportamentul în mod cert, este! Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 24, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Martie 24, 2016 Alegem un arbitru OK? Justlove crezi ca am dreptate ? Ca se prepară și din gâscă și și rață ? Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Martie 24, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Martie 24, 2016 Sa vezi in scurt timp ce reteta de tocanita de p*le, co*ie, cu sos de m*ie iese pe "topingu'" asta. :-D Link spre comentariu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Martie 24, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Partajează Postat Martie 24, 2016 Pentru o părere avizată, luaţi legătura cu Deeana, daca aveţi curaj. 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 24, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Martie 24, 2016 Ce te face să crez ca unii dintre noi nu sunt avizați? Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Martie 24, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Martie 24, 2016 Ca sa nu ne certam, se prepara: din gasca, din rata sau din ambele. http://www.eatermagazine.ro/retete/specialitati/articol-foie-gras-mirajul-celei-mai-controversate-delicatese-frantuzesti Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 24, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Martie 24, 2016 Nu trebuie să întru pe net ca să știu din ce se prepară sau să iau rețetă,dar îți mulțumesc ca ai rezolvat ca o persoană neutră. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 Alegem un arbitru OK? Justlove crezi ca am dreptate ? Ca se prepară și din gâscă și și rață ?Nene, am spus că există și din ficat de rață- e rustic și nu prea căutat. Când spui foie gras, în general de gâscă e vorba. 5 2 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 24, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Martie 24, 2016 pate-ul din ficat de soia nu mai va place, acum ca e post 2 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum