Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu m-am schimbat bă, dar mi-am dat seamă că "nu se merită". Hai, nu vrei să ne întâlnim? Jur că nu te bat! Îți comand o fasole la Caru cu bere. Îmi pare rău, ăia nu au gheare!

:)

• Oras:friends
Postat

Mon cher, hai să nu confundăm marfa cu ambalajul! Păi ai citit tu vreo postare jegoasă așa cum face ipochimenul ăsta? Cu Deep River au fost niște controverse pe niște teme delicate și, așa cum fac mulți din cei încă tineri, dar nu suficient de maturi, cred că lumea începe și se termină cu ei. O anumită aroganță ce ascunde probabil un complex față de cei mai mari ca ei, vor neapărat să se afirme, să demonstreze ceva ... Cât despre Obse ... bre, mă crezi sau nu, mi-e dor de el! Și nu, nu mă detesta ( nici eu pe el), doar că își făcuse o anumită impresie despre mine. S-a scandalizat într-un fel de faptul că am ajuns Platinum datorită recenziilor mele ( îți mai amintești de cele cu Ella-Timpuri Noi, Xenia, Cristina/Mihaela-Magheru etc.?). El nu avea, sau nu prea avea recenzii, își asumase un anumit rol, care îl prindea, de altfel.

Coane, nu confund nimic.Miskin foloseste limbajul actual al forumului.Pe vremuri ar fi fost banat si stearsa postarea.Nu cred, e adevarat,ca Obsedatu ar fi vorbit asa nici macar in acest format al forumului.De Deep nu stiu ce sa zic, dar cred ca nici el.Mai departe, care au fost motivele disputelor voastre, nu stiu, poate ceva vina o mai fi si prin ograda matale, stii ca uneori te cam pripesti in concluzii si nici nu esti chiar cel mai sincer om din lume  :) dar asta e alta poveste.Eu sint in continuare curios de un raspuns din partea lui Miskin care in niciun caz nu este un semidoct.Daca va vrea sa-mi faca onoarea sa-mi raspunda are tot respectul meu,macar inteleg ceva, daca nu, imi va parea tare rau de cum se isi bat unii oameni joc de multe valori pe care le au.Mult mai mult mi-ar fi placut sa citesc acele confruntari de idei ce erau intre oamenii cu adevarat destepti pe forum decat laturile ce sint acum.

• Like 1
Postat

Nu m-am schimbat bă, dar mi-am dat seamă că "nu se merită". Hai, nu vrei să ne întâlnim? Jur că nu te bat! Îți comand o fasole la Caru cu bere. Îmi pare rău, ăia nu au gheare!

Dau quote ca ma amuzi.

Ai duce discutia pana-n Polinezia franceza, cu explicatii si fasole frecata, ca traiesti pe forumul asta, unde cumperi crizanteme domnitelor.

Postat

Coane, nu confund nimic.Miskin foloseste limbajul actual al forumului.Pe vremuri ar fi fost banat si stearsa postarea.Nu cred, e adevarat,ca Obsedatu ar fi vorbit asa nici macar in acest format al forumului.De Deep nu stiu ce sa zic, dar cred ca nici el.Mai departe, care au fost motivele disputelor voastre, nu stiu, poate ceva vina o mai fi si prin ograda matale, stii ca uneori te cam pripesti in concluzii si nici nu esti chiar cel mai sincer om din lume :) dar asta e alta poveste.Eu sint in continuare curios de un raspuns din partea lui Miskin care in niciun caz nu este un semidoct.Daca va vrea sa-mi faca onoarea sa-mi raspunda are tot respectul meu,macar inteleg ceva, daca nu, imi va parea tare rau de cum se isi bat unii oameni joc de multe valori pe care le au.Mult mai mult mi-ar fi placut sa citesc acele confruntari de idei ce erau intre oamenii cu adevarat destepti pe forum decat laturile ce sint acum.

Ce raspuns vrei, domnule "nea"?

• Oras:aer
Postat

așa cum fac mulți din cei încă tineri, dar nu suficient de maturi, cred că lumea începe și se termină cu ei. O anumită aroganță ce ascunde probabil un complex față de cei mai mari ca ei, vor neapărat să se afirme, să demonstreze ceva...

Prezent! :)

Tot nu vrei sa intelegi ca lumea s-a schimbat,timpurile s-au schimbat,o parte din tineri nu mai trag ca niste cretini,sa se afirme,sa demonstreze ceva,doar doar sa prinda un loc in securitate..

Ca si unu' mai tanar,eu zic ca,din nou,scrii no sense,doar pentru ca iti place tie sa fii in centrul atentiei atunci cand te dai cu topoganul,iar daca se mai rupe vreun surub si-o piulita,tu sa cazi,dar mereu in picioare...

Eu cred ca multi tineri s-au tot luat in gura cu tine pentru stilu-ti care il etalezi pe aici,iMgaNfat si orgolios,cu schimbari de strategii si linguseli care speri tu sa fie in favoarea ta,mereu,and ever.

Ca sa fiu mai explicit,stilul care se ia de aproape orice user mai nou care deschide si el un topic,indiferent daca-i troll sau nu,cu prostii de-ale tale ca asta-i forum doar de curvasareala,ai recenzii? :),sau lasa-ne ba,sau bine ba,pa,iar daca indrazneste(doar indrazneste) sa spuna careva ceva care tie sa nu_ti convina,la adresa ta,incepi si-o dai in melodrame ca scrii unde vrea pula ta,ce vrea pula ta,cand vrea pula ta... :)

Sau atunci cand nu aveai cohones si injurai de morti(fiindca duceai nervozitatea la extrem)si te ajutai de marea mediteraneana sau aia moarta,iar daca careva indraznea sa te injure pe tine,te victimizai atat de tare chiar si dupa 8 luni,incercand sa arati lumii ca tu nu esti decat o victima.

Episoade ar mai fi, multe,cu actiuni si rezultate diferite,dar am scris de mai multe ori,si devine #mleah la un momentdat sa o mai faci,nici acum nu stiu sigur de ce-am scris atat,ego crek. :)

Mon cher... :)

Postat

Tot nu vrei sa intelegi ca lumea s-a schimbat,timpurile s-ai schimbat,o parte din tineri nu mai trag ca niste cretini,sa se afirme,sa demonstreze ceva,doar doar sa prinda un loc in securitate..

Ca si unu' mai tanar,eu zic ca,din nou,scrii no sense,doar pentru ca iti place tie sa fii in centrul atentiei atunci cand te dai cu topoganul,iar daca se mai rupe vreun surub si-o piulita,tu sa cazi,dar mereu in picioare...

Eu cred ca multi tineri s-au tot luat in gura cu tine pentru stilu-ti care il etalezi pe aici,iMgaNfat si orgolios,cu schimbari de strategii si linguseli care speri tu sa fie in favoarea ta,mereu,and ever.

Ca sa fiu mai explicit,stilul care se ea de aproape orice user mai nou care deschide si el un topic,indiferent daca-i troll sau nu,cu prostii de-ale tale ca asta-i forum doar de curvasareala,ai recenzii? :),sau lasa-ne ba,sau bine ba,pa,iar daca indrazneste(doar indrazneste) sa spuna careva ceva care tie sa nu_ti convina,la adresa ta,incepi si-o dai in melodrame ca scrii unde vrea pula ta,ce vrea pula ta,cand vrea pula ta... :)

Sau atunci cand nu aveai cohones si injurai de morti(fiindca duceai nervozitatea la extrem)si te ajutai de marea mediteraneana sau aia moarta,iar daca careva indraznea sa te injure pe tine,te victimizai atat de tare chiar si dupa 8 luni,incercand sa arati lumii ca tu nu esti decat o victima.

Episoade ar mai fi, multe,cu actiuni si rezultate diferite,dar am scris de mai multe ori,si devine #mleah la un momentdat sa o mai faci,nici acum nu stiu sigur de ce-am scris atat,ego crek. :)

Io le-am tot zis, de amorul artei, da' astia au boala lui "nea".

Vezi ca ai uitat sa spui ca picon tine scaunul pentru domnite, ca un gentilom, si nici nu se baseste decat atunci cand deschide gura.

• Oras:danpulea
Postat

Hai ca ne bagaram "p*lile" in el de foie gras, de fasole, de stevie, de gastronomie. In scurt timp o sa ramanem doar cu ghearele lu' Miskin :-)

• Like 1
Postat

Raffa a zis ceva mai devreme de o ciorba de stevie si a disparut. :-(

• Like 1
Postat

Io le-am tot zis, de amorul artei, da' astia au boala lui "nea".

Vezi ca ai uitat sa spui ca picon tine scaunul pentru domnite, ca un gentilom, si nici nu se baseste decat atunci cand deschide gura.

N-am uitat nimic,sunt atat de invidios pe el incat am retinut toate schimbarile de caracter ale lui,cat si anumite postari,doar ca si cheful asta de a scrie mai dispare,apare. :)

Tu ai fost candva pe forumul asta filozoful_banat parca,la fel si ala,era intr-o disputa continua cu picon,ca gen el stie mai multa franceza decat el,si ca picon stie doar franceza de autocar. :)

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Raffa a zis ceva mai devreme de o ciorba de stevie si a disparut. :-(

Normal,s-a dus s-o manance :laugh2

Postat

Ce raspuns vrei, domnule "nea"?

Nea (zapada?)  :) Miskine, cum tu, un om superior intelectual (cred eu), iti pierzi atata timp si talent in mocirla asta?Chiar te simti bine injurindu-l pe Picon?Ai vreo satisfactie?Chiar te plictisesti atat incat ajungi sa arzi gazul pe aici DOAR PT CONFLICTE?

Atat :hihat

• Like 1
Postat

N-am uitat nimic,sunt atat de invidios pe el incat am retinut toate schimbarile de caracter ale lui,cat si anumite postari,doar ca si cheful asta de a scrie mai dispare,apare. :)

Tu ai fost candva pe forumul asta filozoful_banat parca,la fel si ala,era intr-o disputa continua cu picon,ca gen el stie mai multa franceza decat el,si ca picon stie doar franceza de autocar. :)

Nu-s io ala, dar e clar ca picon e a cincea (la cinquieme pe franceza :) ) r(o)ata de rezerva de la autocar.

Postat

Nea (zapada?) :) Miskine, cum tu, un om superior intelectual (cred eu), iti pierzi atata timp si talent in mocirla asta?Chiar te simti bine injurindu-l pe Picon?Ai vreo satisfactie?Chiar te plictisesti atat incat ajungi sa arzi gazul pe aici DOAR PT CONFLICTE?

Atat :hihat

Am un usor plaisir sa vad cocosii facand cucurigu.

Editez : am mai dat sfaturi si io, pentru comunitatea forumistica.Hai ca ma piconizez, daca mai dau explicatii....:)

Postat

Tinere,imi schimb parerea despre tine,serios :).

Tu chiar ai vazut cocosi pe aici?  :) 

Sau tu n-ai ghilimele? :)

• Like 1
Postat

Tinere,imi schimb parerea despre tine,serios :).

Tu chiar ai vazut cocosi pe aici? :)

Sau tu n-ai ghilimele? :)

Iti permiti condescendenta de a mi te adresa cu "tinere".

Am un citat din Sartre, dar nu-l zic ca imi sar toti "nea cocosii" in cap.

Postat

Iti permiti condescendenta de a mi te adresa cu "tinere".

Am un citat din Sartre, dar nu-l zic ca imi sar toti "nea cocosii" in cap.

Pai imi place cum "suna" si de, aspir si eu catre senectute :)

Si nu este condescendenta, doar presupun ca esti ceva mai tinerel,atata tot.

Si orice citat este util daca reuseste sa invete pe cineva cate ceva iar eu pot invata si de la unul mai tanar fara sa-mi fie rusine, so hit me

• Like 2
Postat

Coane, nu confund nimic.Miskin foloseste limbajul actual al forumului.Pe vremuri ar fi fost banat si stearsa postarea.Nu cred, e adevarat,ca Obsedatu ar fi vorbit asa nici macar in acest format al forumului.De Deep nu stiu ce sa zic, dar cred ca nici el.Mai departe, care au fost motivele disputelor voastre, nu stiu, poate ceva vina o mai fi si prin ograda matale, stii ca uneori te cam pripesti in concluzii si nici nu esti chiar cel mai sincer om din lume  :) dar asta e alta poveste.Eu sint in continuare curios de un raspuns din partea lui Miskin care in niciun caz nu este un semidoct.Daca va vrea sa-mi faca onoarea sa-mi raspunda are tot respectul meu,macar inteleg ceva, daca nu, imi va parea tare rau de cum se isi bat unii oameni joc de multe valori pe care le au.Mult mai mult mi-ar fi placut sa citesc acele confruntari de idei ce erau intre oamenii cu adevarat destepti pe forum decat laturile ce sint acum.

În mod sigur, nici Obse, nici DR nu ar fi procedat așa. Povestea mea cu Mîșkin aka Pikmare cu ceva timp, începe o dată cu intervențiile mele, la început decente, când o ataca la modul josnic ( ala cum face și acum) pe Sorina. Faptul că am avut cutezanța să-l "trag de urechi" pentru ordinăriile pe care le bora aici, nu numai la adresa ei, m-a făcut să mă pricopsesc cu "prietenia' lui, după cum se vede.

Sigur, de pripit mă mai pripesc și eu, toți ne pripim, iar sinceritatea ... toți avem momentele noastre. Sunt situații când preferi să nu spui chiar adevărul în față, fie și pentru a menaja pe preopinent. Nu cred că cineva e "carte deschisă". 

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Tot nu vrei sa intelegi ca lumea s-a schimbat,timpurile s-au schimbat,o parte din tineri nu mai trag ca niste cretini,sa se afirme,sa demonstreze ceva,doar doar sa prinda un loc in securitate..

Ca sa fiu mai explicit,stilul care se ia de aproape orice user mai nou care deschide si el un topic,indiferent daca-i troll sau nu,cu prostii de-ale tale ca asta-i forum doar de curvasareala,ai recenzii? :),sau lasa-ne ba,sau bine ba,pa,iar daca indrazneste(doar indrazneste) sa spuna careva ceva care tie sa nu_ti convina,la adresa ta,incepi si-o dai in melodrame ca scrii unde vrea pula ta,ce vrea pula ta,cand vrea pula ta... :)

Mă, știi care e chestia? Io îmi permit, asta înseamnă să fii mafiot! :laugh2

Doar faptul că ai umplut juma de pagină încercând să-mi faci un rechizitoriu, înseamnă că te-ai enervat grav. Probabil că ai rămas fără .. 

Și să-ți mai spun ceva: eu nu am, sau nu mai am de demonstrat de mult, nimic, nimănui. Am demonstrat ( în viața privată), încă de când eram de vârsta ta și nu ... nu era pe vremea comunismului, ci după. Atunci nu puteai demonstra nimic, dacă nu erai membru PCR. Vorbești de securitate, dar habar nu ai ce vorbești. Cumosc mulți tineri valoroși, bine-crescuți, cu unii chiar lucrez. Îmi place entuziasmul lor, ideile interesante, implicarea, dinamismul... le sunt prieten, îndrumător, sfătuitor, șef și coleg de șpriț. Mica lor infatuare și aroganță ( pe care le-am avut și eu la vârsta lor) se pot trece cu vederea, sunt firești, exagerarea e deranjantă. Exagerări pe care tu și unii dintre cei de vârsta ta le etalați pe aici, pentru că în viața privată nu vă permiteți, probabil. 

Revenind la forum: mă deranjează prostia și nesimțirea, de aceea intervin când un blambec o ia pe arătură. Pentru că forumul ăsta a fost altceva până ați apărut din ăștia ca tine. Că acum e altceva și trebuie să mă adaptez ... asta e! Cât despre Marea Mediterană, Moartă etc. ... repet: asta înseamnă să fii mafiot!

Hai că am scris mai mult decât îmi propusesem! 

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Doar faptul că ai umplut juma de pagină încercând să-mi faci un rechizitoriu, înseamnă că te-ai enervat grav. Probabil că ai rămas fără .. 

La cate pagini si poliloghii mi-ai dedicat mie, inseamna ca a fost ceva de genul... :laugh2

https://media.giphy.com/media/l41lG0QZw1KGV5UB2/giphy.gif

P.S. =))

Postat

Te-a mâncat! Te mai mănâncă?

P.S. Treci la gheare!

Postat

Stiu ca te-ai enervat, pentru ca te-am atins la coarda sensibila, iti folosesti perfid parintii in dispute inutile pe forum si stiu ca plangi in adancul sufletului, atunci cand tu insuti, indrumator si mentor :shy: , injuri de mama, insa alter ego-ul tau, care cica e mafiot :shy: , intervine si nu te lasa sa pui cratima.

:shy:

Si mai stiu ca vei raspunde, intr-o forma sau alta, in franceza aia iliesceana  :shy:  sau in piconiana, adica vin cu sabia si girofarul dupa tine  :shy: , pentru ca nu poti sa nu o faci, esti victima acestui forum, tocmai de aceea incerci disperat sa pui ceva odor frantuzesc in fasolea aia, dar oricum ''piconul'' romanesc niciodata Musigny Grand Cru nu se face  :shy:

Si nici Scanteia nu va fi jamais Le Monde... :laugh2

Fanfan La Tulipe!

:laugh2

Postat

În mod sigur, nici Obse, nici DR nu ar fi procedat așa. Povestea mea cu Mîșkin aka Pikmare cu ceva timp, începe o dată cu intervențiile mele, la început decente, când o ataca la modul josnic ( ala cum face și acum) pe Sorina. Faptul că am avut cutezanța să-l "trag de urechi" pentru ordinăriile pe care le bora aici, nu numai la adresa ei, m-a făcut să mă pricopsesc cu "prietenia' lui, după cum se vede.

Sigur, de pripit mă mai pripesc și eu, toți ne pripim, iar sinceritatea ... toți avem momentele noastre. Sunt situații când preferi să nu spui chiar adevărul în față, fie și pentru a menaja pe preopinent. Nu cred că cineva e "carte deschisă". 

Cum o ataca pe susnumita nu stiu.Sigur stiu insa ca e foarte atacabila ;) ,o cere din plin ;) .

Iar cand te pripesti trintesti niste adevaruri... :laugh2 Foarte menajante! 

Despre sinceritate nu comentez, evident am viziuni diferite comparativ cu restul lumii, urasc minciuna cat de mica, prefer adevarul decat vrajeala de doi lei!

Rahan :laugh2

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...