goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 24, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 24, 2016 Cum o ataca pe susnumita nu stiu.Sigur stiu insa ca e foarte atacabila ,o cere din plin .Iar cand te pripesti trintesti niste adevaruri... Foarte menajante! Despre sinceritate nu comentez, evident am viziuni diferite comparativ cu restul lumii, urasc minciuna cat de mica, prefer adevarul decat vrajeala de doi lei!Rahan Sa-mi bag, domnilor, hai sa răspundem pentru noi insine, avem păcatele noastre, de ce ni le asumam pe ale altora!? Măcar sa fim sinceri, aici nu costa nimic! 1 1 Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Martie 24, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Martie 24, 2016 E amuzant sa asişti la "conflictul" asta "peren", aş spune. Deşi cred ca daca Picon nu ar mai fi pe forum, mulţi ar intra in sevraj. Şi atunci ar trebui reinventat - noul Picon, acum intr-o noua prezentare. :-D Link spre comentariu
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 24, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 24, 2016 Mă, știi care e chestia? Io îmi permit, asta înseamnă să fii mafiot! Doar faptul că ai umplut juma de pagină încercând să-mi faci un rechizitoriu, înseamnă că te-ai enervat grav. Probabil că ai rămas fără .. Și să-ți mai spun ceva: eu nu am, sau nu mai am de demonstrat de mult, nimic, nimănui. Am demonstrat ( în viața privată), încă de când eram de vârsta ta și nu ... nu era pe vremea comunismului, ci după. Atunci nu puteai demonstra nimic, dacă nu erai membru PCR. Vorbești de securitate, dar habar nu ai ce vorbești. Cumosc mulți tineri valoroși, bine-crescuți, cu unii chiar lucrez. Îmi place entuziasmul lor, ideile interesante, implicarea, dinamismul... le sunt prieten, îndrumător, sfătuitor, șef și coleg de șpriț. Mica lor infatuare și aroganță ( pe care le-am avut și eu la vârsta lor) se pot trece cu vederea, sunt firești, exagerarea e deranjantă. Exagerări pe care tu și unii dintre cei de vârsta ta le etalați pe aici, pentru că în viața privată nu vă permiteți, probabil. Revenind la forum: mă deranjează prostia și nesimțirea, de aceea intervin când un blambec o ia pe arătură. Pentru că forumul ăsta a fost altceva până ați apărut din ăștia ca tine. Că acum e altceva și trebuie să mă adaptez ... asta e! Cât despre Marea Mediterană, Moartă etc. ... repet: asta înseamnă să fii mafiot!Hai că am scris mai mult decât îmi propusesem! Picoane, exagerari privind viata privata le faci si tu. Nu i teleg ce te nemultumeste! Stiu o vorba, te bagi in troaca, te mănâncă porcii! Asa cum spuneam, sunt direct, te-ai băgat in troaca picoane! Chiar îmi pare rau, nu am timpul necesar sa stau aici dar am dreptul la opinie atata timp.cat opinia mea nu este formata de buze subtiri sau orice alta fata. Le respect pe toate, nu respect i sa falsitatea, o taxez, indiferent de "pret" 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 Scuze, nu am înțeles! Poți fi mai explicit?Mulțumesc! P.S. Chiar nu realizați că fiecare de pe aici interpretează un personaj? Că la unii personajul se confundă în bună parte cu persoana reală, asta e altceva! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 Cum o ataca pe susnumita nu stiu.Sigur stiu insa ca e foarte atacabila ,o cere din plin .Iar cand te pripesti trintesti niste adevaruri... Foarte menajante! Despre sinceritate nu comentez, evident am viziuni diferite comparativ cu restul lumii, urasc minciuna cat de mica, prefer adevarul decat vrajeala de doi lei!Rahan Coane, tu într-adevăr ai o viziune diferită comparativ cu restul lumii. E alegerea ta, nu zic că e rău, nici că e bine. E bine, dacă ție îți e bine, zic. 5 2 Link spre comentariu
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 24, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 24, 2016 Scuze, nu am înțeles! Poți fi mai explicit?Mulțumesc! P.S. Chiar nu realizați că fiecare de pe aici interpretează un personaj? Că la unii personajul se confundă în bună parte cu persoana reală, asta e altceva! Adica ce vrei sa spui matale? 1 1 Link spre comentariu
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 24, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Martie 24, 2016 Ce mai.... L-ati medaliat atat pe basinosul asta de-si inchipuie ca e neam cu Voltaire Daca il iei la bani marunti si-l intrebi de existentialismul lui Camus si Sarte, maretia lui Malraux, greva generala din Franta in '68 si orice altceva, asta se catara pe epitaful matricid si canta Frere Jacques, cu bale de fasole frecata In fata intregii comunitati forumistice!!!! Ma amuzam si eu pe aici cum va masurati fiecare p.....palariile si ce vad? Pomenesti de Camus, J.P. Sartre si Andre Malraux, deja imi vajaie capul de Strainul Ciuma Caderea Exilul si imparatia, Primul om, Caile libertatii, Ispita occidentului - Saturn - Eseu despre Goya - Capul de obsidian - Omul precar si literatura. Pentru mine cei trei au exact aceeasi valoare, una foarte mare, cat de mult m-au fascinat. Eu unul nu cred ca Albert Camus s-a sinucis, vrajeala pura. Se vehiculeaza o teorie, conform careia, un colonel KGB i-a comandat asasinarea pentru ca Albert prea incepuse sa si-o ia in cap si sa critice aspru comunismul si in special comunismul URSS-ist. Eu unul cred ca e adevarat, poate avea el inclinatii spre sinucidere, te pot pacali si operele lui, cand le citesti, dar eu cred ca rusalaii au profitat de ocazie sa-i insceneze sinuciderea. Tu ce parere ai? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 Adica ce vrei sa spui matale? Ceea-ce am spus. Prea se confundă unii useri cu persoana reală și atunci atacurile devin personale. Mai ales între oameni care se cunosc personal. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Ceo face Ticutza ? 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Scuze, nu am înțeles! Poți fi mai explicit?Mulțumesc! P.S. Chiar nu realizați că fiecare de pe aici interpretează un personaj? Că la unii personajul se confundă în bună parte cu persoana reală, asta e altceva! Hai sa ne futem! Lasa baietii in pace! In pat nu esti asa de dur! 2 Link spre comentariu
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 24, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Martie 24, 2016 Adica ce vrei sa spui matale? Ceea-ce am spus. Prea se confundă unii useri cu persoana reală și atunci atacurile devin personale. Mai ales între oameni care se cunosc personal. Picon, iarta-ma (daca poti), nu ma intereseaza acest razboi de uzura dintre voi, care vad ca are toate sansele sa se incheie cand o face plopu' pere si rachita micsunele, prefer sa fiu neutru. Si tu si Miskin sunteti doua persoane cu inteligenta mult peste medie, intelectul vostru e bine format, gradul de cultura vad ca e bine avansat la amandoi. Cu toate astea, aceste calitati se estompeaza atunci cand lipseste o calitate mica: un strop de intelepciune. Ce anume va otraveste si va asmute unul impotriva celuilalt, cine e a treia persoana care castiga atunci cand voi va bateti? Ia vezi si la prieteni fatarnici, nu doar la dusmani declarati cum e Miskin. In spatele desktopului cu tastatura in fata va fi intotdeauna o persoana reala, care nu poate sa joace teatru si sa minta la nesfarsit. Cand il injosesti pe celalalt te futi pe tine insuti, cine va pricepe asta? 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Da bravo mă. .....şi kinuitu e inteligent =)) 1 Link spre comentariu
goldenberg Reputație: -240 Postat Martie 24, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Martie 24, 2016 Hai sa ne futem! Lasa baietii in pace! In pat nu esti asa de dur! Ce facusi corinuto, asa îl lauzi fata!?? Trebuie si este dur peste tot, chiar si in pat când este tandru 2 1 Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Martie 24, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Martie 24, 2016 Picon - Miskin sau Miskin - Picon Decat un cantec vesel sa cantam,Mai bine muie sa ne dam. Ca s-a "futat" si "topingu'" de gastronomie.Hai sa mergem noi la fete si sa-i lasam pe Pi si pe Mi sa-si rezolve contabilitatile. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 Hai sa ne futem! Lasa baietii in pace! In pat nu esti asa de dur! Da ce fey, io am pula de 3.000 km? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Da ce fey, io am pula de 3.000 km? Ne intalnim la mijlocul drumului hunny Link spre comentariu
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 24, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Martie 24, 2016 Da bravo mă. .....şi kinuitu e inteligent =))Sa fii sigur ca este, Am reusit sa supravietuiesc in lumea asta imputita, doar atunci cand am recunoscut ca rivalul meu are niste atuuri, l-am evaluat f. bine, mi-am dat seama ca nu-mi ajuta la nimic daca il fac prost, si am inceput sa fiu cu luare aminte. Scuze daca am depasit 2 randuri. Stima! 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 24, 2016 Picon, iarta-ma (daca poti), nu ma intereseaza acest razboi de uzura dintre voi, care vad ca are toate sansele sa se incheie cand o face plopu' pere si rachita micsunele, prefer sa fiu neutru. Si tu si Miskin sunteti doua persoane cu inteligenta mult peste medie, intelectul vostru e bine format, gradul de cultura vad ca e bine avansat la amandoi. Cu toate astea, aceste calitati se estompeaza atunci cand lipseste o calitate mica: un strop de intelepciune. Ce anume va otraveste si va asmute unul impotriva celuilalt, cine e a treia persoana care castiga atunci cand voi va bateti? Ia vezi si la prieteni fatarnici, nu doar la dusmani declarati cum e Miskin. In spatele desktopului cu tastatura in fata va fi intotdeauna o persoana reala, care nu poate sa joace teatru si sa minta la nesfarsit. Cand il injosesti pe celalalt te futi pe tine insuti, cine va pricepe asta? Ok, eu nu îi voi mai răspunde de nicio culoare. Link spre comentariu
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 In memoria mai putin durului.Mereu fir-ar in inima popandailor de serviciu. Link spre comentariu
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 Bon appetit! Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 24, 2016 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Martie 24, 2016 Mă, știi care e chestia? Io îmi permit, asta înseamnă să fii mafiot! Doar faptul că ai umplut juma de pagină încercând să-mi faci un rechizitoriu, înseamnă că te-ai enervat grav. Probabil că ai rămas fără .. Și să-ți mai spun ceva: eu nu am, sau nu mai am de demonstrat de mult, nimic, nimănui. Am demonstrat ( în viața privată), încă de când eram de vârsta ta și nu ... nu era pe vremea comunismului, ci după. Atunci nu puteai demonstra nimic, dacă nu erai membru PCR. Vorbești de securitate, dar habar nu ai ce vorbești. Cumosc mulți tineri valoroși, bine-crescuți, cu unii chiar lucrez. Îmi place entuziasmul lor, ideile interesante, implicarea, dinamismul... le sunt prieten, îndrumător, sfătuitor, șef și coleg de șpriț. Mica lor infatuare și aroganță ( pe care le-am avut și eu la vârsta lor) se pot trece cu vederea, sunt firești, exagerarea e deranjantă. Exagerări pe care tu și unii dintre cei de vârsta ta le etalați pe aici, pentru că în viața privată nu vă permiteți, probabil. Revenind la forum: mă deranjează prostia și nesimțirea, de aceea intervin când un blambec o ia pe arătură. Pentru că forumul ăsta a fost altceva până ați apărut din ăștia ca tine. Că acum e altceva și trebuie să mă adaptez ... asta e! Cât despre Marea Mediterană, Moartă etc. ... repet: asta înseamnă să fii mafiot!Hai că am scris mai mult decât îmi propusesem! Am scris pentru ca am scris,de ce sa fi fost nervos,nervos rau?Am scris ce parere am despre picon,undeva acolo inseamna ca stiu si ce reactii adverse vin,sau care-s schemele tale de a-ti apara 'reputatia cladita',ar insemna sa fiu cretin,ca si cum i-as fute un sut in cur unui caine si m-am enerva apoi ca de ce m-a muscat... Indrumator,sfatuitor,sef... Link spre comentariu
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 24, 2016 Partajează Postat Martie 24, 2016 ca si cum i-as fute un sut in cur unui caine si m-am enerva apoi ca de ce m-a muscat... Indrumator,sfatuitor,sef...Daca picon ar fi fost musulman si l-ai fi facut caine, atunci asta ar fi fost una dintre cele mai mari jigniri posibile.Sa-i zici omului ca e un caine. Ar fi trimis IS la atac, dar la caterincă doar... Ar mai fi ramas sa arunci cu sandala dupa el, insa cu siguranta picon ar fi intors-o si s-ar fi crezut Bush, doar el e mafiot Si tu ai fost impresionat de cât de important e el pentru societate.... Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 24, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Martie 24, 2016 Eu m-am jucat bridge , am venit mai tărziu , am aruncat 3 oo și niste ciuperci in tigaie și un pahar de vin de ieri. Ca să fiu on-topic. 1 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 24, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Martie 24, 2016 Eu am facut pulpa aia de miel de care va spuneam acum cateva pagini la cuptor. Vreo 15 minute la 200C apoi vreo 3 ore intre 150C si 170C. Nimic special, un pic de ulei de masline, am tocat niste rozmarin, am pus un pic de miere deasupra ca sa prinda crusta si am asteptat cuminte cu un pahar de Sauvignon Blanc... 10 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 25, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 25, 2016 Am scris pentru ca am scris,de ce sa fi fost nervos,nervos rau?Am scris ce parere am despre picon,undeva acolo inseamna ca stiu si ce reactii adverse vin,sau care-s schemele tale de a-ti apara 'reputatia cladita',ar insemna sa fiu cretin,ca si cum i-as fute un sut in cur unui caine si m-am enerva apoi ca de ce m-a muscat... Indrumator,sfatuitor,sef... Ca și cum mi-ar păsa de părerea ta! Mai ales când ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum