Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:altundeva
  • Oras:altundeva

Cred ca intai ni se face pofta de f*tut si abia apoi ni se face fomica.

Pentru desert ne-a pregatit crema. Se  sereveste direct de sub sortuletz ..

Corina, cred ca vrei sa scoti o carte de bucate ilustrata. (in franceza?) 

Sa-mi dai si mie un exemplar cu autogaf, te roooog !

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:danpulea

Pește la tava sau fripturision de pește

In tava din stanga sunt rondele de somn, in aia din dreapta, file-uri de salau si pangasius. Ieri seara am presarat pe peștic sare marina, pe somn un amestec de condimente de friptura si gratar iar pe salau condimente de peste (le prefer pe alea de la fuchs). Am tinut pestele in frigider pana azi, am turnat vin alb si am stors niste lamai pe el. In scurt timp vin si gămanii mei, care ca de obicei, se îmbuiba ca sparții si nu zic feresca-sfantu' si ei ca a fost bun sau ceva. Dar ia sa nu le convina ceva sa-i vezi cum sar de cur in sus.

Daca rondelele de somn vi se par cam mari, va informez ca sunt de la partea din spate, de langa coada. Cand am fost ieri la pescaria de la Selgros, tipul de acolo tocmai terminase de sectionat un monstru de somn. Priveam ca un bou spre feliile scoase din partea din fata a trunchiului, erau enorme, imense. Mai ramasese capul, care era masiv, ditaimai dihania. Un gagiu l-a insfacat urgent, i-a zis la vanzator sa il lase intreg. Cand l-a cantarit, avea 5 kile si juma', va dati seama, numai capul. L-am intrebat pe saleman cat de lung a fost monstrul, si mi-a zis ca a avut peste un metru. Imi imaginez ce fericit a fost pescarul ala care l-a prins pe Dunare, cred ca-n ziua aia a fost sarbatoare la el acasa.

Arata "bini rau di tat". Tava din dreapta arata mai bine ca cea din stanga. ;-)

Link spre comentariu

El este Mozart si tu esti Salieri, el e Faust, tu esti al sau Mefisto, il urmaresti constant si fidel ca o umbra.

Pe el il vad ca pe un general 5 stars care comanda o divizie de blindate, acest lucru il obliga sa mearga pe teren jos. Tu esti un sniper elite, usor ca fulgul, cu multa libertate de miscare. Esti un razboinic capabil si iscusit dar ai ratat sansa sa devii un samurai si ai ajuns un ronin

Cum dracu' sa-l compari pe Miskin cu Salieri? Asta nu ar fi in stare nici sa ii care partiturile, le-ar folosi sa ambaleze parizerul.

Ca sa acceada la rolul lui Mefisto, trebuie sa fi facut pentru asta, pe cand Miskin nu e decat o "paiata" (scusi, signore Leoncavallo).

Zici de umbra - daca pui nimic in fata unui bec ai vreo umbra pe perete?

Sa spui ca Miskin e sniper, nu merge, pentru ca "der Scharfschütze bin Ich". Miskin probabil pe la auxiliare, curata cartofi, spala gamele.

Cat despre samurai, ce sa mai vorbim. Miskin se taie la mana cand curata un ou, cand a pus prima oara mana pe ascutitoare s-a taiat la puţa. Razboinic? Cine, ala de jumuleste gainile?

Aşaca despre ce vorbim? :-D

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

:laugh2 tigaia era noua,,,uite mai am o poza din acelasi set  :girly

Aoleuuuu, foloseste legume proaspete draga mea, sunt mult mai gustoase! Este adevărat, este mai usor sa tai o punga decât sa cureti legumele,aroma si savoarea sunt însă altele. Unde mai pui ca taigaia aia merita ceva natural, proaspat

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Aoleuuuu, foloseste legume proaspete draga mea, sunt mult mai gustoase! Este adevărat, este mai usor sa tai o punga decât sa cureti legumele,aroma si savoarea sunt însă altele. Unde mai pui ca taigaia aia merita ceva natural, proaspat

In punga aia erau niste capsuni congelate...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...