Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 27, 2016 Postat Martie 27, 2016 si o rîmă albă da io picat netu si nu o apucat sa editeze ce iti mai plac ramele
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 27, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 27, 2016 si o rîmă albă da io picat netu si nu o apucat sa editeze LOL, sunt inele de calamari 2 5
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 28, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 28, 2016 io azi o sa fac o ...https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/2556_1720636748205523_1064811894910927820_n.jpg?oh=0373b6be0ad37f64bae5d19d25d922ba&oe=5788415E 10
bdesire86 Reputație: 1453 Postat Martie 28, 2016 Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Postat Martie 28, 2016 io azi o sa fac o ...https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/2556_1720636748205523_1064811894910927820_n.jpg?oh=0373b6be0ad37f64bae5d19d25d922ba&oe=5788415E Salata....? :D 2
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 28, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 28, 2016 io azi o sa fac o ...https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/2556_1720636748205523_1064811894910927820_n.jpg?oh=0373b6be0ad37f64bae5d19d25d922ba&oe=5788415E Pune rețeta! 2 2
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 28, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 28, 2016 io azi o sa fac o ...https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/2556_1720636748205523_1064811894910927820_n.jpg?oh=0373b6be0ad37f64bae5d19d25d922ba&oe=5788415E pana la urma tot am facut ceva..mere cu foietaj si am avut ceva sunca (mezel) care nu o avut trecere am maruntit.o impreuna cu niste cascaval, cozi de ceapa verde si le.am trantit intr.o foaie de foietaj o iesit ceva bun https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t34.0-12/12921136_1131008876938773_1775506541_n.jpg?oh=4243c8607800fdb8789c0722af0e7fe5&oe=56FB3407 15
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 28, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 28, 2016 Azi am facut rapid un gratar de ceafa de porc, cartofi prajiti si o salatica de bureti de fag. Simplu si bun. Ceafa s-a cam ars, ca m-a tinut un gura-sparta de vorba, la telefon si mi-a cam distras atentia. Buretii arata cam sleiti, nu prea au stat bine la borcan. Am facut carnea, rapid, la grill ca ma grabeam, azi am avut multa treaba. Cand am timp si sunt linistit pun fleicile la gratarul din curte si, din cand in cand, le iau de pe jar si le stropesc cu bere sau vin alb. Macar am profitat ca azi a fost mai frumos afara si am papat la foisor. M-am saturat de dieta si regim ca de untura de peste. 14
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 28, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 28, 2016 Ied de lapte in vin alb la cuptor servit cu mere caramelizate si o salata pe care am uitat s-o pozez... Desertul: fructe cu fondue de ciocolata neagra 18 5
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 28, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 28, 2016 Ied de lapte in vin alb la cuptor servit cu mere caramelizate si o salata pe care am uitat s-o pozez... Desertul: fructe cu fondue de ciocolata neagra IMG_20160327_161232.jpgIMG_20160327_161259.jpgIMG_20160327_161859_hdr.jpgIMG_20160327_164611_hdr.jpgIMG_20160327_164857_hdr.jpgDoamne, ce minunatii vad eu acolo, imi ploua rau in gura. Ai noroc ca nu esti femeie, ca as fi procedat ca pe timpuri http://doardebine.ro/photo/asa_se_agatau_femeile_pe_timpuri/2-0-1408?r=si 4
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 28, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Martie 28, 2016 Doamne, ce minunatii vad eu acolo, imi ploua rau in gura. Ai noroc ca nu esti femeie, ca as fi procedat ca pe timpuri http://doardebine.ro/photo/asa_se_agatau_femeile_pe_timpuri/2-0-1408?r=si :laugh2 si eu l-as cam fura uitandu-ma la p[oze 2
generos1968 Reputație: 262 Postat Martie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2016 Ied de lapte in vin alb la cuptor servit cu mere caramelizate si o salata pe care am uitat s-o pozez... Desertul: fructe cu fondue de ciocolata neagra IMG_20160327_161232.jpgIMG_20160327_161259.jpgIMG_20160327_161859_hdr.jpgIMG_20160327_164611_hdr.jpgIMG_20160327_164857_hdr.jpg imi ploo in gura pfff 1
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 29, 2016 Postat Martie 29, 2016 Ce mi-a fost gatit aseara. 1
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 29, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 29, 2016 Ce mi-a fost gatit aseara.Trebuie sa recunosc ca ai gusturi rafinate! Te ajuta mult si calatoriile multe in toata lumea, ai avut ocazia sa vezi meniuri diversificate, din toate colturile lumii. Te felicit ca poti sa calatoresti mult, se vede clar in posturile tale ca stii ce vorbesti. Le doresc la toti membrii forumului, sa calatoreasca, sa vada cat mai mult din aceasta lume. 1
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 29, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 29, 2016 Ce mi-a fost gatit aseara. Poza e facuta inainte sau dupa gatire? Daca reprezinta produsul finit, te-ai uitat cu atentie sa vezi daca mai misca? 3
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 29, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 29, 2016 Cartofi frantuzesti + iahnie de fasole (le-am facut in tandem) C.F. - Ingrediente: cartofi fierti, branzeturi (branza de burduf, telemea, putin cascaval), 10 oua fierte si doua nefierte.Am tapetat tava cu unt si am mai pus, din loc in loc, feliute de unt. Pun un strat de cartofi taiati cuburi si presar piper. Urmeaza stratul de amestec de branza, apoi cel de oua taiate felii. Deasupra iar cartofi si un ultim strat de branza grasa. Amestec 2 oo nefierte cu o cescuta de lapte dulce si torn pe toata suprafata potolului. Precizez ca nu am pus de loc sare, a avut branza destula. Bag potolul la cuptor si-l las la foc mic, pana se formeaza o crusta aramie. I. de F. - Tin fasolea (rosie) la inmuiat 12 ore. Spal si pun la fiert. Cand fac fasolica doar pt. mine arunc doar prima apa, din considerente de igiena. Nu ma jenez sa trag la basini la greu, eu confirm o zicala ceha: porcului de rasa, de nimic nu-i pasa. Cand fac si pentru alti, arunc 2-3 ape pt. ca mi-e mila de stomacelele lor simandicoase. Cand da-n clocot adaug ceapa taiata, 2 sau 3 ardei grasi, unul iute, piper boabe, 2-3 frunze de dafin, cimbru, busuioc, si rosii cuburi,sare. In the end presar deasupra niste patrunjel uscat. yammi-yammi si inevitabil pârț. 9
picon Reputație: 1046 Postat Martie 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 29, 2016 Mda ... o idee, asta cu cartofii franțuzești! Nu am mai făcut de mult. Atâta doar că io tai cartofii rondele.La iahnia de făsui pun și un morcov și ceva țelină.
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 29, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Martie 29, 2016 Am trecut peste mic dejun...și prânz.https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/l/t1.0-9/12523941_1777383599159249_429881475445435922_n.jpg?oh=86f70a9e157e7f30d7eacf5b6cc464e5&oe=577EE889 6 2
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 29, 2016 Postat Martie 29, 2016 Poza e facuta inainte sau dupa gatire? Daca reprezinta produsul finit, te-ai uitat cu atentie sa vezi daca mai misca? Am ucis tot ce misca cu câte 1-2 pahare de vin. 1 1
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 29, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 29, 2016 Mda ... o idee, asta cu cartofii franțuzești! Nu am mai făcut de mult. Atâta doar că io tai cartofii rondele.La iahnia de făsui pun și un morcov și ceva țelină.Uite o idee buna! Viitoarea mea fasolica primeste vizitatori noi, morcovi si telina.
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Martie 29, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Martie 29, 2016 Uite o idee buna! Viitoarea mea fasolica primeste vizitatori noi, morcovi si telina.Poţi să-i pui şi un pahar de vin roşu la fiert. De calitate bineînţeles.
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 29, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 29, 2016 Am ucis tot ce misca cu câte 1-2 pahare de vin.Wow, vinuri frantuzesti. Cand ma mai duc pe la franțuji, beau la vin de-al lor cat bea calu' apa. Anul trecut cand am fost la Toulon am stat intre doua Chateau Condamine Bertrand: Languedoc heritage si Petit Verdot, la o crasma cocheta. M-am facut muci, dar nici aia din jurul meu n-au fost mai prejos. Le-am aratat la toti cum se bea romaneste. 1
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 29, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 29, 2016 Poţi să-i pui şi un pahar de vin roşu la fiert. De calitate bineînţeles.Total de acord cu tine, admiratorule al marelui Brancusi. Azi nu am putut sa beau ca am avut multa fâțâială cu masina de colo, colo, dar cum ajung acasa, asa fac. Multumesc pt. sugestie!
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 29, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 29, 2016 Am ucis tot ce misca cu câte 1-2 pahare de vin.MIskine imi stric parerea despre tine... Ce naiba e cu Sauvignon Blanc-ul din Loire langa Shiraz/Syrah din Rhone si langa Grenache din Languedoc? Plus ca nici unul nu merge cu ce ai mancat... Ntz-ntz-ntz... 5 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum