JackBlackTM Reputație: -371 Postat Martie 29, 2016 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Martie 29, 2016 Am ucis tot ce misca cu câte 1-2 pahare de vin. Cred ca nici daca ai fi mancat o oala de fasole de-a lui Picon nu ai fi fost asa plin de aere. Rafinatule care eşti 3 5
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 29, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 29, 2016 MIskine imi stric parerea despre tine... Ce naiba e cu Sauvignon Blanc-ul din Loire langa Shiraz/Syrah din Rhone si langa Grenache din Languedoc? Plus ca nici unul nu merge cu ce ai mancat... Ntz-ntz-ntz... Stai sa vezi ce neconventional sunt eu in anumite momente. Cand sunt obligat, cateodata, sa particip la unele dineuri, unde sunt obligatorii anumite protocoale si atmosfera este incarcata de multa sclifoseala si mi se servesc gustari pe baza de carne alba sau rosie si dupa caz se impune un vin alb sau rosu, ce crezi ca le comand eu? Bere Se uita la mine cu niste mutre uimite si ma uit si eu la ei, cu o fata gen: hai, comenteaza, da-mi un motiv sa-ti fut un cap in gura! 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2016 A venit zapacita azi cu niste somon. Nu-mi amintesc cand printre altele i-am spus ca-mi place pestele... Pacat ca e maritata deja ca o ceream eu! Aaaa, il fac pane, mai diversific. 2 1
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 29, 2016 Postat Martie 29, 2016 MIskine imi stric parerea despre tine... Ce naiba e cu Sauvignon Blanc-ul din Loire langa Shiraz/Syrah din Rhone si langa Grenache din Languedoc? Plus ca nici unul nu merge cu ce ai mancat... Ntz-ntz-ntz...Ma obligi sa ma piconizez... A fost o seara cu degustare de vin la care se putea comanda tot felul de tapas/gustari adiacente.Nu am aptitudini de somelier, insa nu am rezistat tentatiei de a gusta vita+fructe de padure. Nu am facut poze la cheedar, nici la tapas din miel. Dar ma duc joi din nou si am sa ma conformez. 1 1
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Martie 29, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Martie 29, 2016 Total de acord cu tine, admiratorule al marelui Brancusi. Azi nu am putut sa beau ca am avut multa fâțâială cu masina de colo, colo, dar cum ajung acasa, asa fac. Multumesc pt. sugestie!Admiratorule al marelui compozitor, sugestia era sa dai de baut fasolei, nu burdihanului tau. 1
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 29, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 29, 2016 Ma obligi sa ma piconizez... A fost o seara cu degustare de vin la care se putea comanda tot felul de tapas/gustari adiacente.Nu am aptitudini de somelier, insa nu am rezistat tentatiei de a gusta vita+fructe de padure. Nu am facut poze la cheedar, nici la tapas din miel. Dar ma duc joi din nou si am sa ma conformez. Bine, hai ca te iert. Ma speriasei dreacu...
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 29, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 29, 2016 Stai sa vezi ce neconventional sunt eu in anumite momente. Cand sunt obligat, cateodata, sa particip la unele dineuri, unde sunt obligatorii anumite protocoale si atmosfera este incarcata de multa sclifoseala si mi se servesc gustari pe baza de carne alba sau rosie si dupa caz se impune un vin alb sau rosu, ce crezi ca le comand eu? Bere Se uita la mine cu niste mutre uimite si ma uit si eu la ei, cu o fata gen: hai, comenteaza, da-mi un motiv sa-ti fut un cap in gura! Ai putea sa faci si tu un efort si sa te chinui cu vinurile alea, mai ales daca se impune... Personal mi-e usor sa fac alegerea, pentru mine berea e o chestie care o bei prin baruri si cand stai la o citirica ca baetii...
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 29, 2016 Postat Martie 29, 2016 Cred ca nici daca ai fi mancat o "oala de fasole" de-a lui Picon nu ai fi fost asa plin de "aere". Rafinatule care eşti Apreciez jocul de cuvinte...
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 29, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 29, 2016 Admiratorule al marelui compozitor, sugestia era sa dai de baut fasolei, nu burdihanului tau. In acest caz, nu ne putem pune de acord. Unde e cazul, pun booze (soft is true) in mancare, in situatii ca acum, cu fasolea, asa ceva is out of the question for me. Thank you for your suggestion, i very much obliged to you, thanks but no thanks!
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Martie 29, 2016 Postat Martie 29, 2016 Ai putea sa faci si tu un efort si sa te chinui cu vinurile alea, mai ales daca se impune... Personal mi-e usor sa fac alegerea, pentru mine berea e o chestie care o bei prin baruri si cand stai la o citirica ca baetii... Imi vine in minte un citat atribuit lui Martin Luther, de pe pagina de internet a unui comerciant de vinuri : "Berea a fost creata de oameni.Vinul, de Dumnezeu". 2
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 29, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 29, 2016 Ai putea sa faci si tu un efort si sa te chinui cu vinurile alea, mai ales daca se impune... Personal mi-e usor sa fac alegerea, pentru mine berea e o chestie care o bei prin baruri si cand stai la o citirica ca baetii... Nu interpreta ad litteram ce ti-am zis. Sigur, de obicei ma respect, nu degeaba dau, cateodata, 200 euroi pe cate un sticlonț. Eu ma refeream la anumite situatii cand esti nevoit sa fii prezent in anumite locatii, ca de, n-ai de ales, asa-i viata. Dar cand sunt de buna voie si nesilit de nimeni intr-un local pretentios, se schimba radical calimera. Cand am parte de ceva grand finesse, asociez cat pot de bine, mancarea fina cu bautura de calitate. Apropo de vinuri, poate vorbim si de cateva derivate de vin, the same luxury. de ex. ceva distilat din champagne. 3
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 29, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 29, 2016 Imi vine in minte un citat atribuit lui Martin Luther, de pe pagina de internet a unui comerciant de vinuri : "Berea a fost creata de oameni.Vinul, de Dumnezeu".Excelent! Si eu ador un citat al lui Benjamin Franklin: Berea este dovada ca Dumnezeu ne iubeste si vrea sa fim fericiti! 1
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Martie 29, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Martie 29, 2016 Nu am mai avut timp de gatit seara asta, asa ca am incropit repede niste mozzarella cu rosii si busuioc iar ca desert am infulecat niste iaurt cu afine. 7 5
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 29, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 29, 2016 Nu am mai avut timp de gatit seara asta, asa ca am incropit repede niste mozzarella cu rosii si busuioc iar ca desert am infulecat niste iaurt cu afine. IMG_20160329_200112_hdr.jpgIMG_20160329_200135_hdr.jpgE nasol cand nu avem timp sa facem cum ne place si sa ne resfatam. Io ador salata cu mozzarelle d'alea mici si rotunde si rosii cherry. Stropita cu ulei de masline (din cel presat la rece, mai am ceva adus direct din Grecia) si otet de mere (il amestec usor cu miere de tei, merge si de salcam). La mirodenii nu ma hatarasc niciodata, tot timpul incerc diferite combinatii. 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 29, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 29, 2016 Ceva ușor - mamaliguță cu brânză și smântână 3
ceaica Reputație: 875 Postat Martie 29, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Martie 29, 2016 Maine sper sa incropesc un gratar de scrumbie 1
debussy Reputație: 1353 Postat Martie 29, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Martie 29, 2016 Ceva ușor - mamaliguță cu brânză și smântânăUna din preferatele mele. Cand reusesc sa evadez din jungla de beton, o zbughesc rapid spre un nene care are o stana, undeva in creierii muntelui Iezer. Ajung f. greu acolo, dar efortul meu este rasplatit de fiecare data. Imi tranteste nenea ala pe masa un bulz adevarat, ciobanesc de infulec ca disperatul cu ochii iesiti din orbite. E asa de bun ca plang langa el. 4
the godfather Reputație: -1028 Postat Martie 30, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Martie 30, 2016 ce vin se recomandă la dish- ul ăsta???..) 5 8
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 30, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 30, 2016 ce vin se recomandă la dish- ul ăsta???.. ) adplm daca era miskinuitu asa ”Dumnezăii” capata de numa 2
picon Reputație: 1046 Postat Martie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 30, 2016 ce vin se recomandă la dish- ul ăsta???.. )Întreabă-l pe kinuitu'. el știe. 8 2
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 30, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 30, 2016 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xal1/v/t34.0-12/12919155_1132881186751542_313134179_n.jpg?oh=fd078f77bb08dbb927d9da485f863df0&oe=56FDC1ABhttps://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t34.0-12/12895427_1132871566752504_400609637_n.jpg?oh=aa129e8016396cfe19689febb2f24ae1&oe=56FDDA2Fhttps://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t34.0-12/12910816_1132881340084860_1211196844_n.jpg?oh=ef2ccf35d4458d2fd62c1ce46a3b9f11&oe=56FDD9CFsi o pită cu ou https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t34.0-12/12919123_1132880813418246_1858027871_n.jpg?oh=9067ae8d6b7a7b81f876899033a971b4&oe=56FE1876 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2016 Postat Martie 30, 2016 Azi am mancat rabdari prajite... 2
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 30, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 30, 2016 Azi am mancat rabdari prajite... Cu ce garnitura?
roberto Reputație: 4138 Postat Martie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2016 De tren 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2016 Postat Martie 30, 2016 Cu ce garnitura? rabdari gratinate
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum