cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 Un tort special facut pentru Siana.Asta este tortul de adio nu pentru aniversare 13 9
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 20, 2016 Asta este tortul de adio nu pentru aniversare La cum arata Siana n-am cum sa-mi dau seama dacă este îmbălsămată sau vie 3
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 20, 2016 Asta este tortul de adio nu pentru aniversare In pozele pe care le postează eu vad o mumie?
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 adu-i si niste crini 10 8
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 20, 2016 iti aduci aminte, ce zici ar merge o cateva placinte cu varza murata, cu cartofi, cu branza&marar? (ieri o fost zi de placinta) Ufffff ... 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 20, 2016 La cum arata Siana n-am cum sa-mi dau seama dacă este îmbălsămată sau viePipilică, te rog eu, nu fute și topicul ăsta! E printre puținele care nu prea a avut parte de scandaluri.Mulțumesc anticipat! 6 3
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 20, 2016 iti aduci aminte, ce zici ar merge o cateva placinte cu varza murata, cu cartofi, cu branza&marar? (ieri o fost zi de placinta) Eşti sadică ! Mi-ai făcut poftă de plăcinte 1
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 Cine are o reteta buna de sarmale cu nuci, rog sa o posteze aici !ceapa,morcov, telina,ciuperci, orez,pasta din ardei ,nuci . 13 8
paul2014 Reputație: 559 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Octombrie 20, 2016 ceapa,morcov, telina,ciuperci, orez,pasta din ardei ,buci . 3 3
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 :laugh2 :laugh2 9 8
siana Reputație: -1368 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 In pozele pe care le postează eu vad o mumie? Tata este flacau pe langa tine, mai ramasite omenesti, ce esti. Trebuia sa ne pice in oala si un muscoi tampit, nu se putea altfel. Esti ca musca-n ciorba si tu pe aici. La romani este apreciata sarea in bucate, dar tu vii in bucatarie cu glume nesarate. 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2016 Postat Octombrie 20, 2016 ceapa,morcov, telina,ciuperci, orez,pasta din ardei ,nuci .Iese un fel de chestie pe care am vazut-o la un restaurant indian. Bine aia mai puneau si niste condimente, ceva destul de iute/picant. Ma rog, ideea ar fi ca mananci de te spargi, e super gustos Insa nu am experimentat (inca).. :laugh2 1
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 Iese un fel de chestie pe care am vazut-o la un restaurant indian. Bine aia mai puneau si niste condimente, ceva destul de iute/picant. Ma rog, ideea ar fi ca mananci de te spargi, e super gustos Insa nu am experimentat (inca).. :laugh2fara nuci si ciuperici si pun ou 11 8
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 20, 2016 Am lucrat in primul restaurant indian din Bucuresti imediat dupa revolutie era de lux ''Sahib " se numea 14 8
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 20, 2016 Hai cu tapele...
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 20, 2016 Un Sauvignon Blanc si o geaca Moncler...Si pita de casa.
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Octombrie 20, 2016 Nush' cum sa-i zic la combinatia asta; e un fel de budinca inspirata oarecum din cartofi frantuzesti, mie-mi place si am obisnuit si famelia cu ea, din cand in cand: cartofi albi + cartofi dulci feliati, oua fierte, cubulete de cascaval, feliute de carnat rumenite usor in tigaie, juma' de ceapa si 10 cm de praz taiate si ele cum se nimereste, totu' bagat in tava si scufundat partial in amestec de smantana cu oua si condimente. Ras deasupra inca niste cascaval si bagat la cuptor. 8
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 20, 2016 Nush' cum sa-i zic la combinatia asta; e un fel de budinca inspirata oarecum din cartofi frantuzesti, mie-mi place si am obisnuit si famelia cu ea, din cand in cand: cartofi albi + cartofi dulci feliati, oua fierte, cubulete de cascaval, feliute de carnat rumenite usor in tigaie, juma' de ceapa si 10 cm de praz taiate si ele cum se nimereste, totu' bagat in tava si scufundat partial in amestec de smantana cu oua si condimente. Ras deasupra inca niste cascaval si bagat la cuptor. IMGP5276-3.jpgHâlbe.
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Octombrie 20, 2016 Hâlbe. Aşteptăm cu interes poze cu delicatesele gătite de tine 3
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Octombrie 20, 2016 Aşteptăm cu interes poze cu delicatesele gătite de tine Pana una alta, inca nu am vazut nici o delicatesa din partea ta. Bai, asta, varianta nepoetica si nedrogata a lui ecede.
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 20, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 20, 2016 Aşteptăm in continuare cu interes poze cu delicatesele servite de tine 1
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Octombrie 20, 2016 Pana una alta, inca nu am vazut nici o delicatesa din partea ta. Bai, asta, varianta nepoetica si nedrogata a lui ecede. Meh, sa fiu sincer... dupa o portie din ce-am pozat acolo, asortata cu castraveti murati in saramura, reci, asa m-o luat boala porcului de nu-ti pot povesti.Daca nu vii cu nimic interesant in urmatoarele cateva minute, ma intind si torc pana dimineata... 3
Administrator pisicuts Reputație: 114393 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 20, 2016 Un Sauvignon Blanc si o geaca Moncler...Si pita de casa. miskin gatind la bucatarie: 7
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Octombrie 20, 2016 Un Sauvignon Blanc si o geaca Moncler...Si pita de casa. Dai ba si tu ceva spaga la ospatarii aia ca-ti tin mereu de urat? 1 4
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2016 Postat Octombrie 20, 2016 Un Sauvignon Blanc si o geaca Moncler...Si pita de casa.Geaca aia... Sunt sigur ca ăia aveau cuier acolo, da' n-avea instructiuni in română? Sau geaca o folosesti pe post de portmoneu( stim, stim, 8k €)? 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum