Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:....
Postat

Dragostea nu-i buna la inima... :)

ba pardon inima o antreneaza. iti creste si scade tensiunea zici ca esti in roller-coaster

nu e buna si creieri. eu cand iubesc ma simt cea mai indobitocita versiunea mea, de unde zic mereu si de cand ma stiu love is retarded, not blind.... ..... !!! ..... :)

• Like 2
  • Oras:fara
Postat

zamă dă crompe :laugh2  cu costiță afumată, ce buna ii ...costita :laugh2  :yummy

pardon , supa de cartofi cu scaricica :laugh2

post-65199-0-07334000-1479053751_thumb.jpg

• Like 12
  • Minus 30
  • Oras:Bucuresti
Postat

ba pardon inima o antreneaza. iti creste si scade tensiunea zici ca esti in roller-coaster

nu e buna si creieri. eu cand iubesc ma simt cea mai indobitocita versiunea mea, de unde zic mereu si de cand ma stiu love is retarded, not blind.... ..... !!! ..... :)

Ai fluturasi in stomac?

:sweaty

• Like 9
  • Minus 4
Postat

zamă dă crompe :laugh2  cu costiță afumată, ce buna ii ...costita :laugh2  :yummy

pardon , supa de cartofi cu scaricica :laugh2

mergea nitica acreala (otet ) si niste tarhon :blushing2

• Like 9
  • Minus 4
Postat

mergea nitica acreala (otet ) si niste tarhon :blushing2

am mancat cu ardei iute da nu o incaput in poza :laugh2

• Like 6
  • Minus 30
Postat

am mancat cu ardei iute da nu o incaput in poza :laugh2

Sunt buni rau si sunt considerati printre primele 7 plante minune ale lumii  :hihat

• Like 9
  • Minus 4
Postat

nu-i digeri dar ii ai acolo :blushing2

ete nah nu ma indragostesc cu fluturasi de cand eram mica. mai simt uneori nitica 'electricitate' de jos in sus si viceversa cand sunt facut f f dar foarte fericita. eu chiar fac faza de glow de multe ori cand sunt binedisusa de un barbati ma vad cu prietene mi se spunea ca radiez si eram intrebata daca am iesit cu ele imediat dupa sex :))

in rest acu pot simti o senzatie f anume ca de exemplu cand esti la coafor(eu aproape niciodata ca ma fac singura) si dupa vopsire la  spalare ti se face masaj la scalp. e ceva similar cu starea de fluturas, o senzatie de bine si scantei care se duce in toate directiile

masajul la scalp si tample mereu imi dau senzatia asta de electricitate si scanteie in tot corpul. din pacate eu chiar detest sa se joace lumea in general cu parul si sa imi atinga fata asa ca e ok doar la masaj sau cu barbatul iubit in care efectiv simt placere.

ca persoana straina chiar nu iti doresti sa imi atingi fata asa brusc subit si dintr-o data.

• Like 2
Postat

ete nah nu ma indragostesc cu fluturasi de cand eram mica. mai simt uneori nitica 'electricitate' de jos in sus si viceversa cand sunt facut f f dar foarte fericita. eu chiar fac faza de glow de multe ori cand sunt binedisusa de un barbati ma vad cu prietene mi se spunea ca radiez si eram intrebata daca am iesit cu ele imediat dupa sex :))

in rest acu pot simti o senzatie f anume ca de exemplu cand esti la coafor(eu aproape niciodata ca ma fac singura) si dupa vopsire la  spalare ti se face masaj la scalp. e ceva similar cu starea de fluturas, o senzatie de bine si scantei care se duce in toate directiile

masajul la scalp si tample mereu imi dau senzatia asta de electricitate si scanteie in tot corpul. din pacate eu chiar detest sa se joace lumea in general cu parul si sa imi atinga fata asa ca e ok doar la masaj sau cu barbatul iubit in care efectiv simt placere.

ca persoana straina chiar nu iti doresti sa imi atingi fata asa brusc subit si dintr-o data.

pe toate fetele le mangaii pe fata cand stam in pat si cred ca le creaza o senzatie de comfort

Postat

alea-s molii gabitzo :laugh2

Adica pasari de noapte in lumea fluturilor (lepidoptera )

• Like 10
  • Minus 4

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Mancaruri exotice... :)

As prefera niste dovleci..

post-70730-0-90495400-1479061316_thumb.jpg

• Like 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...