Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Aaa,nu...faceam referire la iubita mea,cand am zis de 2.Iubita mea reala,la fel cum ai spune tu de Lana,dar pe virtual,in cazul tau! :)

Actually,eu sunt intr-o relatie reala,cu o femeie,la mine nu e ireala,cineva ar spune virtuala :),cu o femeie...Nici n-am facut referire la tine! :)

are topic aici?

Reputație: 3245
  • Oras:București
Postat

Aaa,nu...faceam referire la iubita mea,cand am zis de 2.Iubita mea reala,la fel cum ai spune tu de Lana,dar pe virtual,in cazul tau! :)

Actually,eu sunt intr-o relatie reala,cu o femeie,la mine nu e ireala,cineva ar spune virtuala :),cu o femeie...Nici n-am facut referire la tine! :)

Parcă am simțit o urmă de gelozie aici! Poți tu bagă mânuța aia, de făcuși tiramisu cu ea, in foc că eu și cu Jili al meu suntem doar virtuali?!
Reputație: 3245
Postat

Pai si eu ce-ar trebui sa fac acum?Sa zic de ma-ta? :)

Ai putea să pui o poză cu dânsa, și nu neaparat cu trupușorul....sugestii: cu chiloții ei pe sârmă, cu piciorușul ei sub păturica ta, cu gurița ei când mănâncă din tiramisu tău, cu urechiușa ei pepeptul tău...ș.a.m.d.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vreti sa vedeti ce face omul la plictiseala?  :laugh2

(Nu am avut gogosari sau masline...  :blushing2 )

Cu mazărea aia ca ornament, parcă e colivă Mercedes.  :laugh2 Gustoasă, cred că e, salata a la russe.

P.S. Să vezi muie ce-mi iau ... :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Pai si eu ce-ar trebui sa fac acum?Sa zic de ma-ta? :)

Dacă te pasionează babele la 49 de ani, poți să zici, labagiule. :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Cu mazărea aia ca ornament, parcă e colivă Mercedes.  :laugh2 Gustoasă, cred că e, salata a la russe.

P.S. Să vezi muie ce-mi iau ... :laugh2

Te mananca, ce frumos ne ignoram... :)

Ai mai scris ca salata de boeuf trebuie sa aiba carne de vita, dar traditional ea mai des e facuta cu piept de pui sau curcan.

Numeste-o cum vrei, cu mai putine insistente.  :hihat

Multi nu pun mazare deloc, mie imi place.  :rax2

• Oras:sud
Postat

Nectarine si banane acasa, cafea la servici. Mai târziu , ce-o da Dumnezeu

Postat

Nectarine si banane acasa, cafea la servici. Mai târziu , ce-o da Dumnezeu

furazolidon scrie pa tine =)))

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

.......si doua imodium inainte  :laugh2

• Like 4
Postat

Să nu neglijăm tranzitul. Oricum eu mă ocup cu transporturile

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Ai putea să pui o poză cu dânsa, și nu neaparat cu trupușorul....sugestii: cu chiloții ei pe sârmă, cu piciorușul ei sub păturica ta, cu gurița ei când mănâncă din tiramisu tău, cu urechiușa ei pepeptul tău...ș.a.m.d.

iarta-ma bro dar nu m`am putut abtine =))

http://i.ytimg.com/vi/nzu57IHxxhA/0.jpg

• Like 1
  • Oras:aer
Postat

Ai zis de rau? =))

Nuuu :),am vrut sa day quote la vreo 3 posturi,si mi-am prins urechile. :)

Postat

Parcă am simțit o urmă de gelozie aici! Poți tu bagă mânuța aia, de făcuși tiramisu cu ea, in foc că eu și cu Jili al meu suntem doar virtuali?! 

Ai simtit,sau ai fi vrut sa simti?   :)...m-am balbait in scris(de obicei cand te balbai, e ceva la Mij  :) ),nu ai vazut ca am scris de 2 ori,cam acelasi lucru... era doar varianta cu `aaa..nu`  :),nu cea cu actuallly,crezand ca am sters-o,,nu s-a sters,si s-au postat amandoua,nu am vazut,nu am editat  :)...de acolo poate si confuzia ta cu gelozia,pare intr-adevar c-ar fi ceva,da` nu e!  :)

Nu pot baga mana in absolut nimic,nici macar in cacat,chiar daca-i al meu   :),pot doar sa sper ca Jili nu si-a luat palme la cur,de la `pitic`,in timp ce...... :)

:) As putea sa pun,dar nu vreau sa demonstrez nimanui nimic,si nici sa excit...you see?  :)

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Lu` bidighiu de dolores nu-i mai raspund...

cine plm te baga in seama? =)))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Te mananca, ce frumos ne ignoram... :)

Ai mai scris ca salata de boeuf trebuie sa aiba carne de vita, dar traditional ea mai des e facuta cu piept de pui sau curcan.

Numeste-o cum vrei, cu mai putine insistente.  :hihat

Multi nu pun mazare deloc, mie imi place.  :rax2

Nu mă mănâncă, iar de ignorat... cred că nu mai suntem copii. Eu am dat deoparte de mult ce a fost urât, nu pot, oricât aș vrea uneori să țin dușmănie. De fapt, nici nu pot dușmăni cu adevărat. Am doar momente de furie atunci când mă simt nedreptățit sau atacat, dar îmi trece repede.

Revenind la subiect: salata de boeuf și prin traducere, inseamnă salată cu carne de vacă. Dacă e cu pui sau curcan ( nu înseamnă că nu e la fel de bună) e ca și cum ai face ciorbă de vită, dar cu pui. Dar, corect pe undeva, s-a încetățenit așa, ca și "aparat xerox Minolta" sau adidași "Puma". 

• Like 2
  • Minus 3
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

dusmanii care se impaca la o farfurie de salata de beuf

ce pula mea e asta

• Like 6

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Nu mă mănâncă, iar de ignorat... cred că nu mai suntem copii. Eu am dat deoparte de mult ce a fost urât, nu pot, oricât aș vrea uneori să țin dușmănie. De fapt, nici nu pot dușmăni cu adevărat. Am doar momente de furie atunci când mă simt nedreptățit sau atacat, dar îmi trece repede.

Revenind la subiect: salata de boeuf și prin traducere, inseamnă salată cu carne de vacă. Dacă e cu pui sau curcan ( nu înseamnă că nu e la fel de bună) e ca și cum ai face ciorbă de vită, dar cu pui. Dar, corect pe undeva, s-a încetățenit așa, ca și "aparat xerox Minolta" sau adidași "Puma". 

Da, stiam despre denumire.

Legat de ciorba (de burta), eu uneori o fac cu ciolan afumat, care clar este de porc (iese bestial), dar tot ciorba de burta ii spun. :laugh2

Mi s-a facut pofta, imi fac un ceai sa-mi treaca. :laugh2

• Like 2
Postat

ce pula mea e asta

cand normal ar fi fost la o oala de sarmale si-o cola =))

• Like 3

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ce pula mea e asta

Salata Boeuf cu carne de somon sau macrou afumat, ia incearca (merge si un Rosse dupa, si branzoaice sau poale'n brau ;) - atentie e o prajitura, nu... alte chestii :laugh2 :laugh2 :slap2 )

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...