Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Arata super! Pofta buna! banuiesc ca o tii pentru la pranz. Ps: Felul 2, ce ai gatit? dupa supa s-ar potrivi felul 2... o friptura cu cartofi piure cu un pic de sos. :)

Mersi! :) Adevarul e ca o portie am ras chiar azi noapte, ca aseara m-am hotarat s-o fac, ca leac contra racelii (altfel nu mai pot). Dar a ramas si pentru la pranz, nu-i bai.

Felu' doi, pulpe de pui la cuptor, cu cartofi... deasemenea, nimic special...

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Daaaa... fac și eu destul de des!

Eu NUUUUU  !!!!  :slap2 ......  de la ultima rotiserie  cand mirosul  nu a mai vrut sa iasa vreo 3 zile din bucatarie  :laugh2 :laugh2 :laugh2  

Decat la gratar afara imi mai permit asa ceva  , dar nici acolo nu am rabdare  sa dau la manivela  sa-l perpelesc

Prefer  sa-l cumpar de la Carrefour  , gata rotisat  :)

• Like 17
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Eu NUUUUU  !!!!  :slap2 ......  de la ultima rotiserie  cand mirosul  nu a mai vrut sa iasa vreo 3 zile din bucatarie  :laugh2 :laugh2 :laugh2  

Decat la gratar afara imi mai permit asa ceva  , dar nici acolo nu am rabdare  sa dau la manivela  sa-l perpelesc

Prefer  sa-l cumpar de la Carrefour  , gata rotisat  :)

... vechi, ieșiți din termen și supra-mirodenizați, pentru a înlătura eventualul miros. Atenție!
  • Like 3
  • Minus 21
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

Mersi! :) Adevarul e ca o portie am ras chiar azi noapte, ca aseara m-am hotarat s-o fac, ca leac contra racelii (altfel nu mai pot). Dar a ramas si pentru la pranz, nu-i bai.

Felu' doi, pulpe de pui la cuptor, cu cartofi... deasemenea, nimic special...

inseamna ca a iesit super buna supa, daca nu ai putut sa astepti :laugh2 . E bun si asa felul 2

Bravo si pofta buna! Numai bine iti doresc!

• Like 2
Link spre comentariu

... vechi, ieșiți din termen și supra-mirodenizați, pentru a înlătura eventualul miros. Atenție!

Stai linistit ca vechi si expirate mananci si tu destule  dar fara sa stii .

Daca ti-as povesti cate am vazut cu ochii mei ca se intampla si prin market-uri nu ai mai manca sau poate ai manca (dar cu mari semne de intrebare) si nu ti-ai mai face atatea probleme sau sa stai sa te benoclezi pe etichetele produselor sa vezi daca sunt sau nu in termenul de valabilitate :laugh2

Gaina "curata"  si "valabila" este  cea crescuta de tine , restul sunt rahaturi ,dar  nu trebuie sa te ingrijorezi prea tare pe viitor

O vorba imi aduc aminte , in permanenta ,ce spunea bunica-mea  atunci cand vad figuranti la mancare (eu chiar nu sunt): "pe vremea razboiului in '44 adunam gaini moarte de pe miriste le prajeam si le mancam ca nu mai aveam cu ce ne hrani"  ...si a trait saraca ,bine mersi, pana la 87 de ani (dar nu din cauza a ceea ce mancase in trecut)  . Multi din perioada aceasta oricat se feresc in privinta mancarii , nu vor mai prinde aceasta varsta , iar motivul poate fi pur si simplu poluarea (o cauza destul de importanta in aparitia cancerului) pe care o inhalam cu totii zilnic.

• Like 18
  • Minus 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...