Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Dupa o postare de genu' asta a lu' Justlove, cam orice creatie de-a noastra pare luata de la cursu' de gatit de la Casa Pionierilor, da' ma rog... :) io am fost azi singur acasa, drept care dimineata am "organizat", burlăceşte, o omleta cu niste feliute de carnat de casa unguresc, oleaca de usturoi, ceva verdeata si niste ardei iute verde, tocat (fara seminte - imi place mancarea usor picanta, da' nici sa dau rateuri cu flacari pe evacuare, ca masinile de WRC...)

post-53465-0-14314800-1485022551_thumb.jpg

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Here
  • Oras:Here

friptura de porc, impanata cu usturoi, frecata cu mustar, condimente  si stropita cu vin 

si cartofi cu rozmarin :yummy si,un pahar de vin :laugh2​ , ”a la tanti Gabi”  :laugh2 :rax2

Dupa o postare de genu' asta a lu' Justlove, cam orice creatie de-a noastra pare luata de la cursu' de gatit de la Casa Pionierilor, da' ma rog... :) io am fost azi singur acasa, drept care dimineata am "organizat", burlăceşte, o omleta cu niste feliute de carnat de casa unguresc, oleaca de usturoi, ceva verdeata si niste ardei iute verde, tocat (fara seminte - imi place mancarea usor picanta, da' nici sa dau rateuri cu flacari pe evacuare, ca masinile de WRC...)

attachicon.gifIMGP5973-3.jpg

Mic dejun , usor , de iarna !

Va iubesc, OAMENI BUNI! :)

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Zi-mi si mie ca eu habar n-am. :laugh2 :laugh2 :laugh2

Astept sa-mi spuna Corina si te informez. ;)

am intuit deja  :laugh2 :laugh2 :laugh2

nu vezi ce poze cu mancare posteaza , din   "camara bunicii" de pe net  :)

• Like 18
  • Minus 8
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0

Asta-i usor(jumari,slanina,caltabos,lebar)??

Ma intreb cum o arata unul greu....

era o glumita . Nu mancam asa dimineata decat arareori . Azi a fost asa si probabil nu repetam curand isprava .
  • Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0

am intuit deja  :laugh2 :laugh2 :laugh2

nu vezi ce poze cu mancare posteaza , din   "camara bunicii" de pe net  :)

IQ77 nu crezi ca trebuie sa dovedesti ca am furat ceva sau ca sunt clona lu' peste prajit ? Asa ... Te mai bagi putin in seama cu unul cu altul , vorbesti ca sa nu adormi .
  • Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

IQ77 nu crezi ca trebuie sa dovedesti ca am furat ceva sau ca sunt clona lu' peste prajit ? Asa ... Te mai bagi putin in seama cu unul cu altul , vorbesti ca sa nu adormi .

Belito ...fa-te ca nu ma bagi in seama  . :rax2 asta ca sustii total ceea ce ai scris acolo 

• Like 18
  • Minus 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...