picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 2, 2017 Nu-i bai, este ma modă să fii agramat * ma ... ce mă, analfabetule? 19 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 2, 2017 Panarama nu exclud , posibil sa fiu , da' nu stiu de unde sa aduc instrumentul cu pricina ( pula - in speta) . Nu intentionez ( deocamdata ) sa ies cu vreun barbat de aici la cafea / suc sau "alcohoale" .Dar la miting? 1 18 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Am fost sambata , duminica , luni , marti . Nu sunt in tara pana luni . Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 2, 2017 Panarama nu exclud , posibil sa fiu , da' nu stiu de unde sa aduc instrumentul cu pricina ( pula - in speta) . Nu intentionez ( deocamdata ) sa ies cu vreun barbat de aici la cafea / suc sau "alcohoale" .Mai cetește o dată... 3 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Mai cetește o dată... Recitesc , nu imi cade fisa . Imi spui tu ? Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Voi nu dormiti niciodata ? 5 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 2, 2017 Am fost sambata , duminica , luni , marti . Nu sunt in tara pana luni .Pe unde îți steclesc ochii? Voi nu dormiti niciodata ? Nu! Futem. 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 3, 2017 Corina ,te invit la o cafea / ceai sau ce- oi bea tu ca sa te convingi ca nu sunt barbat . Nenea Justitiaru' multam de sugestie o sa tin cont de ea . Esti pa invers ...am inteles acum Si Femeia Barbat Bine tot pa invers era . Deci va potriviti 18 9 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Februarie 3, 2017 Nimic de clatit ochii? Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 3, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Februarie 3, 2017 Nimic de clatit ochii? au aparut ceva probleme in bucatarii! 6 1 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Februarie 3, 2017 Nu-i bai, astept si de la baieti material. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Nu am avut timp sa gătesc nimic ... ...Capsuni cu zahar 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 8 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 3, 2017 De unde ai cumparat "cauciucele" astea ? De la ultima teapa de acum 3 ani futul p'ala care mai cumpara iarna "gumare" d'astea cu forma de capsuna 20 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 De unde ai cumparat "cauciucele" astea ? De la ultima teapa de acum 3 ani futul p'ala care mai cumpara iarna "gumare" d'astea cu forma de capsunaImi pare rau ,dar astea nu sunt chiar excesiv de cauciugate Au gust de căpșuni 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 3, 2017 Imi pare rau ,dar astea nu sunt chiar excesiv de cauciugate Au gust de căpșuni cred ca te-ai referit doar la miros ...ca eu asa m-am pacalit 19 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 cred ca te-ai referit doar la miros ...ca eu asa m-am pacalit Eu ador tot ce înseamnă fructe de pădure....au si gust si miros,nu ca cele de la bunica din grădina,dar asta e Afinele sunt f bune si aromate 5 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Februarie 3, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Februarie 3, 2017 Eu ador tot ce înseamnă fructe de pădure....au si gust si miros,nu ca cele de la bunica din grădina,dar asta e Afinele sunt f bune si aromate Fey, fructe de pădure îs lupii, mistreţii, vulpile, cum sunt caracatiţele şi calamarii, scoicile, fructe de mare, nu căpşunile. 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 3, 2017 Eu ador tot ce înseamnă fructe de pădure....au si gust si miros,nu ca cele de la bunica din grădina,dar asta e Afinele sunt f bune si aromateSi eu , dar acelea naturale , nu d'astea artificiale stropite in draci sa se faca mari , apoase si fara gust Cu afinele o sa tin cont sa te iau la cules ...da vezi ca e mult de mers 19 9 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 3, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Februarie 3, 2017 https://media.giphy.com/media/131ygVmM85URQ4/giphy.gif yami yami 6 21 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Fey, fructe de pădure îs lupii, mistreţii, vulpile, cum sunt caracatiţele şi calamarii, scoicile, fructe de mare, nu căpşunile.Imi pare rau ,dar cu "fructele"astea nu m-ai găsit acasa Nu mananc asa ceva ...doar "finețuri"de genul:rata,pui si porc 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Si eu , dar acelea naturale , nu d'astea artificiale stropite in draci sa se faca mari , apoase si fara gust Cu afinele o sa tin cont sa te iau la cules ...da vezi ca e mult de mers Mai bine le cumpăr 2 euro caserola 4 Link spre comentariu
hahaha25 Reputație: -367 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Pussy Heaven Oras:Pussy Heaven Partajează Postat Februarie 3, 2017 Arata bine,mic dejun englezesc? 8 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Arata bine,mic dejun englezesc? Da Te pup 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum