Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Tu te-ai chinuit sa scazi varza..ai aruncat zeama din ea,ca sa dea bine la poza,nu? http://yoursmiles.org/msmile/girls/m0405.gif

Nu stiu cum o fi aici,in Moldova....dar,consider ca fiecare isi gateste cum ii place sa manance.

Ciorba de varza chiar nu as manca,n-am mancat niciodata.

Eheiii ciorba de varza cu afumatura cimbru si marar, mmmm

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator deea deea
Reputație: 0

Eheiii ciorba de varza cu afumatura cimbru si marar, mmmm

Nu am mancat..dar daca vad si imi place cum arata,si miroase bine...e de ajuns ptr mine,ca imediat ma pun la masa :)))

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

sa mor daca nu este dulce ...ma duc sa caut cotorul sa ti-l arat  :laugh2  si e acrita cu lamuie

nu tin varza murata  ca  "fute" peste tot  :no2  ...pardon era pute  

treaba ta  , dar nu-i frumos sa mananci singura  :laugh2 :laugh2 :laugh2

La anu', să mă chemi pă mine să-ți pun varza la murat. A mea nu pute și ține până în iulie. 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

La anu', să mă chemi pă mine să-ți pun varza la murat. A mea nu pute și ține până în iulie. 

Da stii de ce nu pun varza ?  Ca nu prea ma omor cu aceasta si ar insemna sa o arunc la gunoi prin primavara

Mananc decat iarna in vreo 2 etape sarmale si cam atat  , iar atunci o "imprumut" de la ai mei din butoi

Vorba aceea cu putitul era aruncata la plesneala   , ca doar am butoaie fara numar si sanatoase ,  le pun capacul si la revedere  miros , dar prefer sa le folosesc/pastrez ptr. alte "magarii" mai comestibile ... pardon de baut  erau , parca . :laugh2

• Like 22
  • Minus 9
Link spre comentariu

tu o ai la beci :laugh2

Da.

Da stii de ce nu pun varza ?  Ca nu prea ma omor cu aceasta si ar insemna sa o arunc la gunoi prin primavara

Mananc decat iarna in vreo 2 etape sarmale si cam atat  , iar atunci o "imprumut" de la ai mei din butoi

Vorba aceea cu putitul era aruncata la plesneala   , ca doar am butoaie fara numar si sanatoase ,  le pun capacul si la revedere  miros , dar prefer sa le folosesc/pastrez ptr. alte "magarii" mai comestibile ... pardon de baut  erau , parca . :laugh2

Eh ... eu mai dau și pe la prieteni!

• Like 3
Link spre comentariu

Nu se scade cu apa (adica sa se fiarba cu apa , ca iese potroaca si iar nu-mi place  :laugh2  )  , doar mai adaugi putin astfel incat  sa nu se lipeasca pe fundul la cratita si se caleste ea la foc mic cu capacul pus   :)

Corect si eu mananc anumite mancaruri moldovenesti . Si tot de la moldoveni am copiat sa pun otet sau lamaie  in orice ciorba inclusiv in supa , ca imi place sa fie acra   :laugh2

Supa e supă, ciorba e ciorbă!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

Supa e supă, ciorba e ciorbă!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

stiu , dar am capatat un obicei destul de prost sa-mi placa acreala  in cantitati  nu tocmai potrivite   

d'aia ii acresc si pe altii pe aici , ca de acolo mi se trage  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu

stiu , dar am capatat un obicei destul de prost sa-mi placa acreala  in cantitati  nu tocmai potrivite   

d'aia ii acresc si pe altii pe aici , ca de acolo mi se trage  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Mai cu măsură, acreala în exces nu e bună, din cauza acidității. 

• Like 1
Link spre comentariu

• Oras:Here
  • Oras:Here

Ce le mai stii , bre , pe toate , ca o fata mare  :laugh2

Te-am marcat de la "ultima replica",  de ai facut referinta acum  la mine ..... este?   :no2

PS: Uneori mai trebuie sa le zici pe fata , decat sa te comporti precum un  limbist si sa te dai dupa copac , iar eu nu sunt genul acesta de om  in cele mai multe cazuri (cand aleg sa nu tac) si e de preferat , decat sa pozez intr-o curva cu N-spe mii de fete. 

Mai bine ca o fata mare, decat ca un copil care se crede adult. :)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...