thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 24, 2017 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 24, 2017 Niste ciuperci (pleurotus, luate din magazin, pana or aparea de cules), trase in unt in tigaie (pana s-o face vremea buna de facut afara pe gratar), condimentate discret cu sare, piper si uMpic® de usturoi. Pleitingu' n-am apucat sa-l pozez, ca foamea o fo' mare la toti beneficiarii, da' oricum, nimic extraordinar, piure de cartofi si oleaca de zeama din ciuperci ce s-a amestecat cu untu' topit din tigaie, picurata pe deasupra cu titlu de sos. Dom'le, ne-am lins pe degete; cel putin eu unul, daca-mi dai ciuperci la discretie, cred ca pot cocheta cu ideea de-a deveni vegetarian... 6
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 25, 2017 Iarasi mi-am facut ceaiul singur... 2
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 25, 2017 Iarasi mi-am facut ceaiul singur... Asteptai sa ti-l faca cineva? 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 25, 2017 Da, da' e in greva... 1
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 25, 2017 Iarasi mi-am facut ceaiul singur... Cu alte cuvinte, ai gătit un ceai, nu? 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2017 Postat Februarie 25, 2017 Azi : musaca de cartofi cu carne tocata si legume( fierb cartofii si pregatesc carnea si legumele separat apoi le pun un pic in cuptor) si ciorba (bors ) cu oase de porc . O sa fac mai tarziu si salata de sfecla (coapta in cuptor) cu hrean. Mentionez ca toate astea le mancam la pranz nu acum. 16 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 25, 2017 Cu alte cuvinte, ai gătit un ceai, nu? Habar n-ai ce greu a fost... Azi : musaca de cartofi cu carne tocata si legume( fierb cartofii si pregatesc carnea si legumele separat apoi le pun un pic in cuptor) si ciorba (bors ) cu oase de porc . O sa fac mai tarziu si salata de sfecla (coapta in cuptor) cu hrean. Mentionez ca toate astea le mancam la pranz nu acum. Sunteti gurmanzi! 2
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 25, 2017 Azi : musaca de cartofi cu carne tocata si legume( fierb cartofii si pregatesc carnea si legumele separat apoi le pun un pic in cuptor) si ciorba (bors ) cu oase de porc . O sa fac mai tarziu si salata de sfecla (coapta in cuptor) cu hrean. Mentionez ca toate astea le mancam la pranz nu acum. Fara rautate, se pare ca te descurci mai bine in bucatarie decat in pat... ...indiferent de sex. 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 25, 2017 De unde stii? :laugh2 1
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 25, 2017 Din poze. 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 25, 2017 Azi : musaca de cartofi cu carne tocata si legume( fierb cartofii si pregatesc carnea si legumele separat apoi le pun un pic in cuptor) si ciorba (bors ) cu oase de porc . O sa fac mai tarziu si salata de sfecla (coapta in cuptor) cu hrean. Mentionez ca toate astea le mancam la pranz nu acum. Măi ... ceva îmi dă cu virgulă! Observ de ceva timp, că facem anumite lucruri cam la fel, în bucătărie. De exemplu și eu fierb cartofii în loc să-i prăjesc pentru musaca, așa cum face majoritatea. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 25, 2017 Azi : musaca de cartofi cu carne tocata si legume( fierb cartofii si pregatesc carnea si legumele separat apoi le pun un pic in cuptor) si ciorba (bors ) cu oase de porc . O sa fac mai tarziu si salata de sfecla (coapta in cuptor) cu hrean. Mentionez ca toate astea le mancam la pranz nu acum. fata asta e criminala, ma face sa o invidiez! dar nu, eu am ciorba de ieri trebuie sa o termin pentru ca tin la silueta mea 2 2
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 25, 2017 fata asta e criminala, ma face sa o invidiez! dar nu, eu am ciorba de ieri trebuie sa o termin pentru ca tin la silueta mea Ciorba de căpățâni? 2 1
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 25, 2017 Ciorba de căpățâni? putzuloi, am spus de ieri ca sunt gaturi sa nu imi pierd dexteritatea la supt
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 25, 2017 Habar n-ai ce greu a fost... Sunt convins. Presupun ca reteta nu vrei sa ne-o spui si noua, e secreta.
obsedatul Reputație: -2024 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 25, 2017 Din poze. Cam incomplete surse... Măi ... ceva îmi dă cu virgulă! Observ de ceva timp, că facem anumite lucruri cam la fel, în bucătărie. De exemplu și eu fierb cartofii în loc să-i prăjesc pentru musaca, așa cum face majoritatea. Suntem mai multi. Sunt convins. Presupun ca reteta nu vrei sa ne-o spui si noua, e secreta. Nu e secreta, dar nu sunt sigur ca-mi reuseste din nou si nu vreau sa va induc in e(o)roare.
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 25, 2017 Azi : musaca de cartofi cu carne tocata si legume( fierb cartofii si pregatesc carnea si legumele separat apoi le pun un pic in cuptor) si ciorba (bors ) cu oase de porc . O sa fac mai tarziu si salata de sfecla (coapta in cuptor) cu hrean. Mentionez ca toate astea le mancam la pranz nu acum. Cu cine le mananci, cu Oly?! Hai, pofta buna sa ai! 1
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 25, 2017 Suntem mai multi. Ce coincidenta, si eu fierb apa cand fac ceai. 2
Administrator pisicuts Reputație: 114594 Postat Februarie 25, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 25, 2017 Azi : musaca de cartofi cu carne tocata si legume( fierb cartofii si pregatesc carnea si legumele separat apoi le pun un pic in cuptor) si ciorba (bors ) cu oase de porc . O sa fac mai tarziu si salata de sfecla (coapta in cuptor) cu hrean. Mentionez ca toate astea le mancam la pranz nu acum. sa ne arati si rezultatul !! 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2017 Postat Februarie 25, 2017 Fara rautate, se pare ca te descurci mai bine in bucatarie decat in pat... ...indiferent de sex. Te hazardezi ! Habar nu ai tu, nu stii tu din astea, esti mic !
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2017 Postat Februarie 25, 2017 Măi ... ceva îmi dă cu virgulă! Observ de ceva timp, că facem anumite lucruri cam la fel, în bucătărie. De exemplu și eu fierb cartofii în loc să-i prăjesc pentru musaca, așa cum face majoritatea. Este doar o coincidenta , eu stiu sigur ca nu te stiu.
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2017 Postat Februarie 25, 2017 Cu cine le mananci, cu Oly?! Hai, pofta buna sa ai! Multumesc ! Glumele legate de Oly pot astepta pana ma vad cu el. Habar nu am pe unde umbla azi Oly, da' sigur nu-i cu mine. 6 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2017 Postat Februarie 25, 2017 sa ne arati si rezultatul !! https://www.youtube.com/watch?v=xZeGpWSPoJk Cand ajungi pe aici, prin sud, spune- mi. Te invit la masa/ acasa si zic "uite - asta e omu' cu minunatul site"! 6 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 25, 2017 Este doar o coincidenta , eu stiu sigur ca nu te stiu. Și eu știu că nu mă știi și că nici eu nu te știu. Ziceam doar că majoritatea prăjesc cartofii.P.S. Îl mai lași mult pe Oly să se încălzească? O fi dat în fiert, săracu'. 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 25, 2017 Cand ajungi pe aici, prin sud, spune- mi. Te invit la masa/ acasa si zic "uite - asta e omu' cu minunatul site"!Vezi că motanu' e bagabont! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum