Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Niste ciuperci (pleurotus, luate din magazin, pana or aparea de cules), trase in unt in tigaie (pana s-o face vremea buna de facut afara pe gratar), condimentate discret cu sare, piper si uMpic® de usturoi. Pleitingu' n-am apucat sa-l pozez, ca foamea o fo' mare la toti beneficiarii, da' oricum, nimic extraordinar, piure de cartofi si oleaca de zeama din ciuperci ce s-a amestecat cu untu' topit din tigaie, picurata pe deasupra cu titlu de sos.

Dom'le, ne-am lins pe degete; cel putin eu unul, daca-mi dai ciuperci la discretie, cred ca pot cocheta cu ideea de-a deveni vegetarian...  :laugh2

post-53465-0-62068000-1487965838_thumb.jpg

• Like 6
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Azi : musaca de cartofi cu carne tocata si legume( fierb cartofii si pregatesc carnea si legumele separat apoi le pun un pic in cuptor) si ciorba (bors ) cu oase de porc . O sa fac mai tarziu si salata de sfecla (coapta in cuptor) cu hrean. Mentionez ca toate astea le mancam la pranz nu acum. :)

post-224146-0-56213900-1488006121_thumb.jpg

post-224146-0-66511400-1488006139_thumb.jpg

post-224146-0-44188400-1488006162_thumb.jpg

post-224146-0-90075100-1488006182_thumb.jpg

post-224146-0-36030000-1488006208_thumb.jpg

post-224146-0-14019500-1488006231_thumb.jpg

post-224146-0-62437900-1488006248_thumb.jpg

• Like 16
  • Minus 2
  • Oras:Here
Postat

Cu alte cuvinte, ai gătit un ceai, nu?

Habar n-ai ce greu a fost... :)

Azi : musaca de cartofi cu carne tocata si legume( fierb cartofii si pregatesc carnea si legumele separat apoi le pun un pic in cuptor) si ciorba (bors ) cu oase de porc . O sa fac mai tarziu si salata de sfecla (coapta in cuptor) cu hrean. Mentionez ca toate astea le mancam la pranz nu acum. :)

Sunteti gurmanzi! :)

• Like 2
  • Oras:Muzeu
  • Oras:Muzeu
Postat

Fara rautate, se pare ca te descurci mai bine in bucatarie decat in pat...

...indiferent de sex. :P

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Măi ... ceva îmi dă cu virgulă! Observ de ceva timp, că facem anumite lucruri cam la fel, în bucătărie. De exemplu și eu fierb cartofii în loc să-i prăjesc pentru musaca, așa cum face majoritatea. 

• Like 1
Postat

fata asta e criminala, ma face sa o invidiez! dar nu, eu am ciorba de ieri :D trebuie sa o termin pentru ca tin la silueta mea :D

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Din poze. :ras

Cam incomplete surse... :D

Măi ... ceva îmi dă cu virgulă! Observ de ceva timp, că facem anumite lucruri cam la fel, în bucătărie. De exemplu și eu fierb cartofii în loc să-i prăjesc pentru musaca, așa cum face majoritatea. 

Suntem mai multi. :)

Sunt convins. Presupun ca reteta nu vrei sa ne-o spui si noua, e secreta.

Nu e secreta, dar nu sunt sigur ca-mi reuseste din nou si nu vreau sa va induc in e(o)roare. :P

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Cu cine le mananci, cu Oly?! :laugh2

Hai, pofta buna sa ai!

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

sa ne arati si rezultatul !!

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator ana paraschiv
Postat

Fara rautate, se pare ca te descurci mai bine in bucatarie decat in pat...

...indiferent de sex. :P

Te hazardezi ! Habar nu ai tu, nu stii tu din astea, esti mic ! :)
Vizitator ana paraschiv
Postat

Este doar o coincidenta , eu stiu sigur ca nu te stiu. :)
Vizitator ana paraschiv
Postat

Cu cine le mananci, cu Oly?! :laugh2

Hai, pofta buna sa ai!

Multumesc ! Glumele legate de Oly pot astepta pana ma vad cu el. Habar nu am pe unde umbla azi Oly, da' sigur nu-i cu mine. :)
  • Like 6
  • Minus 2
Postat

Este doar o coincidenta , eu stiu sigur ca nu te stiu. :)

Și eu știu că nu mă știi și că nici eu nu te știu.  Ziceam doar că majoritatea prăjesc cartofii.

P.S. Îl mai lași mult pe Oly să se încălzească? O fi dat în fiert, săracu'.  :laugh2

• Like 2

Postat

Cand ajungi pe aici, prin sud, spune- mi. Te invit la masa/ acasa si zic "uite - asta e omu' cu minunatul site"!

Vezi că motanu' e bagabont!  :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...