Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

De vorbit nu stiu cum vorbeste, da' de scris, scrie serios. :)

 

 

 

Normal! Isi fac singuri! Doar n-o sa te apuci tu, barbatul in casa si stalpul familiei, sa gatesti cand li se nazare lor. :laugh2 :laugh2 :laugh2

 

 

 

Regimul unui barbat adevarat! Sa ai pofta! :)

 

Săr'na lu' matale😉

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daaa, din poziția șezut pe canapea

Întins =))

  • Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Are și el o vârstă

E in putere :)

  • Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Azi : musaca de cartofi cu carne tocata si legume( fierb cartofii si pregatesc carnea si legumele separat apoi le pun un pic in cuptor) si ciorba (bors ) cu oase de porc . O sa fac mai tarziu si salata de sfecla (coapta in cuptor) cu hrean. Mentionez ca toate astea le mancam la pranz nu acum. :)

baga mana la vedere (in poza ) sa elucidam misterul lui Paraschiv :)

 

da iar le-ai cam organizat , vorba lui Obse :laugh2

  • Like 12
  • Minus 13
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

am fost cu @trole la piata azi :rax2 :laugh2​  , el o cumparat varza pt sarmale , io varza pt toroș (carne cu varza) :yummy

post-65199-0-18542000-1488053973_thumb.jpg

  • Like 11
  • Minus 20
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Salata rece cu taitei japonezi din hrisca, cu morcovi rasi, castravete, ceapa (teoretic trebuia ceapa verde, da' cum aia inca-i chimicalizata in sezonu' asta, mai bine ceapa rosie din gradina), plus dressing mestesugit: sos de soia, sos de stridii, otet de orez, apa, sare, zahar, usturoi, ghimbir, pasta de wasabi si cateva picaturi de Tabasco...

 

A, si pentru ca din poza nu se intelege clar, adaug: ou fiert moale, taiat jumatati, pe deasupra ;)

 

Disclaimer: vin in intampinarea eventualelor intrebari/comentarii, precizand ca taiteii nu au fost anterior consumati si re-vomitati de catre nimeni, ci aceasta este culoarea lor naturelă (pentru detalii suplimentare, "soba noodles" -> Google is your brother :))

 

post-53465-0-30196400-1488058339_thumb.jpg

  • Like 11
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Să fiu nebun de nu-ți fac unu' când revii în poola lu'Marean ❤

  • Like 3

  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Cade obicei, gratar:

Felu’ Unu – scaricica si ceafa de porc

Felu 2 = piept de pui si carnaciori

Fel III la mici

Tehonologie:

Pentru ca umezeala si focul se starneste greu, atunci o gura mica pe fud

De Chivas

Insist

INCA un unschii

Se adauga lemene din ce in ce mai multe si mai mari

Se stinge intre timp

Ca musafrii trebuie tratati

cu atententie

se reia procedeul

de data asta impreuna cu una

bucata musafir

se repeta pana se termina

uischiu’

casa constatam ca s-a patruns

degustam scaricica

merge un pahar de Fetreasca Neagra

dar avem si ceafa de porc

inca un pahar

ce facem cu carnaciorii ?

treb gustati

inca unul

(e vb de pahar de VIN)

Noroc ca ca dupamici nu  mai avem ce pune pe grarat

s-a teminat

sticla de VIN

  • Like 3
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...