Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu, se numeste experiență... si am zis ca nu te cred. Nu ti-am dat nici un certificat de handicap... Vrei sa jignesti si dai pe langa. Mai ai multe de învățat...

Nu e nevoie ce certificat. E evident. 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu am zis ca am uitat nimic, esti tu neatent doar... Nu-ti merg vrajelile cu mine.

Stai cuminte, nu stau la vrăjeli. Nu cu tine. 

P.S. ce plm tot fumezi? 

• Like 3
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

asa zgarcita esti?

attachicon.gif20170405_234537.jpgattachicon.gif20170331_211835.jpgattachicon.gif20170402_130703.jpg

Delicatesele mele dragi...leurda, dragavei si uuurzicci!

Egoistă! Doar primesc... si daca găsesti si tu ceva, cu atat mai bine.

PS. Da click pe postarea cu poze.

Postat

fata are talent in dormitor,

asa e ea mai artistica in exprimare

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

P.S. ce plm tot fumezi?

Ba da... mereu încerci câte ceva. Se vede de la o posta... e noua ta schimbare de atitudine. Păcat ca ai ascultat pe altii mai putin experimentați ca tine, ca erai chiar ok ca om. Eu chiar i-am spus unui om care te-a intalnit ca mi-ar face placere sa beau un ceai cu tine... dar asta era atunci.
  • Oras:drgyytnmdsegxf
  • Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

Ba da... mereu încerci câte ceva. Se vede de la o posta... e noua ta schimbare de atitudine. Păcat ca ai ascultat pe altii mai putin experimentați ca tine, ca erai chiar ok ca om. Eu chiar i-am spus unui om care te-a intalnit ca mi-ar face placere sa beau un ceai cu tine... dar asta era atunci.

E doar libidinos. Lasă-l!

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vezi? Astea-s vrajelile tale... Atat, ti-ai redus atitudinea la... doar atât. Mai demult ii reduceai tu pe ceilalți... rămâneau fara cuvinte. Na... tu stii mai bine.
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ce ai, de ce nu?

eu ti-am dat cu plus ...ca dau la toate mancarurile , ca s-a straduit omul sa gateasca

dar......n-as manca asa ceva  , jur....nici sa ma bata mama :laugh2

• Like 8
  • Minus 14
Postat

Eu nu înțeleg dragostea... Dar te-am intrebat de mâncarea aia? Care e problema cu modul in care am facut-o?

Daaaaaa   :laugh2

Oricum ar fii eu nu înțeleg... dragostea ca act si ca trăire.

adica totul la tine inseamna doar sex?  nasol :no2

Postat

asa zgarcita esti?

mai rau :laugh2

Postat

P.S. ce plm tot fumezi? 

iarba fumeaza ....iarba mananca :)

fata are talent in dormitor,

asa e ea mai artistica in exprimare

talente ai vrut sa zici ? :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Poftim cultura... ma tin in gura cu țațăle. Smecherie... 😅

Postat

Vezi? Astea-s vrajelile tale... Atat, ti-ai redus atitudinea la... doar atât. Mai demult ii reduceai tu pe ceilalți... rămâneau fara cuvinte. Na... tu stii mai bine.

Știi, treburile sunt uneori mai complicate, alteori mai simple decât le vezi tu, sau decât vrei să le vezi! Schimbarea mea de atitudine pe forum, s-a petrecut acum vreo 2 ani-2 ani și ceva și este urmarea schimbării politicii forumului ... nu mai insist. Atâta timp cât mârlăniile groase, erau reprimate, postări care să-i reducă la tăcere, erau eficace. Am continuat o perioadă pe aceeași linie, dar cum mârlanii au fost lăsați să-și facă numărul, a trebuit să mă "resetez".

Referitor la tine: tu chiar nu vezi cât de mult aberezi? Chiar nu realizezi că de multe ori o iei pe arătură? Nu vezi că aproape toți te iau în balon? Or fi toți nebuni, sau or avea ceva cu tine? Ok, înțeleg că ai vrut să-ți creezi un personaj, dar pe de o parte acest personaj nu se potrivește cu acest forum, pe de alta, ți l-ai construit stângaci. Dacă te vei gandi un pic, vei vedea că am dreptate. Oricum, acum am fost sincer și nu am facut mișto.

Cu ceaiul ăla... de ce nu? Și dacă nu mai vrei, nu îmi voi tăia venele.

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Poftim cultura... ma tin in gura cu țațăle. Smecherie...

Țeai băgat diacritice

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Diacriticili iei este clonate

"țațăle " ie?

• Like 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

"țațăle " ie?

Nu mă pricep că nu prea le văz. Io decât dela numaru' 4-n sus
  • Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Știi, treburile sunt uneori mai complicate, alteori mai simple decât le vezi tu, sau decât vrei să le vezi! Schimbarea mea de atitudine pe forum, s-a petrecut acum vreo 2 ani-2 ani și ceva și este urmarea schimbării politicii forumului ... nu mai insist. Atâta timp cât mârlăniile groase, erau reprimate, postări care să-i reducă la tăcere, erau eficace. Am continuat o perioadă pe aceeași linie, dar cum mârlanii au fost lăsați să-și facă numărul, a trebuit să mă "resetez".

Referitor la tine: tu chiar nu vezi cât de mult aberezi? Chiar nu realizezi că de multe ori o iei pe arătură? Nu vezi că aproape toți te iau în balon? Or fi toți nebuni, sau or avea ceva cu tine? Ok, înțeleg că ai vrut să-ți creezi un personaj, dar pe de o parte acest personaj nu se potrivește cu acest forum, pe de alta, ți l-ai construit stângaci. Dacă te vei gandi un pic, vei vedea că am dreptate. Oricum, acum am fost sincer și nu am facut mișto.

Cu ceaiul ăla... de ce nu? Și dacă nu mai vrei, nu îmi voi tăia venele.

Cei de care zici sunt aceiasi care au stricat "politica" forumului... si sunt tot ei care comentează aiurea la toata lumea, nu au nici o treaba cu mine. Imaginea mea nu se potriveste cu forumul? Glumesti...
Postat

Cei de care zici sunt aceiasi care au stricat "politica" forumului... si sunt tot ei care comentează aiurea la toata lumea, nu au nici o treaba cu mine. Imaginea mea nu se potriveste cu forumul? Glumesti...

Mă rog, dacă atâta ai înțeles, sau ai vrut să înțelegi ... 

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

E doar libidinos. Lasă-l!

Ce faci saracie , tie foame, iti dau pula la supt sa iti revii ? :))

• Like 1
Postat

acum scuza-ma ca intervin ....dar datorita tacerii asteia multe au prins tupeu infect de bulevard

era imperios necesar  sa le mai rupem gura ....la unele...stii ce zic  :)

• Like 11
  • Minus 14
Postat

"țațăle " ie?

era sa le interpretez ca țâțe dupa aceea am stat si m-am gandit ca era vorba de barfitoare

• Like 10
  • Minus 14

Postat

eu nu ....am aparut acum un an si ceva  :rax2 

si eu sunt de aceeasi parere la ce am subliniat , chiar am vrut sa te avertizez mai demult ......dar a prins Picon avans . :laugh2  De ce? Aici e deja greu sa mai distingi merele bune de stricaciuni si multi se indreapta in directia gresita si putini au capacitatile sa trieze "marfa" alterata de cea de calitate . Intelegi? Sper. De aici si jocul multora ....cum ii taie capul , inclusiv al tau .

• Like 9
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...