condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2017 Cu ce anume, am fost ipocrit? De prins, ai fost prins (ă) de mai multe ori cu croncănitoatea vopsită. Mă rog, nu are importanță, personajul "Ana Paraschiv", s-a fâsâit! Epic fail!.Spor la bucătăreală!Lasa nene baiatul, a fost o gura de aer proaspat, bine venit /a in cloaca asta! 14 1
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2017 Cu ce anume, am fost ipocrit? De prins, ai fost prins (ă) de mai multe ori cu croncănitoatea vopsită. Mă rog, nu are importanță, personajul "Ana Paraschiv", s-a fâsâit! Epic fail!.Spor la bucătăreală!Lasa nene baiatul, a fost o gura de aer proaspat, bine venit /a in cloaca asta!
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2017 13 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2017 Postat Aprilie 14, 2017 Ieri am trecut pe la maica-mea i-am furat o salata s-am fugit De la tine cand fur una ....platoul ala mare Vreau sa-mi reantregesc masa de Pasti Tu si mitza mea...numai pe "furat"sunteți 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2017 Postat Aprilie 14, 2017 Cu ce anume, am fost ipocrit? De prins, ai fost prins (ă) de mai multe ori cu croncănitoatea vopsită. Mă rog, nu are importanță, personajul "Ana Paraschiv", s-a fâsâit! Epic fail!. Spor la bucătăreală! Tu spui ca nu esti ipocrit, vorbesti serios sau faci caterinca? Cunosc o gramada de oameni in jur care tin post si se inchina cand trec pe langa o biserica, ce sunt ei de fapt, cu adevarat, e departe de bunul crestin. La modul foarte real nu imi pasa ce crezi tu despre personajul "ana paraschiv". Mai spune despre cioara aia vopsita, devine interesant.
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2017 Postat Aprilie 14, 2017 Ntz, nu sunt eu! Eu sunt mai frumoasa si mai desteapta! 6 2
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2017 Ntz, nu sunt eu! Eu sunt mai frumoasa si mai desteapta! BANUIAM! 13 1
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2017 oua speciale Ca-ti-as oualelele tale!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 14, 2017 Tu spui ca nu esti ipocrit, vorbesti serios sau faci caterinca? Cunosc o gramada de oameni in jur care tin post si se inchina cand trec pe langa o biserica, ce sunt ei de fapt, cu adevarat, e departe de bunul crestin. La modul foarte real nu imi pasa ce crezi tu despre personajul "ana paraschiv". Mai spune despre cioara aia vopsita, devine interesant.Tu ești capsbil(ă) să înțelegi un text simplu? Eu am specificat clar, că nu de credință e vorba, ci de tradiții. Am scros negru pe alb " indifetent că suntem credincioși, au ba". La modul foarte real, cred că îți pasă, altfel nu te tot strofocai pe aici, iar cu cioara aia vopsită... ie mai multe, nu am timp acum. Poate altă dată. 2 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Aprilie 14, 2017 oua speciale Recunoaste ca ti-a trimis trolle' pozele ca le postezi in locul lui. 4 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2017 Postat Aprilie 14, 2017 Recunoaste ca ti-a trimis trolle' pozele ca le postezi in locul lui. Nu Sunt facute cu tehnica servetelului
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 14, 2017 Postat Aprilie 14, 2017 Tu si mitza mea...numai pe "furat"sunteți matza nu te fute
obsedatul Reputație: -2024 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Aprilie 14, 2017 Nu Sunt facute cu tehnica servetelului Ce pacat ca sunt batran si urat... 2 1
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2017 Tu ești capsbil(ă) să înțelegi un text simplu? Eu am specificat clar, că nu de credință e vorba, ci de tradiții. Am scros negru pe alb " indifetent că suntem credincioși, au ba". La modul foarte real, cred că îți pasă, altfel nu te tot strofocai pe aici, iar cu cioara aia vopsită... ie mai multe, nu am timp acum. Poate altă dată.Cata rautate!
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Aprilie 14, 2017 Tu ești capsbil(ă) să înțelegi un text simplu? Eu am specificat clar, că nu de credință e vorba, ci de tradiții. Am scros negru pe alb " indifetent că suntem credincioși, au ba". La modul foarte real, cred că îți pasă, altfel nu te tot strofocai pe aici, iar cu cioara aia vopsită... ie mai multe, nu am timp acum. Poate altă dată. Picoane, dupa buna mea crestere, neluand in seama ateismul meu, si logic vorbind, traditia vine din credinta. Deci, fara niciun fel de ofensa, ipocrizia romanului e in creste pe masura ce trec anii. Fiecare zona a tarii are traditia ei si in special cea din nord adusa in sud si interpretata cu multa brutalitate si fara pic de logica in apucaturi. Cei mai ipocriti devin batranii
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 14, 2017 Io decât sunt ipocrit și pe mine ma adus barza 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 14, 2017 Nu Sunt facute cu tehnica servetelului Un fel de muie prin batistă😂 2 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2017 Postat Aprilie 14, 2017 .. .. Buna seara. Ceaveti ?? 1 6
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 14, 2017 Recunoaste ca ti-a trimis trolle' pozele ca le postezi in locul lui. Norocu' ei că țin post, altfel o futeam ...dă plagiatoare dă oo care este😂 3 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 14, 2017 Buna seara. Ceaveti ?? Și-ar ciocni oolele😂😂😂 4 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 14, 2017 Buna seara. Ceaveti ??S-au (Și-au) împărtășit....opiniile
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 14, 2017 Norocu' ei că țin post, altfel o futeam ...dă plagiatoare dă oo care este😂Ai pătit ceva?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 14, 2017 Ai pătit ceva? ÃŽncă nu😂 2 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2017 Postat Aprilie 14, 2017 Tu ești capsbil(ă) să înțelegi un text simplu? Eu am specificat clar, că nu de credință e vorba, ci de tradiții. Am scros negru pe alb " indifetent că suntem credincioși, au ba". La modul foarte real, cred că îți pasă, altfel nu te tot strofocai pe aici, iar cu cioara aia vopsită... ie mai multe, nu am timp acum. Poate altă dată.Lasa asa cum a cazut! 5 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum