pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3, 2015 Gatesti la Mega?Gusturi fine, nu gluma.
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 3, 2015 asta-i facuta de mn nu din borcan si nu cumparata , va rog frumos sa apreciati ca m-am spetit un pic da o iesit bunngulas de porc facut pe aragaz in oala nu in ceaun la foc/aer liber asta-i si in loc de felu 1 si in loc de felu 2 ca ii cu `satau` 15
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 3, 2015 asta-i facuta de mn nu din borcan si nu cumparata , va rog frumos sa apreciati ca m-am spetit un pic da o iesit bunngulas de porc facut pe aragaz in oala nu in ceaun la foc/aer liber asta-i si in loc de felu 1 si in loc de felu 2 ca ii cu `satau` Eu colaborez cu ardelenii şi am început să pricep dialectu" , dar măcar precizează dacă sunt necesare diacritice pentru ultimul cuvânt, asta înainte să te umfle râsul 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 3, 2015 Găbița, io știam că gulașul veritabil e cu carne de vită/vițel. Eu așa îl fac, deși nu sunt ardelean. Dar recunosc că arată bine ce ai postat tu! 4 2
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 3, 2015 Găbița, io știam că gulașul veritabil e cu carne de vită/vițel. Eu așa îl fac, deși nu sunt ardelean. Dar recunosc că arată bine ce ai postat tu!stiu da nu-mi place carnea de vita/vitel 4
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 3, 2015 Eu colaborez cu ardelenii şi am început să pricep dialectu" , dar măcar precizează dacă sunt necesare diacritice pentru ultimul cuvânt, asta înainte să te umfle râsulse vede ca nu ai colaborat cu mine satau adik ii consistenta manci un blid si te saturi nu radea ca stiu sa vorbesc si sa scriu corect ,da imi place mie sa scriu ca pa la noi in ardeal 9
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 4, 2015 asta-i facuta de mn nu din borcan si nu cumparata , va rog frumos sa apreciati ca m-am spetit un pic da o iesit bunngulas de porc facut pe aragaz in oala nu in ceaun la foc/aer liber :Pasta-i si in loc de felu 1 si in loc de felu 2 ca ii cu `satau` Gabitza, când ajungi aici sa aduci si oala cu tine nene, asta asa, sa ne intremam dupa ce frecam .... celalalt gulas! 3 2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 4, 2015 Stai mă la coadă, că te găsește dracii! 3 2
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 4, 2015 Stai mă la coadă, că te găsește dracii! Picoane, stii ca nu sunt egoist da Gabitza, a stors toata ... răutatea din mine deja! Asa ca dau refresh la tratament!
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 4, 2015 Picoane, stii ca nu sunt egoist da Gabitza, a stors toata ... răutatea din mine deja! Asa ca dau refresh la tratament!Prostia când ți-o stoarce? 1
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 4, 2015 Postat Octombrie 4, 2015 Asa ca dau refresh la tratament!Baga-ti-ai pula-n gat, asa sa faci! 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 4, 2015 Prostia când ți-o stoarce?Aia e incomensurabila, n-are cum 1
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 4, 2015 Aia e incomensurabila, n-are cum Pă vad, că mușcă în stânga și-n dreapta, fără discriminare, când îl apucă strechea... 2
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 4, 2015 Prostia când ți-o stoarce?A fost stoarsa când te-a fatat ma-ta! 3
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 4, 2015 Aia e incomensurabila, n-are cum De când s-a dat fitu la homalai? 3
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 4, 2015 A fost stoarsa când te-a fatat ma-ta!Coae, ești atât dă imbecil, că nici mișto nu pot să fac dă tine! 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 4, 2015 azi e sarbatoare, ziua lu lisandru de supt felurite puli 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 4, 2015 Coae, ești atât dă imbecil, că nici mișto nu pot să fac dă tine!a facut natura cand a fost fatat 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 4, 2015 De când s-a dat fitu la homalai?Iar te iei de copii? băga-mi-as toata pula-n rasa ta de oligofren
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 4, 2015 A fost stoarsa când te-a fatat ma-ta!Băi zdrențoiule, fară familii, baga-mi-as pula-n ce-oi manca la cină...'m-aş pă gura ta de schizofrenic 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 4, 2015 azi e sarbatoare, ziua lu lisandru de supt felurite puli Ziua lui e în fiecare zi ) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2015 Postat Octombrie 4, 2015 Va salut domnilor si pup doamnele, Mai jos puteti observa cartofi eventai cu cascaval si pui in sos tandoori
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2015 Postat Octombrie 6, 2015 Aripioara de porc... . 3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum