Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

Miskine =)) sa mor eu de nu te mint =)) bucata aia de carne arata bine dar cartofii prajiti si cele 2 ochiuri sunt o adevarata intoxicatie =))

bagai si tu niste cartofi natur perpeliti cu putin unt si asezonati cu putin patrunjel =)) sau chiar un piure =))) ... tu chiar vrei sa te omori cu manutele tale =))

Cum dreaq poti manca asa ceva ? =))

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Pentru barbatii adevarati.

Miskine =)) sa mor eu de nu te mint =)) bucata aia de carne arata bine dar cartofii prajiti si cele 2 ochiuri sunt o adevarata intoxicatie =))

bagai si tu niste cartofi natur perpeliti cu putin unt si asezonati cu putin patrunjel =)) sau chiar un piure =))) ... tu chiar vrei sa te omori cu manutele tale =))

Cocalar. E cocalar.
  • Like 6
  • Minus 7
Link spre comentariu

Am slabit.Am liber de la physician.

Cocalar. E cocalar.

Da.

Rezuma-te la vin la carafa si lasa-mi mie "cocaraleala" cu Didier Dagueaneau, Barolo, matsusaka, :) mea.

Sper ca s-a inteles.

Link spre comentariu

Miskine, nu te supara, oricat liber ti-ar da dieteticianul sau cum s-o numi el, nu ai voie sa revii la vechile obiceiuri :D...Cartofi prajiti, o data la 2 luni, ochiuri (sa-ti dai cu tesla in oo) unul singur pe saptamana si asta cu indulgenta. Pentru cele 2 ochiuri trebuie sa muncesti cu carca la greu, sa curga apele pe tine la sala de forta sau unde vrei tu =)))

Esti nebun!!! =)) mai bine cosi goblenuri decat sa mananci combinatia aia =)))

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva

da chiar si-o face deja rau cu mana lui, pentru ca nu isi i-a medicamentele.

Link spre comentariu

Miskine, nu te supara, oricat liber ti-ar da dieteticianul sau cum s-o numi el, nu ai voie sa revii la vechile obiceiuri :D...Cartofi prajiti, o data la 2 luni, ochiuri (sa-ti dai cu tesla in oo) unul singur pe saptamana si asta cu indulgenta. Pentru cele 2 ochiuri trebuie sa muncesti cu carca la greu, sa curga apele pe tine la sala de forta sau unde vrei tu =)))

Esti nebun!!! =)) mai bine cosi goblenuri decat sa mananci combinatia aia =)))

Lasa-l! nu ma astept sa inteleaga ceva.

Link spre comentariu

Am slabit.Am liber de la physician.

Da.

Rezuma-te la vin la carafa si lasa-mi mie "cocaraleala" cu Didier Dagueaneau, Barolo, matsusaka, :) mea.

Sper ca s-a inteles.

Băi meltene, o fi vita aia ok (probabil medium), dar cartofii prăjiți cu ouă ochiuri (probabil poșate), sunt cam ce comandă guțulanii de obicei! Mai trebuia și niște telemea rasă deasupra, să fie "rafinamentul" maxim. :laugh2

'ai dă puța ta, de meltean! 

L.E. Ai scris 2 rânduri și ai editat. Ești nervos?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 5
  • Minus 9
Link spre comentariu

Băi meltene, o fi vita aia ok (probabil medium), dar cartofii prăjiți cu ouă ochiuri (probabil poșate), sunt cam ce comandă guțulanii de obicei! Mai trebuia și niște telemea rasă deasupra, să fie "rafinamentul" maxim. :laugh2

'ai dă puța ta, de meltean! 

L.E. Ai scris 2 rânduri și ai editat. Ești nervos?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Gogule, ati luat galusca cu 120 de kg.Apoi am gasit o poza cu o friptura, sa va hranesc un pic invidia si zbieretele.

:shy:  mea, nea caisa, tu si dupa editat, nu scrii corect gramatical.

Link spre comentariu

Gogule, ati luat galusca cu 120 de kg.Apoi am gasit o poza cu o friptura, sa va hranesc un pic invidia si zbieretele.

:shy:  mea, nea caisa, tu si dupa editat, nu scrii corect gramatical.

În primul rând, știam că nu ești tu în poze! 

În al doilea rând, ai pus pozele alea cu friptura pentru a părea rafinat, dar, nu ai dovedit decât că ești meltean.

În al treilea rând, am editat pentru că am făcut o completare, prostovane!

• Like 5
  • Minus 9
Link spre comentariu

În primul rând, știam că nu ești tu în poze! 

În al doilea rând, ai pus pozele alea cu friptura pentru a părea rafinat, dar, nu ai dovedit decât că ești meltean.

În al treilea rând, am editat pentru că am făcut o completare, prostovane!

In al treilea rand, ai luat galusca.De tot.

In al treilea rand, ai luat galusca cu pozele, altfel nu ai fi ras, ca un nebun, cu sete.De tot ai luat galusca.

In al treilea rand, ai editat, pentru ca simti nevoia sa mi te explici( :laugh2  ai de  :laugh2 mea).Pentru ca ai luat galusca.

In al patrulea rand.Stai bland, mos caisa, ca ai luat galusca.

:laugh2

Nu te mai tot da cocos pe langa mine.Asta faci de 3 ani.Stai pe curu' tau si o sa-ti fie bine.Ai inteles au ba?

Link spre comentariu

In al treilea rand, ai luat galusca.De tot.

In al treilea rand, ai luat galusca cu pozele, altfel nu ai fi ras, ca un nebun, cu sete.De tot ai luat galusca.

In al treilea rand, ai editat, pentru ca simti nevoia sa mi te explici( :laugh2  ai de  :laugh2 mea).Pentru ca ai luat galusca.

In al patrulea rand.Stai bland, mos caisa, ca ai luat galusca.

:laugh2

Nu te mai tot da cocos pe langa mine.Asta faci de 3 ani.Stai pe curu' tau si o sa-ti fie bine.Ai inteles au ba?

Tot la potol ți-e gândul, meltene, căca-m-aș în gălușca ta!  :rax2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...