dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Iulie 13, 2017 Sa te apuci de gatit cartofi coloratisi mai ales de culoarea mov sa fie cartofii. 1 6 Link spre comentariu
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 Pentru barbatii adevarati. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 13, 2017 Miskine sa mor eu de nu te mint bucata aia de carne arata bine dar cartofii prajiti si cele 2 ochiuri sunt o adevarata intoxicatie bagai si tu niste cartofi natur perpeliti cu putin unt si asezonati cu putin patrunjel sau chiar un piure ) ... tu chiar vrei sa te omori cu manutele tale Cum dreaq poti manca asa ceva ? 4 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 13, 2017 Pentru barbatii adevarati.Miskine sa mor eu de nu te mint bucata aia de carne arata bine dar cartofii prajiti si cele 2 ochiuri sunt o adevarata intoxicatie bagai si tu niste cartofi natur perpeliti cu putin unt si asezonati cu putin patrunjel sau chiar un piure ) ... tu chiar vrei sa te omori cu manutele tale Cum dreaq poti manca asa ceva ? Cocalar. E cocalar. 6 7 Link spre comentariu
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 Miskine sa mor eu de nu te mint bucata aia de carne arata bine dar cartofii prajiti si cele 2 ochiuri sunt o adevarata intoxicatie bagai si tu niste cartofi natur perpeliti cu putin unt si asezonati cu putin patrunjel sau chiar un piure ) ... tu chiar vrei sa te omori cu manutele tale Cum dreaq poti manca asa ceva ? Am slabit.Am liber de la physician. Cocalar. E cocalar.Da.Rezuma-te la vin la carafa si lasa-mi mie "cocaraleala" cu Didier Dagueaneau, Barolo, matsusaka, mea. Sper ca s-a inteles. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 Io cel mult am avut obzeci da chile.Da nu mâncarea mangrasat, ci 3,14zda.Danu mai mult.Oricât ma 'ranea nevasta,dădeam jos imediat. 1 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 13, 2017 Miskine, nu te supara, oricat liber ti-ar da dieteticianul sau cum s-o numi el, nu ai voie sa revii la vechile obiceiuri ...Cartofi prajiti, o data la 2 luni, ochiuri (sa-ti dai cu tesla in oo) unul singur pe saptamana si asta cu indulgenta. Pentru cele 2 ochiuri trebuie sa muncesti cu carca la greu, sa curga apele pe tine la sala de forta sau unde vrei tu ) Esti nebun!!! mai bine cosi goblenuri decat sa mananci combinatia aia ) 2 2 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Iulie 13, 2017 Miskine sa mor eu de nu te mint bucata aia de carne arata bine dar cartofii prajiti si cele 2 ochiuri sunt o adevarata intoxicatie bagai si tu niste cartofi natur perpeliti cu putin unt si asezonati cu putin patrunjel sau chiar un piure ) ... tu chiar vrei sa te omori cu manutele tale Cum dreaq poti manca asa ceva ? da chiar si-o face deja rau cu mana lui, pentru ca nu isi i-a medicamentele. Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Iulie 13, 2017 Miskine, nu te supara, oricat liber ti-ar da dieteticianul sau cum s-o numi el, nu ai voie sa revii la vechile obiceiuri ...Cartofi prajiti, o data la 2 luni, ochiuri (sa-ti dai cu tesla in oo) unul singur pe saptamana si asta cu indulgenta. Pentru cele 2 ochiuri trebuie sa muncesti cu carca la greu, sa curga apele pe tine la sala de forta sau unde vrei tu ) Esti nebun!!! mai bine cosi goblenuri decat sa mananci combinatia aia )Lasa-l! nu ma astept sa inteleaga ceva. Link spre comentariu
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 Doamne Ajuta 1 Link spre comentariu
13cunilingus Reputație: 2325 Postat Iulie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 13, 2017 https://s9v7j7a4.ssl.hwcdn.net/galleries/full/41/7d/68/417d68ed5575c9be050bd34e537b4941/1.jpg 3 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 13, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Iulie 13, 2017 https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19990159_1892796810969705_3432205290456005328_n.jpg?oh=89aaee265d80e302759b55e3eac3dd6c&oe=59F8B161 rabdari prajite 10 19 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 13, 2017 Am slabit.Am liber de la physician. Da.Rezuma-te la vin la carafa si lasa-mi mie "cocaraleala" cu Didier Dagueaneau, Barolo, matsusaka, mea. Sper ca s-a inteles.Băi meltene, o fi vita aia ok (probabil medium), dar cartofii prăjiți cu ouă ochiuri (probabil poșate), sunt cam ce comandă guțulanii de obicei! Mai trebuia și niște telemea rasă deasupra, să fie "rafinamentul" maxim. 'ai dă puța ta, de meltean! L.E. Ai scris 2 rânduri și ai editat. Ești nervos? 5 9 Link spre comentariu
13cunilingus Reputație: 2325 Postat Iulie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 13, 2017 http://cdn.foodbeast.com.s3.amazonaws.com/content/wp-content/uploads/2013/01/oyster.jpg Link spre comentariu
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 Băi meltene, o fi vita aia ok (probabil medium), dar cartofii prăjiți cu ouă ochiuri (probabil poșate), sunt cam ce comandă guțulanii de obicei! Mai trebuia și niște telemea rasă deasupra, să fie "rafinamentul" maxim. 'ai dă puța ta, de meltean! L.E. Ai scris 2 rânduri și ai editat. Ești nervos? Gogule, ati luat galusca cu 120 de kg.Apoi am gasit o poza cu o friptura, sa va hranesc un pic invidia si zbieretele. mea, nea caisa, tu si dupa editat, nu scrii corect gramatical. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 Doamne AjutaSssssuuuuupppper ! :yummy Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 13, 2017 Gogule, ati luat galusca cu 120 de kg.Apoi am gasit o poza cu o friptura, sa va hranesc un pic invidia si zbieretele. mea, nea caisa, tu si dupa editat, nu scrii corect gramatical.În primul rând, știam că nu ești tu în poze! În al doilea rând, ai pus pozele alea cu friptura pentru a părea rafinat, dar, nu ai dovedit decât că ești meltean.În al treilea rând, am editat pentru că am făcut o completare, prostovane! 5 9 Link spre comentariu
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 În primul rând, știam că nu ești tu în poze! În al doilea rând, ai pus pozele alea cu friptura pentru a părea rafinat, dar, nu ai dovedit decât că ești meltean.În al treilea rând, am editat pentru că am făcut o completare, prostovane! In al treilea rand, ai luat galusca.De tot. In al treilea rand, ai luat galusca cu pozele, altfel nu ai fi ras, ca un nebun, cu sete.De tot ai luat galusca. In al treilea rand, ai editat, pentru ca simti nevoia sa mi te explici( ai de mea).Pentru ca ai luat galusca. In al patrulea rand.Stai bland, mos caisa, ca ai luat galusca. Nu te mai tot da cocos pe langa mine.Asta faci de 3 ani.Stai pe curu' tau si o sa-ti fie bine.Ai inteles au ba? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 13, 2017 In al treilea rand, ai luat galusca.De tot. In al treilea rand, ai luat galusca cu pozele, altfel nu ai fi ras, ca un nebun, cu sete.De tot ai luat galusca. In al treilea rand, ai editat, pentru ca simti nevoia sa mi te explici( ai de mea).Pentru ca ai luat galusca. In al patrulea rand.Stai bland, mos caisa, ca ai luat galusca. Nu te mai tot da cocos pe langa mine.Asta faci de 3 ani.Stai pe curu' tau si o sa-ti fie bine.Ai inteles au ba?Tot la potol ți-e gândul, meltene, căca-m-aș în gălușca ta! Link spre comentariu
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 Tot la potol ți-e gândul, meltene, căca-m-aș în gălușca ta! Ai luat-o.Te oftici.Stai pe curu' tau, contopistule. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 13, 2017 Ai luat-o.Te oftici.Stai pe curu' tau, contopistule.Ți-e foame, este? Meltene! 5 9 Link spre comentariu
miskin above the mundane Reputație: 25 Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 Ți-e foame, este? Meltene! Tu esti deja cu stomacul plin, doar ai luat galusca. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 13, 2017 Tu esti deja cu stomacul plin, doar ai luat galusca.Slab, foarte slab! Ești din ce în ce mai slab, mai previzibil, mai fără haz. 5 9 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 13, 2017 Partajează Postat Iulie 13, 2017 v-ati intalnit fatza in fatza?va contrati cu o placere nebuna Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 14, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 14, 2017 Lucskos 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum