Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 Ia-te de mână cu Cornel(ia) bucătăreasa :clapp hai sa nu ne comparam totusi..vezi-ti de drum ca te striga vecinii peste gard.. 6 4 Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 hai sa nu ne comparam totusi..vezi-ti de drum ca te striga vecinii peste gard.. sau poate vinde capsuni la Drumul European. Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 4, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Iunie 4, 2015 Moooamă, Ray-Ban de ăia am și eu. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 4, 2015 Bre, stați așa că eu mâine sau poimâine gătesc. Am fost plecat prin țară zilele astea. O să vă pun și eu poze. 8 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 Bre, stați așa că eu mâine sau poimâine gătesc. Am fost plecat prin țară zilele astea. O să vă pun și eu poze. asteptam cu nerabdare pozele..dar si o iesire in aer liber sa ne facem de cap 7 4 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 4, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 4, 2015 Picoane si Ticutza, m-ati terminat! Curând mă întorc pe meleagurile natale si pun eu la dispozitie locatia si ingredientele iar voi gatiti. Spuneti ce aveti de gând sa preparati sa comandam si vinul. Moama, ce dor de casa mi s-a facut! 3 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 Picoane si Ticutza, m-ati terminat! Curând mă întorc pe meleagurile natale si pun eu la dispozitie locatia si ingredientele iar voi gatiti. Spuneti ce aveti de gând sa preparati sa comandam si vinul. Moama, ce dor de casa mi s-a facut! Vinul rosu il dau eu ca inca mai am productie proprie dar sa vedem ce fete ne insotesc 5 4 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 4, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 4, 2015 Vinul rosu il dau eu ca inca mai am productie proprie dar sa vedem ce fete ne insotesc Ne descurcam bre, stai linistit! Trebuie sa asortam fetele cu preparatele si vinul. Hai sa stabilim un meniu de comun acord! Din pozele postate de Michelle, nene, este artista! Asa ca ... 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 Ne descurcam bre, stai linistit! Trebuie sa asortam fetele cu preparatele si vinul. Hai sa stabilim un meniu de comun acord!atat .. 4 4 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2015 M-a nenorocit topicul asta...sa moara toate papilele gustative de nu 4 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 4, 2015 M-a nenorocit topicul asta...sa moara toate papilele gustative de nu Bagă repede niște ouă la cuptor și-ți trece de supărare Peseu: lasa-le măcar juma' de oră la fezandat 1 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2015 La microunde nu ies bine? 2 Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 Unde dau si eu o comanda de 3 mici, o ceafa de porc cu cartofi prajiti si o salata dă varza? Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2015 Unde dau si eu o comanda de 3 mici, o ceafa de porc cu cartofi prajiti si o salata dă varza?La Pisici 1 4 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 4, 2015 Unde dau si eu o comanda de 3 mici, o ceafa de porc cu cartofi prajiti si o salata dă varza?La Yellow 4 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 4, 2015 La microunde nu ies bine? Nu fac crusta aia ca la cuptor Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 4, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Iunie 4, 2015 M-a nenorocit topicul asta...sa moara toate papilele gustative de nu Ticutza e vinovat, 'ga-mi-aș ... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 Ce baeti da treaba p'aicisha................ 4 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2015 Ticutza e vinovat, 'ga-'mi-aș ... Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 4, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Iunie 4, 2015 Ce baeti da treaba p'aicisha................ tu de ce stai daparte?!? Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 4, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Iunie 4, 2015 Ticutza e vinovat, 'ga-'mi-aș ... da' de ce mi-ai taiat ga?!?'ga-mi-aș ... Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2015 da' de ce mi-ai taiat ga?!?'ga-mi-aș ...Zicucuvinteletale...nu te prinde altfel,stii ce zic Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 4, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Iunie 4, 2015 să mă bag...să nu mă bag ???....)la atâta potol băgați si niște băutură ca va sta în gât mâncarea...)) PS. ce vin se recomandă la fasole??? Dacă am timp pun și eu poze diverse cu și despre mâncare... PS.2 și o manea ca se supăra boss-u'... 4 1 Link spre comentariu
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 4, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Partajează Postat Iunie 4, 2015 Zicucuvinteletale...nu te prinde altfel,stii ce zic cucuvintelemele: 'ga-mi-aș ... Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 4, 2015 Ce baeti da treaba p'aicisha................ Cum iti spuneam, alesi pe spranceana 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum