Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Ciorba rosie de vacuta si porc fript cu usturoi. Nu pun poze ca oricum nu se intelege nimic, la ciorba e doar rosu si atat! ai fript un pork??? )))sa mor da nas ardeo scrUafa ))) 3 3 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 26, 2017 ai fript un pork??? )))sa mor da nas ardeo scrUafa ))) Porcule! 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Porcule! https://i.imgur.com/sazeWYa.gif ))) PS - nu maeam punte 2 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Foarte utila informatie si acum eu ce ar trebui sa fac cu ea ?Sa caut de besmetic pe google unde s-a pisat Carol sau si-a incarcat stiloul Cantacuzino , si au decis aia sa faca oras ? Daca suferi de sindromul provincialului de a-i fi rusine cu locul de bastina, cel putin dami-l pe PM ( doar orasul ) .Promit ( spre deosebire de altii ) ca nu il fac public , chiar daca o sa avem discutii contradictorii in viitor . Daca te rezumi la istoria de pe Nimfomane s-ar putea sa-ti sune destul de nemultumitor raspunsul meu.Putina inteligenta si iti dadeai seama de unde , doar au defilat si cateva poze O fi Băicoi. De orașul ăla, zic. Cata desteptaciune emani .... Picoaie Ba , e un oras in care camera la hotel e mai scumpa decat fututul cu ora a unei fete putin peste medie , pe care matale o vizitezi din an in pasti Deci nu te impacienta atat de tare ca tot rarut il vizitezi si nu la mine , ca altfel reuseam sa te recunosc cum te-am recunoscut deunazi la o terasa cu o fata pe care incercai sa-i faci promovare aici . Ce mica e lumea ...uneori ...intr-un Bucuresti atat de mare Te multumeste raspunsul ? Sper. 16 15 Link spre comentariu
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Daca te rezumi la istoria de pe Nimfomane s-ar putea sa-ti sune destul de nemultumitor raspunsul meu.Putina inteligenta si iti dadeai seama de unde , doar au defilat si cateva poze Cata desteptaciune emani .... Picoaie Ba , e un oras in care camera la hotel e mai scumpa decat fututul cu ora a unei fete putin peste medie , pe care matale o vizitezi din an in pasti Deci nu te impacienta atat de tare ca tot rarut il vizitezi si nu la mine , ca altfel reuseam sa te recunosc cum te-am recunoscut deunazi la o terasa cu o fata pe care incercai sa-i faci promovare aici . Ce mica e lumea ...uneori ...intr-un Bucuresti atat de mare Te multumeste raspunsul ? Sper.Ce faci cretinule iar urmărești oamenii ?! Chiar îți place sa stii tu ce fac, cum arata, cu cine se fut ?Esti bolnav psihic ! 3 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Zdreanta, nu-l urmaream ..doar ne-am intersectat intamplator intr-un loc anume Pune-i partea ca ti-am spus ca ai sa-i preiei stafeta aici la cum te prezinti de pe acum atat de ancorat si dedicat platformei , dar macar nu-l mai jigni de pe celalalt cont . Fii in plm constant in aprecieri. Pe tine te recunosc si mai repede , la cat esti de URAT ...pacat ca-ti faci reclama in RATB fara abonament , eu conducad diverse masini dupa cum bine ai observat in trecut 17 15 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Ce faci cretinule iar urmărești oamenii ?! Chiar îți place sa stii tu ce fac, cum arata, cu cine se fut ?Esti bolnav psihic ! Zdreanta, nu-l urmaream ..doar ne-am intersectat intamplator intr-un loc anume Pune-i partea ca ti-am spus ca ai sa-i preiei stafeta aici la cum te prezinti de pe acum atat de ancorat si dedicat platformei , dar macar nu-l mai jigni de pe celalalt cont . Fii in plm constant in aprecieri. Pe tine te recunosc si mai repede , la cat esti de URAT ...pacat ca-ti faci reclama in RATB fara abonament , eu conducad diverse masini dupa cum bine ai observat in trecut voi chiar nu aveti unde sa va bateti joc unul de altul ? ca mie mi se pare ca vreti sa fiti luati la pula uMpic asa... aici chiar nu vreau sa stricati topicul asta, unde ne delectam ochii..Aveti ceva de impartit lumea e mare, colturile sunt mici.. Discutati in viata privata.. 11 17 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Daca te rezumi la istoria de pe Nimfomane s-ar putea sa-ti sune destul de nemultumitor raspunsul meu.Putina inteligenta si iti dadeai seama de unde , doar au defilat si cateva poze Cata desteptaciune emani .... Picoaie Ba , e un oras in care camera la hotel e mai scumpa decat fututul cu ora a unei fete putin peste medie , pe care matale o vizitezi din an in pasti Deci nu te impacienta atat de tare ca tot rarut il vizitezi si nu la mine , ca altfel reuseam sa te recunosc cum te-am recunoscut deunazi la o terasa cu o fata pe care incercai sa-i faci promovare aici . Ce mica e lumea ...uneori ...intr-un Bucuresti atat de mare Te multumeste raspunsul ? Sper.Retardel, habar nu ai tu de câte ori vizitez eu și pe cine. Cât despre fetițe și terase... pffff! Vorbești prostii! În afară de trecutele joisme, când se ieșea în gască, nu am ieșit cu nicio fată. Minți cu o nonșalanță specifică bolnavilor mintal.Vai de cozonăcul tău, dacă nu mi-ar fi silă, mi-ar fi milă. 4 14 Link spre comentariu
miskin se pregateste de funeral Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Miki, dupa "camesa" de lux sau moaca de mocofan libidinos l-ai recunoscut? 1 Link spre comentariu
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2017 voi chiar nu aveti unde sa va bateti joc unul de altul ? ca mie mi se pare ca vreti sa fiti luati la pula uMpic asa... aici chiar nu vreau sa stricati topicul asta, unde ne delectam ochii..Aveti ceva de impartit lumea e mare, colturile sunt mici.. Discutati in viata privata..Ia-ti cont SP si moderează-l cum vreiLu' Picon nu îi spui ? <_< 2 5 Link spre comentariu
miskin se pregateste de funeral Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 voi chiar nu aveti unde sa va bateti joc unul de altul ? ca mie mi se pare ca vreti sa fiti luati la pula uMpic asa... aici chiar nu vreau sa stricati topicul asta, unde ne delectam ochii..Aveti ceva de impartit lumea e mare, colturile sunt mici.. Discutati in viata privata..Lasa, bre, indragostitii in voie. 1 Link spre comentariu
vanatorul de prosti_ Reputație: -405 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Partajează Postat Septembrie 27, 2017 În afară de trecutele joisme, când se ieșea în gască, nu am ieșit cu nicio fată. Mosnege, da' ce viata ai? Singur pe lume, divortat, nu iesi nici cu fetele ... Daca nu ai fi atat de agresiv si de grobian, chiar ai fi demn de mila. 3 6 Link spre comentariu
miskin se pregateste de funeral Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Eu nu stiu, ce cred altii, dar sa te afisezi in public cu o prostituata, totusi, mi se pare cam deplorabil. Bine, daca ai alte interese in ceea ce o priveste, promovare sau pur lingerism libidinos, atunci poate accept o eventuala derogare de la moralitate si bun simt. 1 Link spre comentariu
miskin se pregateste de funeral Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Ramasesem dator cu ceva poze.Superb serviciul business la Qatar, desi sunt in criza. 1 1 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Indica si sursa, nu-ti fie jena: http://www.livetraveled.com/blog/review-qatar-airways-business-class-doh-lax =)) 9 2 Link spre comentariu
miskin se pregateste de funeral Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Pfoai..Mult ai mai muncit. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Mosnege, da' ce viata ai? Singur pe lume, divortat, nu iesi nici cu fetele ... Daca nu ai fi atat de agresiv si de grobian, chiar ai fi demn de mila. Csf? Ncsf! Barosane, bogatule, însuratule, realizatule!Prapaditule! 5 14 Link spre comentariu
kiel Reputație: 65 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2017 prea tare!!! Link spre comentariu
parintele pomohaci Reputație: -409 Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Pfoai..Mult ai mai muncit.http://www.livetraveled.com/blog/review-qatar-airways-business-class-doh-lax ioi, copile, ce fain esti. tu esti asta?http://www.livetraveled.com/uploads/2/9/1/5/29150221/5491219.jpg?123 4 2 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Ramasesem dator cu ceva poze.Superb serviciul business la Qatar, desi sunt in criza.d”apoi ma futu.te.n gheara sa te fut , dastea faci? umbli cu minciuni si poze false? te dai mare bucatar , cand colo tu furi poze de pe siteuri.huooo mincinosu dracului!cereti BAN REPEDE! 10 5 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Septembrie 27, 2017 http://www.livetraveled.com/blog/review-qatar-airways-business-class-doh-lax ioi, copile, ce fain esti. tu esti asta?http://www.livetraveled.com/uploads/2/9/1/5/29150221/5491219.jpg?123Baga.i pula.n gat zic! 10 5 Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Ce trist ))))))))))) 2 3 Link spre comentariu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Oare inesines stie sa gateasca? Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Intreaba-l pe pisicuts. Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Septembrie 27, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Dau Regatul meu pentru o cana de must!!! 6 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum