Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2018 Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Luati, boschetarilor, meniu de business class.:) Jur, beibi, credeam ca e ceva de capul tau, acum m-am convins esti varza! 2 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 16, 2018 Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Paraschive, maine ma duc la fratii tai de p-aici, sa ma tund.Fac si masaj nebunii. Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2018 Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Paraschive, maine ma duc la fratii tai de p-aici, sa ma tund.Fac si masaj nebunii. Beibi, unicul mei frate a publicat doua carti( nu sunt despre masaj si nici despre freza), lucreaza la un institut cultural si teza lui de doctorat este despre nationalismul lui Cioran, nu stii tu ce este asta! Așa ca... ciocu' mic, bucatare! 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Paraschive, maine ma duc la fratii tai de p-aici, sa ma futa-n cur.Fac si masaj nebunii. Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 16, 2018 Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Vai de :) lui Cioran. Picon, as usual, mananca ce i s-a gatit acasa, adica cacat. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Vai de :) lui Cioran.Picon, as usual, mananca ce i s-a gatit acasa, adica cacat.Dacă ești cuminte, băieții vor folosi și alifie. :laugh2 Link spre comentariu
best_star Reputație: 360 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Dacă ești cuminte, băieții vor folosi și alifie. :laugh2Alifie in loc de lubrifiant, ca sa nu-l usture pe fraier cand e futut in cur. Cred ca la asta te-ai referit. :laugh2 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Alifie in loc de lubrifiant, ca sa nu-l usture pe fraier cand e futut in cur. Cred ca la asta te-ai referit. :laugh2Exact! Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 16, 2018 Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Dacă ești cuminte, băieții vor folosi și alifie. :laugh2Cred ca citezi intamplari din copilaria ta. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Cred ca citezi intamplari din copilaria ta.Ești din ce în ce mai slab, bulangiule! Te-ai răsuflat de mult. :laugh2 3 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Hai cu ariciu'. 1 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Ești din ce în ce mai slab, bulangiule! Te-ai răsuflat de mult. :laugh2*demult, bai regatron de canal. 1 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Paraschivo, cade-ti-ar coaiele-n ciorba, esti pe receptie, transgenderule? :) 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 *demult, bai regatron de canal.De mult timp ești răsuflat!#bulangiule Link spre comentariu
alinutaa Reputație: 64392 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 🙂 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 🙂 Dacă o tine-ti in ritmul asta...voi/vom avea dubii in legatura cu scopul vizitei : sex sau mâncare.. sau si si dar nu e chiar recomandat pt ca nu e clar stabilită ordinea și....puii mei ma duc să mănânc :))) 4 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Salata si cârnați de iarna ( de casa, sursa prietena de la Iza, aia cu porcu' ), sunt prăjiți in tigaie. Se vad ingredientele nu le scriu. Cuscus am pus cam o ceașcă, rodie jumătate de ceașcă, (restul de rodie se mănâncă mâine, am acoperit castronul cu folie si este la rece, in frigider). 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Salata si cârnați de iarna ( de casa, sursa prietena de la Iza, aia cu porcu' ), sunt prăjiți in tigaie. Se vad ingredientele nu le scriu. Cuscus am pus cam o ceașcă, rodie jumătate de ceașcă, (restul de rodie se mănâncă mâine, am acoperit castronul cu folie si este la rece, in frigider). Foameeeeeeee :( 3 Link spre comentariu
traminer Reputație: 1806 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 E prea mărunt tocată carnea la cârnaț. Prefer cârnațul din carne tăiată, nu dată prin maşină, sau cel puțin dată printr-un ciur mare.Cuş cuş aş mânca doar în caz de forță majoră, pentru supraviețuire. Altfel, nu arată rău, felicitări :) Salata si cârnați de iarna ( de casa, sursa prietena de la Iza, aia cu porcu' ), sunt prăjiți in tigaie. Se vad ingredientele nu le scriu. Cuscus am pus cam o ceașcă, rodie jumătate de ceașcă, (restul de rodie se mănâncă mâine, am acoperit castronul cu folie si este la rece, in frigider). 1 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Mda, mancarea de la Mc nu va mai place. Fitosilor! :) 2 14 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2018 Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Salata si cârnați de iarna ( de casa, sursa prietena de la Iza, aia cu porcu' ), sunt prăjiți in tigaie. Se vad ingredientele nu le scriu. Cuscus am pus cam o ceașcă, rodie jumătate de ceașcă, (restul de rodie se mănâncă mâine, am acoperit castronul cu folie si este la rece, in frigider). Poze false.N-are unghii. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Salata si cârnați de iarna ( de casa, sursa prietena de la Iza, aia cu porcu' ), sunt prăjiți in tigaie. Se vad ingredientele nu le scriu. Cuscus am pus cam o ceașcă, rodie jumătate de ceașcă, (restul de rodie se mănâncă mâine, am acoperit castronul cu folie si este la rece, in frigider).Cuscusul ăla era prefiert? Link spre comentariu
traminer Reputație: 1806 Postat Ianuarie 17, 2018 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat Ianuarie 17, 2018 Poate sunt eu stricat la cap, dar de când mă ştiu am avut senzația că cuş cuş ul e de fapt carne (albă) de chinez care a ieşit din rândul de orez neîntrebat :)) Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Salata si cârnați de iarna ( de casa, sursa prietena de la Iza, aia cu porcu' ), sunt prăjiți in tigaie. Se vad ingredientele nu le scriu. Cuscus am pus cam o ceașcă, rodie jumătate de ceașcă, (restul de rodie se mănâncă mâine, am acoperit castronul cu folie si este la rece, in frigider).arata bine ..., dar Cuscus-ul ala sincer nu prea arata a cuscus .... pare a fi Quinoa. Parerea mea :hihat P.S. apetisant :yummy======================Tipa asta face un cuscus ( era sa scriu cucusus :laugh2 ) care se apropie de cel traditional, fara sa foloseasca tajine 3 1 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Poate sunt eu stricat la cap, dar de când mă ştiu am avut senzația că cuş cuş ul e de fapt carne (albă) de chinez care a ieşit din rândul de orez neîntrebat :)) Ai imaginatie! Nu are treaba cu chinezii, nu are treaba cu orezul! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum