Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Din benzinariile Mol =))

Ai luat dîn tot județu =))

Din benzinariile Mol =))Ai luat dîn tot județu =))

Strânge puncte pt un set de pahare ..:)))
  • Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Strânge puncte pt un set de pahare ..:)))

Săraca.. Nu mai găsește d-alea bune =))

• Like 3
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Ps: pai sa nu-ti bagi toata pula in mortzii ma-sii de it-isti drogati si pa hipstereala, de androizi si windows-uri de cacat, de tehnologie si hardware ok dar cu soft-uri de cacat, facute de handicapati tot pentru handicapati, ca la un pas am fost sa nu sparg un laptop si un cacat de mobil  cat o vacanta in bora-bora, pentru o buracla de varza calita de 50 de ron, de firmele pulii-n cur, dar toate facute-n china, ca sa sincronizezi niste cacaturi, sa transferi si sa lucrezi un pic pe poze, dureaza mai mult decat sa faci o mancare, si care sunt inginer, futu-va-n gatzi cu internetul vostru de retardati si hipsteri, ca daca vi s-ar termina bateria la telefon, s-a dus puli de suflet semnalul/netul, muriti de foame 90% dintre voi, baga-mi-as pula in ea de civilizatie si dezvoltare, ca o se ajunga la drame generale, fara net si telefon, majoritatea nu or sa mai stie cum ii cheama, unde locuiesc, cum sa cumpere o chifla/sana sau sa se suie si sa ia trenul din gara, ca de aeroporturi si saocoleasca de vreo suta de ori cacatul asta de pamant, pe toate latitudinile/longitudinile, nici nu mai vorbesc.

+1 to that, aici sunt 100% de acord - de cativa ani incoace, directia in care se indreapta programele pare a fi: sa poata fi utilizate de persoane... cu gandirea cat mai putin dezvoltata :), ca sa ma exprim eufemistic / diplomatic. Dovada? Uitati-va la copii, de la 2-3 anisori stiu sa foloseasca telefonul / tableta. Paradoxal in schimb, pentru oamenii mai tehnici, foarte multe optiuni / comenzi / meniuri lasa enorm de dorit si par total contra-intuitive (cel putin impresia mea asta-i). Nu-s deloc ancorat in trecut si ma bucur sa vad avans tehnologic, dar inca regret multe functionalitati din WinXP (pe calculator) si Windows Mobile 6.0, 6.5 etc (pe smartphone), chestii pe care le puteai face din 3 click-uri si acum pierzi cu ele minute in sir.

Concret, referitor la poze - la mine cu transferul nu-i mare bai, ca majoritatea le fac cu aparatul, din care scot cardul, il bag in card reader si... traiasca Total Commander. Daca-s fortat sa le fac cu telefonul, sau tre' sa le transfer de pe laptop pe telefon, daca sunt in casa si ambele sunt conectate la aceeasi retea wi-fi, cel mai rapid mi se pare din telefon, via ES File Explorer sau Total Commander pt Android (navighezi in principiu ca pe vremuri, dupa ce dadeai map network drive pe calculator si aveai acces din totalcmd direct pe drive-ul respectiv (share-uit anterior, desigur).

Daca nu-s conectate ambele la aceeasi retea... cel mai rapid pare a fi via bluetooth (pentru mine).

Pentru editat, pe telefon nu mi-am batut capul niciodata sa caut, n-are rost. Pe calculator, Paint.net sau Lightroom mi se par OK. Al doilea e mai cizelat si (un pic) mai bun, primul e freeware.

Asta referitor la Windoze si Android. La iOS nu ma pricep...

EDIT: On-topic, am prajit ieri niste carnati proaspeti, da' mi-o fost foame si oricum nu era nimic spectaculos, asa ca pana sa-i mai pozez, i-am mancat :)

• Like 3
Vizitator dr parnassus
Postat

Ciuperci umplute cu unt si cașcaval şi ceafă de porc :)

Delicios! 

Dar nu e cam mult colesterol? 

:)

• Like 2
  • Oras:Galați
  • Oras:Galați
Postat

Ciulama de piept de pui cu ciupercute....care va e fomica va astept pe la mine....

Pleca-ti sarui pe toate partile 😂😂😂😂

post-215340-0-90477400-1532800992_thumb.jpg

• Like 8
  • Oras:F
  • Oras:F
Postat

Delicios! 

Dar nu e cam mult colesterol? 

Testosteronul e colesterol... Colesterol, arginina si Vit. D, esentiale pentru buna functionare a organismului uman. 

• Like 2
Vizitator dr parnassus
Postat

Testosteronul e colesterol... Colesterol, arginina si Vit. D, esentiale pentru buna functionare a organismului uman. 

Da, dar la adult nivelul de testosteron este de sute ng/dl, iar unii consuma zeci de grame colesterol la o hrănire. 

Unde se depune grăsimea in exces - pe tevi. 

Vizitator
Postat

Sa vie doctorii pă toping , sa ne zică ei cum stă treaba cu astea =))

• Like 2
Vizitator dr parnassus
Postat

Sa vie doctorii pă toping , sa ne zică ei cum stă treaba cu astea =))

Am citit si eu pe wiki ... 

Oricum, trebuie sa fim moderați cu "potol gretos", delicios. 

• Like 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat
Vizitator
Postat

Heeeey! Bine reveniși! Cum mai ești?

Hei , bine .. Mult mai bine. Te pup 😚

Vizitator mc hammer
Postat

ciorba de subburta :rax2

ash papa si eu o ciorba de burta cu di tati

• Like 1
  • Minus 3
Postat

ash papa si eu o ciorba de burta cu di tati

Nu-mi mai amintiti, caca-m-as in stiinta mea, ca azi aveam ocazia sa trec pe la Miraslau (pour les connaisseurs d'Ardeal - intre Aiud si Turda), da' bineinteles ca m-o mancat in k00r sa vad cum ii pe nou-deschisu' (de 2 zile) tronson de autostrada pwlii mele. Si amu' voi rasuciti cutitu'...

On-topic - home alone, familia pe coclauri (sic, Miskine! ;)) si de 3 zile manc din brisca. Pur si simplu ajung acasa tot la niste ore, de numa' de gatit nu-mi mai arde...

• Like 2
  • Telefon: bdesire86
  • Oras:Brasov
  • Telefon: bdesire86
  • Oras:Brasov
Postat

putina transformare de la banalele macaroane cu branza...

post-183558-0-45944800-1533470371_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator dr parnassus
Postat

:snap

post-248835-0-38563800-1533489444_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator dr parnassus
Postat

Phoooaaa, tu stii sa gatesti turceste! =))

ha, ha! 

Il voi dărui unei domnisoare, asa cum l-am primit 

:nod

• Like 4
Vizitator
Postat

Tocanita

Ciorbita de pui

Prajealaaa

Sniteleee ❤❤

Cand ma inviti la masa? :P

• Like 1
Vizitator dr parnassus
Postat

In Bucovina n-am găsit poole-n brau. 

:cry2

Vizitator
Postat

Cand ma inviti la masa? :P

Cand o sa vina gerul 😂

• Like 1

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

”ap” :rax2

greva&protest = #rezist :laugh2

S-a umflat placaju' pă tine? Treci la gătit, că te găsește dracii! :laugh2

• Like 1
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...