Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

la MD se manca, oua, branza, carne(clisă :laugh2 )

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/46231166_197051231170811_8172339538899763200_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent.fomr1-1.fna&oh=69d4634179f6644a15633cf30051a814&oe=5C6A70D8

fructele se manca intre mese :rax2

:laugh2

Ca in Maramures zic.

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Fetelor, mâine e dezlegare la pește!  =))

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Toate sa aveti măcar un pește în casă

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu stiu de ce, dar mie parca imi cam place topicul asta de la DG. Pare de interes comun: bucate alese, bautura, voie buna...

• Like 4
  • Oras:fara
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

(...)

mi.o fost dor de  taietei cu varza si mult piper   :yummy  :yummy

https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/46498938_1144855012341014_3031328522414063616_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.ftsr1-1.fna&oh=f0b1897b5313103b3ae6ddd1e52ac671&oe=5C69D02D

O, baga-mi-as... nici n-am apucat sa fac oua umplute (cu care m-ai lovit data trecuta), ca amu' o venit faza a doua - pastele cu varza si piper.

(din categoria "gusturile copilariei" - is ceva ani de cand n-am mai facut asa ceva...)

KK-m-as pe programu' meu isteric, care ma face sa n-am vreme de bucatareala... :(

Stiu ca ma repet, da' a fi musai sa fac cat de curand si din astia, si oua umplute, altfel a fi bai... :)

• Like 2
Postat

O, baga-mi-as... nici n-am apucat sa fac oua umplute (cu care m-ai lovit data trecuta), ca amu' o venit faza a doua - pastele cu varza si piper.

(din categoria "gusturile copilariei" - is ceva ani de cand n-am mai facut asa ceva...)

KK-m-as pe programu' meu isteric, care ma face sa n-am vreme de bucatareala... :(

Stiu ca ma repet, da' a fi musai sa fac cat de curand si din astia, si oua umplute, altfel a fi bai... :)

Hai, bre, faci maioneza la blender, în 2 minute e gata! Restul, e ciaca-paca, nimic greu sau cronofag. 

• Like 2
  • Minus 3
Postat

No, apai daca nici duminica, atunci cand mama Soarelui... am apucat de mi-am facut damblaua:

post-53465-0-31143200-1542546025_thumb.jpg

...si daca tot o ramas maioneza in plus, am zis sa fac si-o salata de cartofi cu maioneza:

post-53465-0-68006800-1542546065_thumb.jpg

...si daca tot am fiert prea multi cartofi, apai am zis sa fac si-o salata orientala, fara maioneza, da' cu masline, ulei de masline, piper etc :)

post-53465-0-75451700-1542546123_thumb.jpg

• Like 4
Vizitator
Postat

ce e smecleu' ala de pe biscuiti?

Unt de ararhide

Vizitator
Postat

in romaneste peanut butter. yaaak. s-au tot chinuit americanii sa-mi dea, e odios la gust. da' pe biscuiti nu-l mai vazusem.

Incearca.

Cu fructe chiar e si bun :)

Vizitator
Postat

ntz. pas. am tot incercat.

Nu zic ca se compara cu nutela la gust ....aia e combinatia de baza...nutela biscuiti si banane

Dar tot incerc sa adopt un stil de viata vegan si atunci taiem nutela din ecuatie :)

• Like 1
  • Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Nu zic ca se compara cu nutela la gust ....aia e combinatia de baza...nutela biscuiti si banane

Dar tot incerc sa adopt un stil de viata vegan si atunci taiem nutela din ecuatie :)

si te-ai gandit tu ca biscuitele rezolva ecuatia :) ce ti-e si cu tinerii din ziua de azi...

baga frunza, domnisoara. morcovi, ogoare de morcovi :)

Vizitator
Postat

si te-ai gandit tu ca biscuitele rezolva ecuatia :) ce ti-e si cu tinerii din ziua de azi...

baga frunza, domnisoara. morcovi, ogoare de morcovi :)

Biscuiți aceia nu contin nimic de origine animală:)

Bag si salate destule :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...