Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator nibeficuk
Reputație: 0
Postat

Mai gateste cineva pe bune? Era o sursa de inspiratie!

Meniul zilei pe nimfomane.com: scandal la tavă! Poftă bună... mai degrabă bleah!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Contractul de schimb (troc) este prevăzut în codul civil și este de actualitate. 

Contractul de schimb

Art. 1763

Noţiune

Schimbul este contractul prin care fiecare dintre părţi, denumite copermutanţi, transmite sau, după caz, se obligă să transmită un bun pentru a dobândi un altul.

În prezent, mari firme de software, construcții, imobiliare, finanțe uzitează contractul de schimb. Realitatea este străină, de cele mai multe ori, din păcate, persoanelor de vârsta a treia.

Evident, știu chestia asta, dar trocul de mult timp e o excepție de la regulă! Ai putea da exemple concrete de mari firme de software, construcții etc. care "uzitează contractul de schimb", sau trocul? Nu zic că nu ar exista, dar personal, nu știu. 

Mulțumesc anticipat pentru răspuns! 

• Minus 5
  • Oras:Aicisea
Postat

Asta da afacere de mare patron, proprietar

de hotel și alte acareturi! Vinzi zacuscă la Obor, sau faci troc. Băăă, suntem în anul 2019 și tu faci troc, afaceristul lu' pește? Bine, la tine la țară, încă mai merge trocul: o târnă de porumb pentru una de cartofi, zacuscă pentru țuică etc.

Cum te dai tu singur de gol, mocofane!

Evident, știu chestia asta, dar trocul de mult timp e o excepție de la regulă! Ai putea da exemple concrete de mari firme de software, construcții etc. care "uzitează contractul de schimb", sau trocul? Nu zic că nu ar exista, dar personal, nu știu. 

Mulțumesc anticipat pentru răspuns! 

Contractul de schimb (troc) este prevăzut în codul civil și este de actualitate. 

Contractul de schimb

Art. 1763

Noţiune

Schimbul este contractul prin care fiecare dintre părţi, denumite copermutanţi, transmite sau, după caz, se obligă să transmită un bun pentru a dobândi un altul.

În prezent, mari firme de software, construcții, imobiliare, finanțe uzitează contractul de schimb. Realitatea este străină, de cele mai multe ori, din păcate, persoanelor de vârsta a treia.

Tataie , esti prea prost ca sa-ti detaliez

Ptr. tine e de ras orice ar face omul , mai putin ce faci tu , ca iti pierzi timpul aiurea pe  un site de aproape 10 ani cu gogomaniile si intepaturile  , nerealizand practic nimic serios cu care sa poti sa te lauzi la modul concret , doar cu Recenziile mincinoase si facute pe lingereala prin diverse blide , de pe Nimfomane

Te multumeste faptul ca ai fost un nomenclaturist si ti-au aterizat toate degeaba, fara a face prea multe in viata asta , din comoditate , ca ai fost si ai avut permanent atitudine de atarnator .Pot sa pun pariu ca si la servici tot asa te-ai comportat , timpul trece leafa merge , noi cu drag muncim , ca sa avem cat mai mult timp liber , nu de alta

Q.E.D.

• Like 1
Postat

Stai calm mosule, niciodata nu te-am suspectat de inteligenta.

Te repeți cu fix aceleași cuvinte, semne de cruntă paupertate neuronală. 

Cere-te afară, prostovane!

• Minus 5
Postat

Te repeți cu fix aceleași cuvinte, semne de cruntă paupertate neuronală. 

Cere-te afară, prostovane!

Jegul este singura materie care se gaseste in circumvolutiunile tale.
Mi-ai mai facut un compliment, NIMENI nu ar vrea viata ta.
  • Like 3
  • Minus 1
  • Oras:fara
  • Oras:Looney Tunes
  • Oras:Looney Tunes
Postat

M-ai dat cu pula in sus cu ce ai descoperit tu.Normal ca intru pe profil sa vad ce ai mai postat si de pe ce conturi.

Ba si inca o chestie, tu razi de mchammer, ca e cum e saracu si ca isi petrece viata pe forum,ca pensie alimentara, ca nevasta curva, dar tu ca stai sa urmaresti asa cum o faci, sa si votezi de pe alte conturi la concurs, sa iti dai si puncte de pe alte conturi ferite pe pidsadera?? Nu te gandesti ca lumea isi da seama cat de terminat esti?

ești cretin

• Oras:Oriunde m-as afla
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

se duce pe pulă și topicu ăsta,da  noroc cu mine :laugh2  :rax2

chek in cana , la microunde 

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/78766723_422504618689965_2227268914700615680_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ohc=5ERX378N8CMAQlrBJCebeEP6t6RdS4WUugt07CIHi9YxwzQXeuZO2FgYw&_nc_ht=scontent.fomr1-1.fna&oh=7d0768d65fd1e794b036f80b10245750&oe=5E7362F0

aripioare in friteuza cu aer cald, ies buneee :yummy  :yummy

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/79854238_1027558604251361_6037422260833222656_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ohc=7P9jYAhyVWMAQnspuCULIvDeRLqbL_cqv3-UCwppKK1rpV-mOKqHn6piw&_nc_ht=scontent.fomr1-1.fna&oh=5be4816a02fd3c4dbbe5209fb030ff4f&oe=5E719E3D

cartofi prajiti fara ulei :P  :yummy

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/78759599_1377195365782392_458853896220049408_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ohc=OwUXBOOcTCwAQmK8zsHKmm3ZKUw4XEV729dxVVIyoSmSR8nhCIRmIMJkQ&_nc_ht=scontent.fomr1-1.fna&oh=5283eec5d3b641adf29ee46d283f3594&oe=5E797BD3

AMU IS PE FOC SARMALELE :iagree  :yummy

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/78530472_2882554525111125_3916758922660151296_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_ohc=nByf87HWjWMAQm43EtdjuCoy6pmH71IltQyDCzDz1IUHeu5gIVqdr6KZw&_nc_ht=scontent.fomr1-1.fna&oh=bb57cb8f97c8feaf6367038415474845&oe=5E72ECC6

MugCake de la Dr Oetker sau reteta proprie?

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

se duce pe pulă și topicu ăsta, (...)

Multe chestii (faine, unele) se duc pwlii de suflet, da' ce să facem? Ştiţi voi cum îs treburile..: asta-i viaţa, trecătoare - unu' naşte, altu' moare; ieri şedea pe prispa căsii, azi s-o dus în (na, în fine, să nu ne pierdem în detalii)...

Am vrut să pun o poză aşa, de dragul unor vremuri vechi şi faine, dar se pare că nu mai sunt la curent cu noutăţile: mai nou pwlimea (adică userii non-plătitori) nu mai poate ataşa nici imagini statice? De gif-uri ştiam de ceva timp, văd că amu nu pot ataşa nici jpg.

Îmi scapă ceva? Îi drept că încă nu mi-am băut complet nici cafe'-u', poate c-o fi şi de la aia, da' oricum rog pe cineva mai informat să mă lumineze...

• Like 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Multe chestii (faine, unele) se duc pwlii de suflet, da' ce să facem? Ştiţi voi cum îs treburile..: asta-i viaţa, trecătoare - unu' naşte, altu' moare; ieri şedea pe prispa căsii, azi s-o dus în (na, în fine, să nu ne pierdem în detalii)...

Am vrut să pun o poză aşa, de dragul unor vremuri vechi şi faine, dar se pare că nu mai sunt la curent cu noutăţile: mai nou pwlimea (adică userii non-plătitori) nu mai poate ataşa nici imagini statice? De gif-uri ştiam de ceva timp, văd că amu nu pot ataşa nici jpg.

Îmi scapă ceva? Îi drept că încă nu mi-am băut complet nici cafe'-u', poate c-o fi şi de la aia, da' oricum rog pe cineva mai informat să mă lumineze...

incearca acum @thecat

doar sa nu atasezi poze cu mancare rea, atata tot

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

doar sa nu atasezi poze cu mancare rea, atata tot

Amu' să n-aveţi pretenţia să mă apropii de "operele" lu' Gabi... dar m-oi strădui şi io cum oi putea :blushing2

(mulţumesc frumos, Motane.. :))

post-53465-0-96053700-1575791565_thumb.jpg

• Like 6
Postat

Salată orientală (or equivalent...) - de două feluri, cu şi fără maioneză:

post-53465-0-45874200-1577029056_thumb.jpg

post-53465-0-04041600-1577028980_thumb.jpg

• Like 8
Postat

Fără energia şi/sau dispoziţia necesară de-a te apuca (deocamdată) de bucătărit pt bunătăţile mesei de... sezon, ce faci ca să nu mânci din brişcă..?

Apăi, cauţi pân' şpais şi pân' frigider, şi când, studiind aprofundat problema, capeţi de pe-acolo ceva paste rămase desfăcute de plm ştie când, plus nişte resturi de jambon şi slană, şi ceva caşcaval... apăi gândeşti că parcă ar mere nişte mac & cheese, la cuptor :)

Atâta numa-i baiu', că no, fiind seară... lumină de-a pwla, fără chef de bibilit ore-n şir la setări... rezultă şi poze cam de-a pwla... :blushing2

post-53465-0-13393900-1577123092_thumb.jpg

post-53465-0-31349400-1577123114_thumb.jpg

• Like 5
  • Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Cum cântă canibalii melodia celebră a Măriei lui Cheri?

R: All I want for Christmas, is youuu.

With salad!!!

• Oras:de_dust2
  • Oras:de_dust2
Postat

mai lasati carnea si preparatele animale,  macar AZI  :yummy

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...