Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

manca ti as OOle tale :blushing2 , pfuu ce pofta mi amu, maine sigur fac si io :foame

:clapp  :hug1

Cred ca fac si eu, poate gusti si din ale mele, lol 

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:fara
Postat

Oua umplute

Alta mancare care dpdv al retetelor, se aseamana cu gaura churului (© V-Ships) - adica, fiecare are cate una... nici macar eu nu-s consecvent, tot incerc din cand in cand variante noi. Ca idee:

- ouale se fierb tari - acu' am avut si de gaina, si de prepelita; alea de prepelita-s mai migalos de prelucrat ca-s mici, iar galbenusul e mai incolor decat al celor de gaina, da-s cel putin la fel de gustoase, si - zic unii - mai sanatoase/hranitoare;

- se baga imediat sub apa cat mai rece; daca ai rabdare, le crapi putin coaja, bagandu-le dupa aia inapoi in apa; vor fi mai usor de curatat...;

- se curata si se taie cu grija in jumatati; jumatatile de albusuri se insira pe farfurii, platouri etc, galbenusurile se pun intr-un bol incapator;

- se prepara separat uMpic® de maioneza (nu insist si aici cu detalii, o face fiecare cum il taie capu'...);

- peste galbenusuri se adauga: niste pateu, putina maioneza, sare, piper (important! macar putin!) - si se amesteca bine;

- se umplu jumatatile de albus cu maglavaisul descris anterior si se acopera cu maioneza (personal, maioneza cu care le acopar prefer sa o amestec cu putina smantana; o mai subtiaza si o face putin mai "light"...)

attachicon.gifIMG_1333.jpg

attachicon.gifIMG_1336.jpg

Si complementar, mini-salata de cartofi :)

- iei cateva oua de prepelita pe care ai obosit sa le tot tai si te scarpini in cap ce sa faci cu ele;

- pui ochii pe un cartof fiert care ti-a ramas de mai devreme, cand ai facut cartofi frantuzesti - il tai cubulete; 

- toci o ceapa mica;

- scurmi prin frigider sa vezi daca gasesti pe undeva niste masline (eu am fost norocos);

- amesteci totul intr-un bol si pui deasupra niste maioneza, din care, ca baiat prevazator ce esti, faci totdeauna mai multa, atunci cand faci oua umplute :)

- te uiti cum arata toate, iti bagi pwla-n el plating si deschizi o bere...

attachicon.gifIMG_1339.jpg

attachicon.gifIMG_1341.jpg

Imi ploua in gura, pofta mare. Puncte maine

manca v as OOle voastre ...plm mi foame merg sa vad daca se aprinde becu de la frigider :lol:

• Like 7
  • Oras:Bucuresti
Postat

am verificat becu nu ii ars :lol:

:yummy

Io sunt ars rau,ca stiu ca vii la Bucale

P.s ai de grija ce-mi faci de mancare

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Io sunt ars rau,ca stiu ca vii la Bucale

P.s ai de grija ce-mi faci de mancare

iti aduc o halca de clisa afumata? :laugh2  :kiss3

• Like 2
Postat

iti aduc o halca de clisa afumata? :laugh2  :kiss3

Mai bine imi dai o bucata de pizda cruda,completata cu doua buze cele mai dulci intalnite,facem curat si in garaj,dupa care bagam o tigare de foi cu o cafea cum numai tu stii s-o faci.La ibric desigur

P.S si cand ne trezim e dimineata,s-asa se lumineaza mai tarziu acum,m-am scos

• Like 1
  • Minus 4
Postat

nu m am lăsat la @thecat si am facut si io oua umplute(in mod normal io le golesc  :blushing2 ) si ceafă, pulpe/piept de gască cu piure de cartofi

post-65199-0-58712900-1446306065_thumb.jpg

post-65199-0-83407100-1446306074_thumb.jpg

• Like 8
  • Oras:belgravistan
Postat

nu m am lăsat la @thecat si am facut si io oua umplute(in mod normal io le golesc  :blushing2 ) si ceafă, pulpe/piept de gască cu piure de cartofi

Gâsca era... "jumulită" ?

ştim noi una

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Copil care face copii

oleu bah baiatule tu esti pus pe fapte mari, vezi ca ardeleanca doar te fute nu te xeroxeaza :))

• Like 1
Postat

oleu bah baiatule tu esti pus pe fapte mari, vezi ca ardeleanca doar te fute nu te xeroxeaza :))

Dacă era de xerox era cu un i

Postat

omletaaaa,o ador din ce in ce mai mult !!!

Postat

cu ce bati oo-le?

ce intrebare,e simplu in cazul meu-cu carnatul !!!

Postat

Nu cu pasiune ???

in pasiune intra doar barbatii adevarati,in omleta complexatii care nu au loc de mine.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...