Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2015 Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Busuioaca de Bohotin 1 2 Link spre comentariu
picpoc rld Reputație: 155 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Busuioaca de BohotinBa nuș ce plm au catit astia da sa mor daca va mint de nu schiurle era mai mari ca partiain plm Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 4 1 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 30, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Busuioaca de BohotinDaca gasesti una de calitate da, merge ca desert. Dar de obicei cam tot ce gasesti in magazine (cele destinate consumului) sunt contrafacute: metanol, zahar si arome... Si sulfati. Sau sunt produse de diferiti producatori din alte soiuri de struguri.... Pentru ca teoretic, "Busuoiaca" trebuie sa vina din zona Bohotin, adica de pe 100Ha de vie, ori in Romania se vinde de vreo 50 de ori mai multa Busuioaca decat ar reusi oamenii aia sa produca...Chiar si asa, hai noroc! Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Daca gasesti una de calitate da, merge ca desert. Dar de obicei cam tot ce gasesti in magazine (cele destinate consumului) sunt contrafacute: metanol, zahar si arome... Si sulfati. Sau sunt produse de diferiti producatori din alte soiuri de struguri.... Pentru ca teoretic, "Busuoiaca" trebuie sa vina din zona Bohotin, adica de pe 100Ha de vie, ori in Romania se vinde de vreo 50 de ori mai multa Busuioaca decat ar reusi oamenii aia sa produca...Chiar si asa, hai noroc! maine faci ceva bun dedicat mie si numa' mie? Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 30, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 maine faci ceva bun dedicat mie si numa' mie? Nope, maine nu mananc acasa, am planuri de ziua nationala, ne adunam si mancam sarmale . Miercuri am invitati la cina... Da' cam ce ar manca domn'soara? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 mmbine spune tu cand gatesti ceva numa' special pt inimioara si ochisoru meu? eh suprinde-ma , nu comentez daca faci tu cu manutza ta Nope, maine nu mananc acasa, am planuri de ziua nationala, ne adunam si mancam sarmale . Miercuri am invitati la cina... Da' cam ce ar manca domn'soara? Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 mmbine spune tu cand gatesti ceva numa' special pt inimioara si ochisoru meu? eh suprinde-ma , nu comentez daca faci tu cu manutza ta Nope, maine nu mananc acasa, am planuri de ziua nationala, ne adunam si mancam sarmale . Miercuri am invitati la cina... Da' cam ce ar manca domn'soara?Cartofi prajiti cu vegeta !!! :laugh2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Cartofi prajiti cu vegeta !!! :laugh2 vezi ca te dau afara Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 30, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Cartofi prajiti cu vegeta !!! :laugh2 Poze sau nu s-a intamplat 2 5 Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 vezi ca te dau afara Vegeta d-aia buna sarbeasca !!! :blushing2 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Poze sau nu s-a intamplat sa fie ceva foarte foarte special asa ca mine bine scumpi? Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Poze sau nu s-a intamplat Glumesc, n-am mancat de ieri, ieri am prajit doi pastravi !!! 4 Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Scuzati platingu !!! 1 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 30, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 sa fie ceva foarte foarte special asa ca mine bine scumpi? Dakum altfel? Asa ma stii tu pe mine!? Ca gatesc semipreparate inghetate? 2 5 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 30, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Scuzati platingu !!!Nu-l scuzam, si stii asta. Pentru ca nu vedem nici un pic de efort... Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Dakum altfel? Asa ma stii tu pe mine!? Ca gatesc semipreparate inghetate?Si sa nu uiti desertul apoi ti-l dau si eu pe al meu sa il gusti daca imi place hihi Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Nu-l scuzam, si stii asta. Pentru ca nu vedem nici un pic de efort... Am pus servetel ! Si m-am chinuit sa mananc ! :laugh2 1 Link spre comentariu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 30, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Partajează Postat Noiembrie 30, 2015 Si sa nu uiti desertul apoi ti-l dau si eu pe al meu sa il gusti daca imi place hihi Vorbim despre desert? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Vorbim despre desert?vorbim de lucruri dulci da. nb scumpi, sa compui meniu yum yum Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Din toti astia,care chipurile o faceti sa se udeleoarca,sa o excitati pana in maduva femurului,si care va iubi dulci de dimi pan de seara,o fute careva,va rog frumos,poate se mai poto si ea?Hey mav ,pare ca muschiul venezuelean ori diferite sea fruits au avut succes(ma refer la poze,adica pare ca le-a apreciat femeia? ),crezi ca ai putea sa fii mai direct si sa-i spui(pare ca-ti si place,de asta),hey Ken,imi place flirtul asta inocent,faptul ca ma consideri scumpi chef,dar eu vreau sa ne vedem si live,vreau chiar sa ne si futem? ...nu de alta dar in ultima vreme parca totu-i mirc,doar ca o versiune mai update,unde poti sa atasezi si poze. On topic: As manca un Calif! 1 4 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 On topic: As manca un Calif! te pup. bo$$ultane. asa matinal? on topic: am mancat ieri dar nu mi-a placut, era carnea cam amara, cam arsa 1 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Decembrie 1, 2015 te pup. bo$$ultane. asa matinal? on topic: am mancat ieri dar nu mi-a placut, era carnea cam amara, cam arsa Aloha brother! ...matinal,ca dupa o discutie interesanta despre paradoxuri si paradoxali! On topic: fuck this shit,ma duc vegetarian,eventual un vegie dill,cand o mai fi,ca sa pastrez traditia. Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Aloha brother! ...matinal,ca dupa o discutie interesanta despre paradoxuri si paradoxali! On topic: fuck this shit,ma duc vegetarian,eventual un vegie dill,cand o mai fi,ca sa pastrez traditia. fuck that shit. bucåtzi rullz !!! Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Decembrie 1, 2015 fuck that shit. bucåtzi rullz !!! Oare chiar nu puteam fi mai intelegatori unii cu ceilalti?...coconut rulzzz! 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum