Sari la conținut

CE AM GATIT IN ULTIMA VREME

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote

Busuioaca de Bohotin

Daca gasesti una de calitate da, merge ca desert. Dar de obicei cam tot ce gasesti in magazine (cele destinate consumului) sunt contrafacute: metanol, zahar si arome... Si sulfati. Sau sunt produse de diferiti producatori din alte soiuri de struguri.... Pentru ca teoretic, "Busuoiaca" trebuie sa vina din zona Bohotin, adica de pe 100Ha de vie, ori in Romania se vinde de vreo 50 de ori mai multa Busuioaca decat ar reusi oamenii aia sa produca...

Chiar si asa, hai noroc! :yummy

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Daca gasesti una de calitate da, merge ca desert. Dar de obicei cam tot ce gasesti in magazine (cele destinate consumului) sunt contrafacute: metanol, zahar si arome... Si sulfati. Sau sunt produse de diferiti producatori din alte soiuri de struguri.... Pentru ca teoretic, "Busuoiaca" trebuie sa vina din zona Bohotin, adica de pe 100Ha de vie, ori in Romania se vinde de vreo 50 de ori mai multa Busuioaca decat ar reusi oamenii aia sa produca...

Chiar si asa, hai noroc! :yummy

maine faci ceva bun dedicat mie si numa' mie? :) :*  :ellao

Link spre comentariu

mmbine spune tu cand gatesti ceva numa' special pt inimioara si ochisoru meu? :girly eh suprinde-ma , nu comentez daca faci tu cu manutza ta

Nope, maine nu mananc acasa, am planuri de ziua nationala, ne adunam si mancam sarmale :). Miercuri am invitati la cina... :)

Da' cam ce ar manca domn'soara? 

Link spre comentariu
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind

mmbine spune tu cand gatesti ceva numa' special pt inimioara si ochisoru meu? :girly eh suprinde-ma , nu comentez daca faci tu cu manutza ta

Nope, maine nu mananc acasa, am planuri de ziua nationala, ne adunam si mancam sarmale :). Miercuri am invitati la cina... :)

Da' cam ce ar manca domn'soara?

Cartofi prajiti cu vegeta !!!  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:aer

Din toti astia,care chipurile o faceti sa se udeleoarca,sa o excitati pana in maduva femurului,si care va iubi dulci de dimi pan de seara,o fute careva,va rog frumos,poate se mai poto si ea?

Hey mav :),pare ca muschiul venezuelean ori diferite sea fruits au avut succes(ma refer la poze,adica pare ca le-a apreciat femeia? :) ),crezi ca ai putea sa fii mai direct si sa-i spui(pare ca-ti si place,de asta),hey Ken,imi place flirtul asta inocent,faptul ca ma consideri scumpi chef,dar eu vreau sa ne vedem si live,vreau chiar sa ne si futem? :)...nu de alta dar in ultima vreme parca totu-i mirc,doar ca o versiune mai update,unde poti sa atasezi si poze.

On topic: As manca un Calif!

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

te pup. bo$$ultane. asa matinal?

on topic: am mancat ieri dar nu mi-a placut, era carnea cam amara, cam arsa :(

Aloha brother! :)...matinal,ca dupa o discutie interesanta despre paradoxuri si paradoxali! :)

On topic: fuck this shit,ma duc vegetarian,eventual un vegie dill,cand o mai fi,ca sa pastrez traditia.

Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

Aloha brother! :)...matinal,ca dupa o discutie interesanta despre paradoxuri si paradoxali! :)

On topic: fuck this shit,ma duc vegetarian,eventual un vegie dill,cand o mai fi,ca sa pastrez traditia.

fuck that shit. bucåtzi rullz !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...