trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 12, 2015 Plm Troleule,.. dacă te văz cu nepoțelul în parc ... mooor! Merită să ne împăcăm pentru chestia asta ... tataie! In parc să-l duca mă-sa mare, eu am alt traseu Doamne ajuta!
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 12, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 12, 2015 hmmm...interesant.intuitia nu m-a inselat nici de data asta cum sa-ti spun eu, ca sa intelegi...in tine exista un dispret-monstru pentru semenii tai.nu am idee ce crezi tu ca te face sa fii asa.mai mult ca sigur ca ai motivele tale. iti doresc multa, multa bafta in viata!ai nevoie!Daca as fi facut parte din categoria astora ca tine,insetati zilnic de concurenta,si manjiti de invidie,ti-as fi raspuns cu aceasi valută...zambeste cand imi scrii,nu te da cu capul de masa.. .Traiti niste ani,dar ii traiti cu ură-n chept,si va vreti si invațăcei...si dati si vina pe altii,sau ii vedeti pe altii prin voi,nemernicilor! Pana una alta,ai grija cu porumbeii,alege-i pe aia albi,nu gri!
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 12, 2015 Si care ar fi păcatul/e, rogu-te a-mi explica O curiozitate: erai născut acum 25 de ani, atunci când, eu mi-am luat viata-n piept? După gândire/mentalitate, greu de crezut Stai liniștit, că eram. Vorbești de gândire?Tu?La vârsta ta, expert în gifs pe nimfomane.com? TOATĂ ZIUA, 24 din 24? Zi, maestre, care îți e secretul? Pensie de boală, ai câștigat la loto, nevasta urâtă?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2015 Postat Iunie 12, 2015 Daca as fi facut parte din categoria astora ca tine,insetati zilnic de concurenta,si manjiti de invidie,ti-as fi raspuns cu aceasi valută...zambeste cand imi scrii,nu te da cu capul de masa.. .Traiti niste ani,dar ii traiti cu ură-n chept,si va vreti si invațăcei...si dati si vina pe altii,sau ii vedeti pe altii prin voi,nemernicilor! Pana una alta,ai grija cu porumbeii,alege-i pe aia albi,nu gri! seagull-is-crazy.jpgLike
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 12, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 12, 2015 Like Iar am provocat scandal ...#hai5 ...sa vezi ce se enerveaza #Sollebuz pe ala,s-a luat de printesa lui..........
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2015 miskine...ce ai mah cu brigada...vezi sa nu te impiedici iti spun eu ce are. unora li se pare straniu ca un barbat in toata firea sa insulte fara un motiv anume o femeie
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 12, 2015 Stai liniștit, că eram. Vorbești de gândire?Tu?La vârsta ta, expert în gifs pe nimfomane.com?TOATĂ ZIUA, 24 din 24? Zi, maestre, care îți e secretul?Pensie de boală, ai câștigat la loto, nevasta urâtă? Da' tu cu ce te lauzi, mon cher? El măcar e amuzant, ne mai râdem și noi, se mai rîde și el, dar tu? Tu ce plm cauți toată ziua pe forum? De amuzat nu te amuzi, pentru că ți se vede frustrarea, de amuzat nu ne amuzi, pentru că ești prea idiot ... Ești la fel de inutil ca irigația după o săptămâna de ploaie.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2015 Postat Iunie 12, 2015 Iar am provocat scandal ...#hai5 ...sa vezi ce se enerveaza #Sollebuz pe ala,s-a luat de printesa lui..........Eu plang ........ s-a suparat Obiectiv pa mine
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 12, 2015 iti spun eu ce are. unora li se pare straniu ca un barbat in toata firea sa insulte fara un motiv anume o femeieda draga mea...dar nu trebuie sa te pui cu "brigada" pentru asta...si oricum noi ne distram cu miskinel...e chiar simpatic. )) ...a nu se intelege ca sunt de acord sa insulti o femeie...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iunie 12, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iunie 12, 2015 Eu plang ........ s-a suparat Obiectiv pa mine nu mai plige baby, plinsul n-are rost, . te cinstesc cu o bere mai incolo, dar imi pare rau ca nu ai aceeasi lungime de unda cu mine. ramii vesnic bunul meu prieten , eu nu tin dusmaniile.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 12, 2015 Împacă-l, e băiat super-ok.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2015 Postat Iunie 12, 2015 Împacă-l, e băiat super-ok.Ne stim nea Picoane
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2015 Postat Iunie 12, 2015 nu mai plige baby, plinsul n-are rost, . te cinstesc cu o bere mai incolo, dar imi pare rau ca nu ai aceeasi lungime de unda cu mine. ramii vesnic bunul meu prieten , eu nu tin dusmaniile.Eu deloc .
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 12, 2015 da draga mea...dar nu trebuie sa te pui cu "brigada" pentru asta...si oricum noi ne distram cu miskinel...e chiar simpatic. )) ...a nu se intelege ca sunt de acord sa insulti o femeie... Mă, tu chiar vorbești serios? Școala ajutătoare e Brigada?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2015 eu nu m-am p[us cu nimeni ca sunt inca cu ale mele si nu dau inspre ratard si patetism sa ma pun cu niste loazeri pe un forum. am indicat scurt si binevointor ca nu voi mai rasp anumitor persoane. cand ajung ca si ei si m-ai ales la o varsta inaintate fara alte activitati in viata poate ma va distra acelasi lucru. sa o ard trendy si artagos pe un forum. eu nu "m-am pus " din momentul in care nu am inceput eu comentariile urate cum poti vedea pe pagini (cred) anterioare. la anisorilor mei inca am motive de veselie si hobbiuri constructive da draga mea...dar nu trebuie sa te pui cu "brigada" pentru asta...si oricum noi ne distram cu miskinel...e chiar simpatic. )) ...a nu se intelege ca sunt de acord sa insulti o femeie...
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 12, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 12, 2015 da draga mea...dar nu trebuie sa te pui cu "brigada" pentru asta...si oricum noi ne distram cu miskinel...e chiar simpatic. )) ...a nu se intelege ca sunt de acord sa insulti o femeie... Tu cine pula mea esti? ))
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 12, 2015 eu nu m-am p[us cu nimeni ca sunt inca cu ale mele si nu dau inspre ratard si patetism sa ma pun cu niste loazeri pe un forum. am indicat scurt si binevointor ca nu voi mai rasp anumitor persoane. cand ajung ca si ei si m-ai ales la o varsta inaintate fara alte activitati in viata poate ma va distra acelasi lucru. sa o ard trendy si artagos pe un forum. eu nu "m-am pus " din momentul in care nu am inceput eu comentariile urate cum poti vedea pe pagini (cred) anterioare. la anisorilor mei inca am motive de veselie si hobbiuri constructive da draga mea...dar nu trebuie sa te pui cu "brigada" pentru asta...si oricum noi ne distram cu miskinel...e chiar simpatic. )) ...a nu se intelege ca sunt de acord sa insulti o femeie... eu ma refeream la miskinel...el s-a pus...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2015 Postat Iunie 12, 2015 Tu cine pula mea esti? )) Te roade , este ? 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 12, 2015 Iar am provocat scandal ...#hai5 ...sa vezi ce se enerveaza #Sollebuz pe ala,s-a luat de printesa lui..........Știi cât îl bate prințesa?Are alergie la prosti/infatuati de n-ai văzut Fereasca-l Dumnezeu! Dacă-i mai zic c-a facut-o si urata, prafu' si hândelu' s-alege...plm, are 174 cm, 57 dă kile, chip dă zână, băiat de 22 dă ani, noră frumoasă dă pică, dă bărbat nu mai zic...mânca-i-aș pizdica ei ) 1 1
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 12, 2015 Da' tu cu ce te lauzi, mon cher? El măcar e amuzant, ne mai râdem și noi, se mai rîde și el, dar tu? Tu ce plm cauți toată ziua pe forum? De amuzat nu te amuzi, pentru că ți se vede frustrarea, de amuzat nu ne amuzi, pentru că ești prea idiot ... Ești la fel de inutil ca irigația după o săptămâna de ploaie.Adică dacă îi zic lui Marean01 că e Sluga01, iar ție, că ești mai trist decât o gloabă de cal țigănesc,înseamnă că sunt frustrat? De la cine ai învățat psihologie? Stai, nu-mi spune.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iunie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iunie 12, 2015 eu ma refeream la miskinel...el s-a pus...da, in fine, el a comentat ce am comentat si eu. ca nu e ok sa insulti si injuri o femeie fara motiv si rost. as avea un lexic mult mai colorat decat oricare din acesti domni, dar nu am chef sa-mi stric buna dispozitie. ceea ce il sfatuiesc si pe miskin sa o faca, desi unui gentlemen nu-i face placere sa vada asemenea comportamente, in fine, pe scurt il sfatuiesc sa lase ratati in pacea lor
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 12, 2015 Știi cât îl bate prințesa?Are alergie la prosti/infatuati de n-ai văzut Fereasca-l Dumnezeu! Dacă-i mai zic c-a facut-o si urata, prafu' si hândelu' s-alege...plm, are 174 cm, 57 dă kile, chip dă zână, băiat de 22 dă ani, noră frumoasă dă pică, dă bărbat nu mai zic...mânca-i-aș pizdica ei )Bă, ti faci mișto de gajica mea, este? Ia vezi!
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 12, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 12, 2015 Știi cât îl bate prințesa?Are alergie la prosti/infatuati de n-ai văzut Fereasca-l Dumnezeu!Dacă-i mai zic c-a facut-o si urata, prafu' si hândelu' s-alege...plm, are 174 cm, 57 dă kile, chip dă zână, băiat de 22 dă ani, noră frumoasă dă pică, dă bărbat nu mai zic...mânca-i-aș pizdica ei ) Niste poze? ...sau alea-s doar pentru salată #biuof? P.S: Te-am ars pentru ieri!
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 12, 2015 Tu cine pula mea esti? ))...the big kahuna ))
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 12, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 12, 2015 ...the big kahuna )) Ovarule!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum