Sari la conținut

Banii. Ce crezi tu, SINCER, despre bani?

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

acu daca nu te prosteai si o dadeai logic te duce capul ca daca m-am oferit sa-i ard cateva aluia sunt femeie ca doar in timp ce ii trageam ma vedea ce si cum sunt

Tocmai ca te-ai oferit sa ii tragi cateva "aluia" ...te face sa te gandesti ca nu esti femeie...

P.S. nu e prea feminin totusi sa faci asta :)))

• Oras:worldwide
Postat

ba din contra... pai cand ne vedeam sa ii administrez corectia nu vede mah daca sunt femeie sau barbat.barbatii s-ar zice ca-s predominant rationali si logici, unii dintre voi aveti un comportament ca cel care m-a provocat de muieruisca tare in gura si tu si care zice ca invitatia mea demonstreaza contraru logica ioc.

nu este frumos si feminim si chiar sunt genul de femeie finuta, dar i-am spus de cateva ori in alte zile sa nu mai vb cu mine sau despre mine. sunt o dominatoare 1, fac bani din asta, deci sunt obisnuita sa aplic asa corectii lool.

Postat

Tocmai ca te-ai oferit sa ii tragi cateva "aluia" ...te face sa te gandesti ca nu esti femeie...

P.S. nu e prea feminin totusi sa faci asta :)))

scz am uitat sa citez cand ti-am raasdpuns. sa nu mai vb pe tema asta pls ca este in stare jivina aia cu apucaturi de hiena sa accepte doar sa imi vada mutra.

• Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat

'ai sa-mi b...

ni' n-am apucat sa-mi dau si eu cu presupusul si sa va zic ce si cum...

nu se aplica doar la bani :)

se aplica la orice :)

intrebarea zilei de ieri:

Banii, banii, banii...

Majoritatea dintre noi suntem siguri ca banii conduc si ne conduc viata.

TU ce crezi?

• Like 1
  • Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

acu daca nu te prosteai si o dadeai logic te duce capul ca daca m-am oferit sa-i ard cateva aluia sunt femeie ca doar in timp ce ii trageam ma vedea ce si cum sunt

Imi plac femeile carora le place s-o traga unui barbat .Cred ca au o personalitate puternica.

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

Banii (adevarati, grei) se fac din dragoste! Am zis-o!

Banii se pierd cel mai repede prin curvie (la fel cum se și fac)! Când intră în zona gri / neagră a economiei

Banii negrii se fac prin metode de canibalizare interna / externa (sunt metode sigure daca apuci s-o tai la timp din loc cu ei, in special preschimbati in metale rare, arme sofisticate)

- droguri (ilegale sau legale, xanax, etc.)

- cămătărie (nici închiriatul de spații diverse nu e moral)

- prostituție

- trafic de armament

- înșelătorii financiare

- coruperea legiuitorilor, medicilor și a unor anomalii pretins profesionale care-și zic preoți, un fel de intermediari intre Dumnezeu și Dracu (pe scurt, dare / luare de mită)

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Banii (adevarati, grei) se fac din dragoste! Am zis-o!

Banii se pierd cel mai repede prin curvie (la fel cum se și fac)! Când intră în zona gri / neagră a economiei

Banii negrii se fac prin metode de canibalizare interna / externa (sunt metode sigure daca apuci s-o tai la timp din loc cu ei, in special preschimbati in metale rare, arme sofisticate)

- droguri (ilegale sau legale, xanax, etc.)

- cămătărie (nici închiriatul de spații diverse nu e moral)

- prostituție

- trafic de armament

- înșelătorii financiare

- coruperea legiuitorilor, medicilor și a unor anomalii pretins profesionale care-și zic preoți, un fel de intermediari intre Dumnezeu și Dracu (pe scurt, dare / luare de mită)

http://fictionallday.files.wordpress.com/2014/04/self.jpg

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...