alladyn22 Reputație: 13 Postat Iunie 9, 2015 Oras:secret Oras:secret Postat Iunie 9, 2015 Ma gandeam sa vorbim despre temeri si/sau ce ati dori sa experimentati din acele temeri. Ca de ex mie imi e frica sa sar de la inaltime cu parasuta si cred ca voi incerca acest lucru cand voi avea ocazia.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2015 In batalii de cocosi tu intrebi cine e fricosul? Ma simt cidat la inaltime, as fi preferat sa am o parasuta ca sa sar si sa nu mai am senzatia ca pot sa cad daca nu sunt atenta... Nu mi-e frica, mi-e sila de insecte, gandacii de bucatarie ma fac sa tresar daca-i vad, paianjenii ma dezgusta, cum si felul in care se pliostesc ambele categorii sub papuc... Acum mai mult timp mi-a fost frica de insecte, in sensul ca intram in panica, nu scarba...Recunosc ca mi-e frica de un singur lucru, sa nu raman fara tigari, in rest poate sa ia si blocul foc.
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 9, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 9, 2015 In batalii de cocosi tu intrebi cine e fricosul? Ma simt cidat la inaltime, as fi preferat sa am o parasuta ca sa sar si sa nu mai am senzatia ca pot sa cad daca nu sunt atenta... Nu mi-e frica, mi-e sila de insecte, gandacii de bucatarie ma fac sa tresar daca-i vad, paianjenii ma dezgusta, cum si felul in care se pliostesc ambele categorii sub papuc... Acum mai mult timp mi-a fost frica de insecte, in sensul ca intram in panica, nu scarba...Recunosc ca mi-e frica de un singur lucru, sa nu raman fara tigari, in rest poate sa ia si blocul foc. Cand ramai fara tigari suni un prieten!
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 9, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 9, 2015 Mi-e frica de filmele cu copii fantoma....
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2015 Mi-e frică de fetele largi 1 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 9, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Nba3Tr_GLZU 1
Vizitator mihai_d Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2015 Postat Iunie 9, 2015 De ce îți este frică nu scapi ,asa să-i dăm bătaie la învins temeri
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 9, 2015 Frica vine de la diavol. Curajul vine de la Dumnezeu. "Indrăzniţi, eu am biruit Lumea" - Iisus Hristos
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 9, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 9, 2015 MI-e frica ca de ce si amada nu s-au impacat si lasa orgoliile sa le stea in calea fericirii. 2
Vizitator mihai_d Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2015 Postat Iunie 9, 2015 Hai , măcar aici să fim păcătoși , cred că nu se cuvine discuti religioase pe acest forum
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 9, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 9, 2015 Hai , măcar aici să fim păcătoși , cred că nu se cuvine discuti religioase pe acest forum eu sunt pacatos, recunosc.partea proasta e ca asa o si raman...pacatos. ce ma bucura insa, e ca aici sunt unii, muuuulti...mai pacatosi ca mine. amin. 1
Vizitator mihai_d Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2015 Postat Iunie 9, 2015 Cât de păcătoșii suntem nu decidem noi, și dacă ne aflăm aici bănuiesc că nu căutăm pocăința pe forum ))
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 9, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 9, 2015 Ma gandeam sa vorbim despre temeri si/sau ce ati dori sa experimentati din acele temeri. Ca de ex mie imi e frica sa sar de la inaltime cu parasuta si cred ca voi incerca acest lucru cand voi avea ocazia. da, te-ai gandit bine: sari cu parasuta daca iti e frica de inaltime. am spus recent pe undeva pe forum ca mie, dupa prima zi de deltaplanism, nu-mi mai era frica de nimic - in speta, de caderi, loviri de pamant, de intaltime.intr-o zi s-au rezolvat toate. ps: dupa cateva luni era sa mor zdrobit de pamant am apreciat gresit directia si intensitatea vantului din spate...si am dat de pamant cu toata forta posibila.n-am murit.
Vizitator mihai_d Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2015 Postat Iunie 9, 2015 da, te-ai gandit bine: sari cu parasuta daca iti e frica de inaltime. am spus recent pe undeva pe forum ca mie, dupa prima zi de deltaplanism, nu-mi mai era frica de nimic - in speta, de caderi, loviri de pamant, de intaltime.intr-o zi s-au rezolvat toate. ps: dupa cateva luni era sa mor zdrobit de pamant am apreciat gresit directia si intensitatea vantului din spate...si am dat de pamant cu toata forta posibila.n-am murit.Felicitări atunci, dar întrebarea este, vei mai continua
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2015 Frica vine de la diavol. Curajul vine de la Dumnezeu. "Indrăzniţi, eu am biruit Lumea" - Iisus Hristos !אני הוא ששוכן קין בתוך - I am the one who dwelt within CAIN!Ego sum qui habitavit in Nerone! - I am the one who dwelt within NERO!ενοίκησα πάροιθεν εν Ιούδα! - I once dwelt within JUDAS!Ich [bin] mit Legion! ! - I was with Legion!أنا بليال - I am BelialAnd I am Lucifer, the devil in the flesh!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2015 eu sunt pacatos, recunosc.partea proasta e ca asa o si raman...pacatos. ce ma bucura insa, e ca aici sunt unii, muuuulti...mai pacatosi ca mine. amin. Ego te absolvo 1 1
carbob Reputație: 371 Postat Iunie 9, 2015 Oras:neamt Oras:neamt Postat Iunie 9, 2015 Mie mi-e frica de Andrei. :bye
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 9, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 9, 2015 Mie mi-e frica de Andrei. :bye si mie!!! de Tara lui Andrei!!! 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 9, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 9, 2015 Felicitări atunci, dar întrebarea este, vei mai continua da, am continuat.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 9, 2015 Nici macar de bau-bau...'mi-aș poola-n strachina lui 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 9, 2015 Cand ramai fara tigari suni un prieten! Asa e.
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 9, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 9, 2015 Nici macar de bau-bau...'mi-aș poola-n strachina lui nu-ti doresc sa-l intalnesti real pe bau-bau...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 9, 2015 nu-ti doresc sa-l intalnesti real pe bau-bau...Tu l-ai întâlnit? are pătrățele? 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Iunie 9, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Iunie 9, 2015 Tu l-ai întâlnit? are pătrățele? nu l-am intalnit, normal ca nu!!! cum naiba sa aiba patratele?!? esti nebun?!? da, esti nebun...ca asa te arata poza ta. cum naiba sa aiba patratele?!? hai ca asta-i chiar buna!!! intreaba si tu un copil cum arata bau-bau!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum