erottic Reputație: 1 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Septembrie 14, 2016 Claudia e unul din cele mai sinistre personaje pw care le-a avut forumul asta. Acum a ajuns sa se certe cu clonele ei pe la DG.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 14, 2016 Sunt unul din cele mai sinistre personaje pw care le-a avut forumul asta.
erottic Reputație: 1 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Septembrie 14, 2016 Chiat esti un bosorog sinistru. Mie mie mila de tine
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 14, 2016 Chiat sunt un idiot sinistru. Fie-vă mie mila de mine.
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 14, 2016 Esti demn de toata mila,saracul de tine doar atat poti,sa ataci si sa denigrezi o fata care nu a deranjat pe nimeni. Chiat esti un bosorog sinistru. Mie mie mila de tine
moccasin Reputație: -4 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2016 Claudia e unul din cele mai simpatice personaje pe care le-a avut forumul asta dar ghinionul ei ca a dat peste un bou patent ca mine.... Acum a ajuns sa se certe cu clonele ei pe la DG.Daca zici tu .... 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Septembrie 23, 2016 Claudita ti-ai pregatit ghiozdanul? )) 1 1
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 23, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Septembrie 23, 2016 Claudita ti-ai pregatit ghiozdanul? )) Nu, ca are leptop 1
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 Daca s-a retras,de ce mai e la Top?Fata cred ca-si merita locul aici,dar din moment ce s-a retras,de cem mai are topic aici?
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 2, 2016 Pt c-o iubeste motanu :-) 1 1
erottic Reputație: 1 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Octombrie 3, 2016 Daca s-a retras,de ce mai e la Top?Fata cred ca-si merita locul aici,dar din moment ce s-a retras,de cem mai are topic aici?Panarama e aici pentru ca mai presteaza in cerc restrans, inca are preturi afisate. In plus a imputit tot forumul cu clone de toate culorile de pe care improasca cu fructele putrede ale gandirii ei bolnave
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 3, 2016 Panarama e aici pentru ca mai presteaza in cerc restrans, inca are preturi afisate. In plus a imputit tot forumul cu clone de toate culorile de pe care improasca cu fructele putrede ale gandirii ei bolnaveIar ai apărut mă, păduchiosule? 4 2
ynelcryss Reputație: -95 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Octombrie 3, 2016 Cum a fost prima zi de școală? ))) Ai avut emoții la oral?)))
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 3, 2016 Cum a fost prima zi de școală? ))) Ai avut emoții la oral? )))Normal!
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 3, 2016 Postat Octombrie 3, 2016 Cum a fost prima zi de școală? ))) Ai avut emoții la oral? ))) O vor trece toti profesorii barbati, aia sunt topiti dupa pasarici tinere si dispuse sa faca anumite lucruri
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 4, 2016 Panarama e aici pentru ca mai presteaza in cerc restrans, inca are preturi afisate. In plus a imputit tot forumul cu clone de toate culorile de pe care improasca cu fructele putrede ale gandirii ei bolnavePai cum presteaza, daca si-a inchis telefonul? Programari prin PM? Mesaje? 1
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2016 Postat Octombrie 4, 2016 Am zarit-o pe Claudia Maxima si pare sa fie bine! :bye Cred ca-i prieste scoala.
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Octombrie 4, 2016 Am zarit-o pe Claudia Maxima si pare sa fie bine! :bye Cred ca-i prieste scoala. 1
Administrator pisicuts Reputație: 114363 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 4, 2016 i-ai facut poze pe ascuns ??
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Octombrie 5, 2016 Bine ca s-a retras Cancerul pe numele sau liviu a mai doborat o fata. De data asta de la top, e grav... Inca o fetita in haremul sau sa produca pentru el 3 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Octombrie 5, 2016 Bine ca s-a retras Cancerul pe numele sau liviu a mai doborat o fata. De data asta de la top, e grav... Inca o fetita in haremul sau sa produca pentru elIar ești prost? Nu am nicio legătură cu retragerea Clauditei,mie mi-a plăcut de ea ca persoana si am discutat pe pm atât si nimic mai mult nu eu am convins-o să se retragă dar bine a facut 2
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Octombrie 5, 2016 Postat Octombrie 5, 2016 i-ai facut poze pe ascuns ??Nu pt ca eram sub acoperire si pe langa asta era cu cainele la primbare.
erottic Reputație: 1 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Octombrie 5, 2016 Nu pt ca eram sub acoperire si pe langa asta era cu cainele la primbare.Nu tu prostovane, colorado i-a facut.
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 25, 2016 E iubita mea d'aia Dragul meu, concuram si noi pentru cuplul anului? Poate câștigam excursia )))) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum