Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
Postat

De ce pe tine te mai primeste si pe mine nu? :snap :snap :snap

Clauditza!!! Te tot sun, iti dau si mesaje si tu tot nu vrei sa raspunzi :slap2 :slap2 :slap2

Esti greu de cap si nu intelegi? Ti-am spus mai multi de aici sa termini cu mesajele prostesti! Deja ce faci tu este hartuire!

Rog adminii sa ia masuri impotriva ta!

• Oras:Bucuresti
Postat

Esti greu de cap si nu intelegi? Ti-am spus mai multi de aici sa termini cu mesajele prostesti! Deja ce faci tu este hartuire!

Si daca continui sa o sun si sa-i dau mesaje pe telefon se numeste tot hartuire :snap :snap :snap

Postat

Si daca continui sa o sun si sa-i dau mesaje pe telefon se numeste tot hartuire :snap :snap :snap

Intreaba militia si vezi ce spune?

Ii recomand Claudiei, daca nu te potolesti, sa faca o plangere impotriva ta. Ti-a spus clar ca nu te mai primeste din cauza lipsei de click, deci fi barbat, asuma-ti acest lucru si nu mai deranja. Lasa fata in pace! Vrem sa citim recenzii, nu aberatiile tale de om frustrat si gelos!

• Like 6
Postat

Intreaba militia si vezi ce spune?

Ii recomand Claudiei, daca nu te potolesti, sa faca o plangere impotriva ta. Ti-a spus clar ca nu te mai primeste din cauza lipsei de click, deci fi barbat, asuma-ti acest lucru si nu mai deranja. Lasa fata in pace! Vrem sa citim recenzii, nu aberatiile tale de om frustrat si gelos!

Si militia ce zice de prostitutie? :snap :snap :snap

Si vladizinho ai vazut ce a facut? :snap :snap :snap

Si daca militia vede ce anunturi a dat ea si ce discutii a avut cu clientii??/ :snap :snap :snap

Si daca toate rudele si prietenii afla cu ce se ocupa ea??? :snap :snap :snap

• Oras:Somewhere
Postat

Forumul asta are chiar de toate, inclusiv iubiri neimpartasite, gelozii, obsedati, amenintari cu militia ... :slap2

Postat

Si daca militia vede ce anunturi a dat ea si ce discutii a avut cu clientii??/ :snap :snap :snap

Aberezi iar Pisicul iti va bloca contul...

Credeam ca ai mai multa demnitate ca barbat...dar esti o gaina cu un nume de user care te defineste perfect!

• Like 4
Postat

Credeam ca ai mai multa demnitate ca barbat...dar esti o gaina cu un nume de user care te defineste perfect!

Multumesc la fel :69 :69 :69 :69 :69

Imediat imi fac alt cont :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Tu te prefaci ca ai uitat cum vladizinho a demascat o curva ca asta si a reclamat-o la militie :snap :snap :snap :snap :snap

Postat

Pe asta nu-l linistesti cu blocarea contului, nu vezi ce are in scufita?

Poate cineva ii sugereaza Claudiei sa-l cheme la ea pe amorezul psihopat iar acolo sa-l astepte cu un amic sau doi si sa-i bage mintile in cap prin ORICE mijloace. :bad  Cu unele jeguri de oameni e singura solutie, din pacate.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pizdăcilă, e cazul să încetezi! 

Mulțumesc!

• Like 3
  • Minus 12
  • Oras:iad
  • Oras:iad
Postat

:slap2  :slap2  :slap2 Doamne...mare ti-e gradina! poate prea mare...

Aseara, cineva m-a sfatuit (membru al acestui forum) sa nu-i mai bag in seama pe acesti useri...dar cand vad exagerarile si aberatiile astea nu ma pot abtine. Inafara de asta, tare imi este ca multi pot lua de bune toate aceste prostii si doresc sa clarific.

Incep cu inceputul

1. Pizdacila...M-a vizitat acum doua sambete, o ora! S-a comportat normal, nu am banuit ca dupa va incepe cu aceasta caterinca de prost gust.Doar ca eu am considerat ca nu ne potrivim din anumite motive si am decis sa nu-l mai primesc. Am acest drept! Dupa iata ce atitudine a luat!!! Dupa doar o ora petrecuta impreuna...Nu inteleg ce l-a afectat atat de mult. Si plus nu inteleg de ce scoate din context ceea ce am avut de spus mai sus!! Cand am zis ca sunt hartuita??? Dar cand m-am dus oare la politie??? Cum poti spune aberatia asta??????

2. Parlamentaru...si-a facut contul pe 13 februarie 2016 si de atunci la fel...numai tampenii pe acest topic spune. Nu, nu stiu cine esti.Nu am nici cea mai vaga idee ce ai putea tu spune despre atitudinea mea. Avand in vedere ca acum cateva zile ai afirmat ca ti-ai dat seama de asa zisul meu dispret fata de barbati din postarile mele, nicidecum din pricina comportamentului fata de tine (in cazul in care ne-am fi intalnit). Nici nu stiu...sa inteleg ca trebuie sa ma astept la alte "atacuri" inutile din partea ta? Atunci go for it! Eu nu te pot cenzura, doar bunul tau simt. Si am o vaga impresie ca lipseste cu desavarsire

3.Limbatajucausa1 (sau asa ceva)..Cont creeat pe 17 februarie 2016. Suntem in 19. Acest user are 90 de postari in doua zile si daca se uita cineva la ce postari a facut isi da seama ce cauta omul asta pe acest forum. Trebuie sa dau exemple? Sunt sigura ca sunt pe aici si baieti destepti care stiu sa vada ce trebuie vazut

Acestea fiind spuse... :slap2  :slap2  :slap2 Bagati-va mintile in cap, daca aveti de facut vreo recenzie (atentie, una reala, nu prostii) faceti-o.Nimeni nu va opreste, despre asta este vorba in acest forum. Daca vreti glume sau barfe...sunt alte locuri pe aici unde pot fi facute sau la o bere. E vineri, traiti si voi putin si nu m-ai indrugati tampenii neadevarate in speranta sa starniti valuri sau ce vreti voi sa faceti

fa asa ai facut in vara trecuta cand am venit la tine. nu mai face gargara aiurea si te faci pe mironosita?

Postat

A fost saptamana portilor deschise la Balaceanca. Poate inchide cineva portile

post-190432-0-32907400-1455909942_thumb.jpg

post-190432-0-02530700-1455909963_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Sper sa se termine cu aberatiile astea si sa vedem recenzii.

Pizdacila ia-ti pastilele si ca o paranteza noul cod penal nu mai încadrează prostitutia la caz penal,in cel mai rau caz primeste o amenda contraventionala, daca poti dovedi cu flagrant ca a primit bani pentru favoruri sexuale.

Claudia, cainii latra, caruta trece. Nu trebuie sa te pui cu toti. De la mine ai toata stima. Esti o fata de nota 20.

Adminii va rog sa luati masuri.

Multumesc!

• Like 2
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Din ce am vazut in poze strict ca aspect al corpului e una dintre cele mai "bune" fete ale forumului. As vizita-o insa am inteles ca e controversata in ceea ce privește atitudinea. Nush ce sa zic.::

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Nu ti face probleme ,are o atitudine ok,nu se grăbește,iar serviciile sunt de calitate superioară.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Bună dimineața! Țin sa va mulțumesc, celor care au avut un cuvânt Bun de spus atât aici cât și prin mesaje, apeluri sau în momentul în care ne-am văzut. Am apreciat enorm acest lucru și pentru asta va voi rămâne recunoscătoare! Este plăcut sa știi ca sunt oameni care văd ceea ce ești și nu neapărat ceea ce faci! Va îmbrățișez cu drag! !!:*

• Like 1

Postat

Cum Sa VB Cu tine la tel si Sa discutam cand mi-ai blocat nr?? CE atitudinea falsa!

Am blocat numerele a doua persoane și asta am facut-o din motive evidente. În decursul atâtor luni nu am avut probleme cu niciun domn, cu excepția a doi membri. Cu unul m-am contrazis aici cu celălalt în privat. Care mă suna (și încă o face) după diferite numere de telefon inclusiv de fix. .de cele mai multe ori răspunzând acesta închidea imediat. Sa nu mai punem mesaje fără rost. Acest membru a și fost banat de pe site (motivul îmi este necunoscut) dar bănuiesc ca ești aceeași persoană sub un alt nume. Dacă într-adevăr ești cine cred eu, nu poți spune ca sunt falsă, în condițiile în care ti'am explicat de ce nu doresc sa ținem legătura. Ca sa evităm situații stânjenitoare mai bine păstrăm distanța. ..cred eu ca este cel mai bine așa
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...