andreescu1 Reputație: -14 Postat Martie 17, 2016 Postat Martie 17, 2016 Păi hai! Demască! ia zi barosane ,cum e cucorina asta ? ))) sa ne pregatim! Se va cutremura forumul cand vor fi expuse excrocheriile de acesti ostasi ai adevarului! Tocmai asta este problema. Au fost sterse multe postari ale mele care au deranjat. Am fost facut miseleste cand am primit 14 puncte de reputatie negativa in doar 1 minut de la escroaca de evapisicuta. Si rezumatul: am spus adevarul ca escroaca de Coryna44 incearca sa prosteasca pe toata lumea, adica ea o hoanca batrana de 50 de ani se fute pe 200 lei (50 de ani are pentru ca am futut-o si eu) pe cand alte bunaciuni de 20 ani la care am dat link se fut pe 50 lei. Pentru asta am fost facut miseleste cand am primit 14 puncte de reputatie negativa in doar 1 minut de la escroaca de evapisicuta. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2016 Postat Martie 17, 2016 Tocmai asta este problema. Au fost sterse multe postari ale mele care au deranjat. Am fost facut miseleste cand am primit 14 puncte de reputatie negativa in doar 1 minut de la escroaca de evapisicuta. Si rezumatul: am spus adevarul ca escroaca de Coryna44 incearca sa prosteasca pe toata lumea, adica ea o hoanca batrana de 50 de ani se fute pe 200 lei (50 de ani are pentru ca am futut-o si eu) pe cand alte bunaciuni de 20 ani la care am dat link se fut pe 50 lei. Pentru asta am fost facut miseleste cand am primit 14 puncte de reputatie negativa in doar 1 minut de la escroaca de evapisicuta.50 de ani are nonorocita ? 3
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Martie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 17, 2016 Atunci este fff bine...a descoperit tineretea fara batranete! Nu trebuie sa fii invidios d-le andreescu!!! Si de unde atata suparare? Observ ca ati avut posibilitateA de a va face un nou cont, iata! Un nou inceput si poate mai respectuos...nu ar fii o idee rea!Printre altele...disponibila incepand cu ora 15 5
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2016 Nu se poate sa aiba Coryna 50 ani! Asta e tampit! 5
andreescu1 Reputație: -14 Postat Martie 17, 2016 Postat Martie 17, 2016 EU AM FUTUT-O SI STIU FOARTE BINE CUM ARATA HOANCA ASTA BATRANA ARE CEL PUTIN 50 ANI 3
laury Reputație: 24072 Postat Martie 17, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 17, 2016 EU AM FUTUT-O SI STIU FOARTE BINE CUM ARATA HOANCA ASTA BATRANA ARE CEL PUTIN 50 ANISi acest cont iti va fi sters pentru minciuna, instigare, postare gresita pe topicul altei fete, acumulare de minusuri, frustrare, prostie....Pisicutz ti-a spus foarte clar sa scrii la discutii generale!!!! DECI nu mai polua topicul altor fete, chiar nu intelegi cu vorba buna???Pe Corina o stiu de mult timp si am fost de multe ori la ea...are 20 ani! Tu poate ai 80 de ani si ai facut o medie!Vorbeste civilizat si nu mai jigni, altfel vei fi sters! 5
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Martie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 17, 2016 Si acest cont iti va fi sters pentru minciuna, instigare, postare gresita pe topicul altei fete, acumulare de minusuri, frustrare, prostie....Pisicutz ti-a spus foarte clar sa scrii la discutii generale!!!! DECI nu mai polua topicul altor fete, chiar nu intelegi cu vorba buna???Pe Corina o stiu de mult timp si am fost de multe ori la ea...are 20 ani! Tu poate ai 80 de ani si ai facut o medie!Vorbeste civilizat si nu mai jigni, altfel vei fi sters!Chiar daca frustrarile acestui domn sunt revarsate si pe acest topic este inadmisibil sa jignesti o femeie...nu ti-a placut, faci recenzia corespunzatoare si gata! Pana la urma, in calitate de curvar, iti asumi si acest lucru. Daca nu exista atractie te retragi frumos sau ramai, faci o recenzie (iti versi acolo ofurile) si gata! Chiar este nevoie sa faci un om in chip si fel ca nu ti-a placut tie? Dar oare te-a obligat sa ramai? 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2016 Postat Martie 17, 2016 Chiar daca frustrarile acestui domn sunt revarsate si pe acest topic este inadmisibil sa jignesti o femeie...nu ti-a placut, faci recenzia corespunzatoare si gata! Pana la urma, in calitate de curvar, iti asumi si acest lucru. Daca nu exista atractie te retragi frumos sau ramai, faci o recenzie (iti versi acolo ofurile) si gata! Chiar este nevoie sa faci un om in chip si fel ca nu ti-a placut tie? Dar oare te-a obligat sa ramai?Forumul,pentru frustartii de acest gen este o alinare,un prieten de nadejde(fiind atat de labili mintali,in viata personala nu au prieteni)..cred ca daca scriu ei ziua ce au visat noaptea,ii va crede toata lumea! 6
kiviak Reputație: 206 Postat Martie 17, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 17, 2016 EU AM FUTUT-O SI STIU FOARTE BINE CUM ARATA HOANCA ASTA BATRANA ARE CEL PUTIN 50 ANIsigur ai fost unde trebuie? 2 2
daddario Reputație: 960 Postat Martie 17, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Martie 17, 2016 F*tai sub plapumioara- Recenzie fara verb - 15.03.2015. Dimineata, telefon, glas, prezentare, discutie, glume, ras, cunoastere, programare.22:00. Destinatie (Unirii-Coposu-Mantuleasa), interfon, lift, sonerie, usa, hol. Flori, salut, sarut, scaun, masa, tigara, suc, vin, taclale.Eu, curat, acasa, dus. Claudia, tanara, placuta, desteapta, guraliva, ochioasa, cracoasa.Camera, frig, nud, nuda. Claudia, dus, prosop. Pat, eu, Claudia, plapuma. Atingeri, mangaieri, dezmierdari, sarutari, ochi, gura, buze, limba, sâni, sfârcuri, pântec, coapse, picioare, pãsã, gura, limba, umed, penis, erectie, preze, normal, lateral, claudia, penis, maini, gura, limba, sarut, supt, adanc, incet, repede, usor, 69, orgasm, tigara, taclale, dus, haine, parcare, sarut, salut. Si acum notarea:IGIENA - DAO np, DT - 10N p - 10GFE FK -10 Parcarea 300/2 ore Sa aveti bafta! 13
remnbig31 Reputație: 11 Postat Martie 18, 2016 Telefon: 0233263256 Oras:Bucuresti Telefon: 0233263256 Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2016 EU AM FUTUT-O SI STIU FOARTE BINE CUM ARATA HOANCA ASTA BATRANA ARE CEL PUTIN 50 ANIOri ți-ai luat tu o țeapă mare și te-ai dus la altcineva din greșeală ori te iei de fata degeaba. 2
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Martie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 18, 2016 Dispinibila incepand cu ora 14:00... 13
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Martie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 19, 2016 Crazy nights full of...love 7
cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 19, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 19, 2016 Tocmai asta este problema. Au fost sterse multe postari ale mele care au deranjat. Am fost facut miseleste cand am primit 14 puncte de reputatie negativa in doar 1 minut de la escroaca de evapisicuta. Si rezumatul: am spus adevarul ca escroaca de Coryna44 incearca sa prosteasca pe toata lumea, adica ea o hoanca batrana de 50 de ani se fute pe 200 lei (50 de ani are pentru ca am futut-o si eu) pe cand alte bunaciuni de 20 ani la care am dat link se fut pe 50 lei. Pentru asta am fost facut miseleste cand am primit 14 puncte de reputatie negativa in doar 1 minut de la escroaca de evapisicuta.Alt dobitoc mincinos. Probabil acelasi obsedat! Daca Corynna44 are 50 de ani, sigur tu ai 100 mai boule! 3 7
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Martie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 21, 2016 Ne putem intalni astazi de la ora 14:00 12
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Martie 23, 2016 Oras:București Oras:București Postat Martie 23, 2016 Luni am avut parte cea mmai buna partida de sex din ultima vreme.In noua locatie din C Coposu,totul a inceput cu fk demential si din abundență de la usa,dupa dusul meu totul a continuat in aceeasi nota,limbi in toate gaurile,fk pătimaș,lins sfârcuri si toate cele ,iar totul s a terminat cu un orgasm intens din partea ClaudieiBineînțeles am primit înapoi acelasi oral demențial,lins oo si toate cele,fk la greu si o finalizare orala pe cinste. A fost o întâlnire bestiala. Notele sunt de prisos cand ambii parteneri sunt satisfăcuți. O sa mi fac abonament la Claudia.te puup 4 3
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 23, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 23, 2016 daca asta e recenzie, eu ma sterg la cur cu ea... si cu tine... 4
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Martie 23, 2016 Oras:București Oras:București Postat Martie 23, 2016 M ai bine ne lingi in cur pe amândoi,ca nu te a bagat nimeni in seama .Sa revenim la recenzii 3
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 23, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 23, 2016 te-am bagat eu in pula mea 4
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Martie 23, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Martie 23, 2016 M ai bine ne lingi in cur pe amândoi,ca nu te a bagat nimeni in seama .Sa revenim la recenzii te-am bagat eu in pula mea Nu mai poluati topicul fetei, poponarilor, luati si voi o camera de hotel daca vreti sa v-o trageti. 1 2
skopelos Reputație: -407 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 Salut prieteni in ale curvarasiei ! N-o sa fac o recenzie propriu-zisa pentru ca experienta mea cu Claudia se intinde pe parcursul mai multor intalniri. Toate au un calificativ comun: mai mult decat bine ! Am citit, aici, fel si fel de pareri si nu vreau sa comentez pentru ca n-ar fi corect. Suntem diferiti si trebuie sa ne acceptam in preferintele noastre. Din punctul meu de vedere, Claudia, este o fata minunata, educata si care face eforturi pentru a fi pe placul celor care-i calca pragul. Intotdeauna s-a straduit sa-mi ofere ce stie mai bine si m-a satisfacut in conditii de igiena impecabile. Ne-am iubit( nu glumesc) in locatiile Planorama si Foisor in conditii foarte bune cu tot ceea ce este necesar. Are dreptate Claudia cand spune ca face dus intotdeauna in prezenta clientului chiar daca facuse inainte ca el sa intre pe usa. Din vara anului trecut, cand am fost prima data, a progresat mult in exercitarea sexului oral, unde acum primeste nota 9. Iar pentru sexul normal primeste tot nota 9. E maleabila, nu comenteaza, sta cum iti place, vrea sa te satisfaca. Intotdeauna a fost o placere. Cred ca este facuta pentru sex. Ii recomand sa comenteze mai putin, aici, si sa asculte sfaturile membrilor forumului. N-o ajuta polemica !Ce-ar fi sa incerci si analul ?O recomand tuturor ! 7 2
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Martie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 23, 2016 Salut prieteni in ale curvarasiei ! N-o sa fac o recenzie propriu-zisa pentru ca experienta mea cu Claudia se intinde pe parcursul mai multor intalniri. Toate au un calificativ comun: mai mult decat bine ! Am citit, aici, fel si fel de pareri si nu vreau sa comentez pentru ca n-ar fi corect. Suntem diferiti si trebuie sa ne acceptam in preferintele noastre. Din punctul meu de vedere, Claudia, este o fata minunata, educata si care face eforturi pentru a fi pe placul celor care-i calca pragul. Intotdeauna s-a straduit sa-mi ofere ce stie mai bine si m-a satisfacut in conditii de igiena impecabile. Ne-am iubit( nu glumesc) in locatiile Planorama si Foisor in conditii foarte bune cu tot ceea ce este necesar. Are dreptate Claudia cand spune ca face dus intotdeauna in prezenta clientului chiar daca facuse inainte ca el sa intre pe usa. Din vara anului trecut, cand am fost prima data, a progresat mult in exercitarea sexului oral, unde acum primeste nota 9. Iar pentru sexul normal primeste tot nota 9. E maleabila, nu comenteaza, sta cum iti place, vrea sa te satisfaca. Intotdeauna a fost o placere. Cred ca este facuta pentru sex. Ii recomand sa comenteze mai putin, aici, si sa asculte sfaturile membrilor forumului. N-o ajuta polemica !Ce-ar fi sa incerci si analul ?O recomand tuturor !....multumesc!
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Martie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 23, 2016 Luni am avut parte cea mmai buna partida de sex din ultima vreme.In noua locatie din C Coposu,totul a inceput cu fk demential si din abundență de la usa,dupa dusul meu totul a continuat in aceeasi nota,limbi in toate gaurile,fk pătimaș,lins sfârcuri si toate cele ,iar totul s a terminat cu un orgasm intens din partea ClaudieiBineînțeles am primit înapoi acelasi oral demențial,lins oo si toate cele,fk la greu si o finalizare orala pe cinste. A fost o întâlnire bestiala. Notele sunt de prisos cand ambii parteneri sunt satisfăcuți. O sa mi fac abonament la Claudia.te puupPuuuuuuup!
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Martie 23, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Martie 23, 2016 Nu mai poluati topicul fetei, poponarilor, luati si voi o camera de hotel daca vreti sa v-o trageti. poate te iau la rand cu pula-n gura... sa fii multumit. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum