daddario Reputație: 960 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Aprilie 5, 2016 Ceva poze noi?? N-ai inteles nimic. Da' nu-i bai.
gogu_p Reputație: 557 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2016 N-ai inteles nimic. Da' nu-i bai. Cee,...nu mai pune poze??? )).Doamne, ....cum se baga in seama totii....Domnii!!
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2016 Cee,...nu mai pune poze??? )).Doamne, ....cum se baga in seama totii....Domnii!!Mai pun mai pun ) putintica răbdare însă, trebuie sa le și fac
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 6, 2016 Iti fac o vizita azi,facem si poze cu noi in actiune? 3
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2016 Iti fac o vizita azi,facem si poze cu noi in actiune?))) trebuie sa te refuz cu această propunere
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 6, 2016 Cool 3
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 6, 2016 Astăzi ne putem întâlni până la ora 20.00.O zi frumușică!
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 6, 2016 Astăzi ne putem întâlni până la ora 20.00.O zi frumușică! ))) trebuie sa te refuz cu această propunere las ca facem poze la catei :shy:cum se 1
gogu_p Reputație: 557 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Mai pun mai pun ) putintica răbdare însă, trebuie sa le și fac [/quoteI am looking forward
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 8, 2016 Mai pun mai pun ) putintica răbdare însă, trebuie sa le și fac [/quoteI am looking forward nefacute nu poti sa le pui? 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 8, 2016 Eheee. ..de-as putea ))
vladizinho Reputație: -648 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Aprilie 8, 2016 Multumesc la fel :69 :69 Imediat imi fac alt cont :laugh2 :laugh2 Tu te prefaci ca ai uitat cum vladizinho a demascat o curva ca asta si a reclamat-o la militie :snap :snap Sa fim intelesi... Eu n`am reclamat`o pe di_ana la politie. Si nici nu i`am trimis televiziunea, cum s`a afirmat pe forum... Eu doar am facut o sesizare, tatalui si unicului intretinator al copiilor ei... Unde s`a ajuns apoi... Nu ma priveste
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 8, 2016 Ieși în plm, distrusule!
vladizinho Reputație: -648 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Aprilie 8, 2016 Ieși în plm, distrusule! PLM`ul asta, e o locatie exterioara? Numai asa as putea sa IES in ea, pocnitule.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2016 Postat Aprilie 8, 2016 Ieși în plm, distrusule! PLM`ul asta, e o locatie exterioara? Numai asa as putea sa IES in ea, pocnitule. Hei, hhhhheeeeiiii, mai dragilor, mai oameni buni ! Haideti mai dragilor sa lasam topic-ul Claudiei, este o fata cu prea mult bun simt si inima mare ca sa aiba parte de asemenea... balci !
liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 8, 2016 Iar ai apărut fetiță ți s-ar făcut dor sa-ti mai dau muie? Nu Ti-am dat destulă limbistule 2 5
vladizinho Reputație: -648 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Aprilie 8, 2016 Iar ai apărut fetiță ți s-ar făcut dor sa-ti mai dau muie? Nu Ti-am dat destulă limbistule Nici macar in privinta genurilor nu esti consecvent... Cum sa`ti mai ia careva afirmatiile in serios? Incepi la feminin si termini la masculin, desi te referi la aceeasi persoana... Esti confuz rau si gandurile`ti sunt amestecate... Probabil de la pula ce te loveste`n cap in fiecare zi...
dan_armeanca Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2016 Postat Aprilie 8, 2016 Probabil de la pula ce te loveste`n cap in fiecare zi... Ce dor ne era de tine :laugh2 :laugh2 :laugh2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 8, 2016 Nici macar in privinta genurilor nu esti consecvent... Cum sa`ti mai ia careva afirmatiile in serios? Incepi la feminin si termini la masculin, desi te referi la aceeasi persoana... Esti confuz rau si gandurile`ti sunt amestecate... Probabil de la pula ce te loveste`n cap in fiecare zi...termin la masculin pentru ca esti curva masclina 2 5
dan_armeanca Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2016 Postat Aprilie 8, 2016 Sa fim intelesi... Eu n`am reclamat`o pe di_ana la politie. Si nici nu i`am trimis televiziunea, cum s`a afirmat pe forum... Eu doar am facut o sesizare, tatalui si unicului intretinator al copiilor ei... Unde s`a ajuns apoi... Nu ma priveste Ce destept esti :laugh2 :laugh2 Daca tu iti vedeai de treaba nu se ajungea nicaieri. Este ca si cum ai zice ca tu ai dat foc la casa si nu te priveste ce s-a intamplat dupa. Locul tau este la Spitalul 9 :pope :pope 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Aprilie 8, 2016 Ce destept esti :laugh2 :laugh2 Daca tu iti vedeai de treaba nu se ajungea nicaieri. Este ca si cum ai zice ca tu ai dat foc la casa si nu te priveste ce s-a intamplat dupa. Locul tau este la Spitalul 9 :pope :pope Every action, has a reaction. Daca ea isi vedea de treaba, nu se ajungea nicaieri Nu eu. Pentru ca totul a inceput de la ea. Cause and effect.
pozaru Reputație: 240 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2016 Eu nu inteleg de ce nu muti discutia la DG si poluezi aiurea pe aici.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 8, 2016 vladizinho praduitorul polueaza cu prezenta 1 5
vladizinho Reputație: -648 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Aprilie 8, 2016 Eu nu inteleg de ce nu muti discutia la DG si poluezi aiurea pe aici. Aici a fost deschisa discutia(nu de mine). Tu, in plm, cand unu iti zice ceva undeva, te duci in alta parte sa`i raspunzi? Cine draq va da acces la internet, retardatilor? 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2016 Postat Aprilie 8, 2016 Bă da mai du-te dreaq 'n pula mea dă bocciu care eşti Al dreaq aici ai găsit mai liber şi ai zis că ai şi tu loc Edit : nu mă cita ca-mi bag pula'n dantura ta 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum