delusione Reputație: -291 Postat Mai 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2016 GATA!! AM AJUNS LA CLAUDIA!!)) si a fost biiiineeeee:D Am dat de ea intr-un final, programat cu 3 ore mai tarziu( dupa ce am vorbit cred ca vreo 10 minute la telefon, e foarte vorbareata ) , am asteptat nerabdator sa treaca timpul si am fugit spre dansa:D Ajung pe decebal, o sun sa imi comunice interfonul scara etajul etc.. Mi-a deschis usa timid o fata cocotata pe tocuri, intr-un body negru si ceva hainuta verde misto pe ea:D Ma invita inauntru sa fumam o tigara sa bem o carbogazoasa si sa socializam un pic:D Dupa ceva barfa despre catelul meu si al ei, despre faptul ca dansez si asa mai departe fug la dus. Prosop curat totul okey:) Fuge si ea la dus dupa ce ies eu si o astept cuminte in pat:D Actiunea incepe cu niste sarutari mama mama:D Un FK de nota 10( sper ca m-am ridicat la nivelul ei aici), un preludiu frumos executat, pupaturi gat abdomen etc, un oral neprotejat de toata frumusetea, scuipat lins OO lins pe gogu si am rugat-o sa imi puna caciulita si sa trecem la un LOT. Se misca destul de bine dar se pare ca aici la LOT nu prea eram confortabil asa ca am trecut eu deasupra SI BINE AM FACUT. Contre, gemete, saruturi, super Am si finalizat in aceasta pozitie. Ma sterge frumos si fuge la dus. Am bagat rapid o tigara si am mai stat un pic la barfa, si fuga la number 2. Gogu s-a trezit rapid si am inceput la fel, FK oral preludiu si direct eu deasupra. Fata este chiar super, intr-un final am finalizat si ne-am imbratisat o leaca. Am mai fumat o tigara cat a fost ea la dus, am mai vorbit 2-3 vorbe si am fugit la ale mele. Per total o intalnire super, e desteapta, e frumoasa, e politicoasa, nu te grabeste ( cred ca am sarit peste 1 ora cu vreo 10 minute sigur dar nu m-a grabit nici o secunda). si acum notele dupa cum urmeaza:D Aspect: 9,5( imi plac mult fetele mai skinny, 2-3 kg in minus ar fi fost super ) Locatie: eu dau 10 aici pentru ca ai tot ce trebuie, baie curata prosop curat , patul e chiar okey, mai ales oglinzile de langa el sunt super:DOral: 10 , in sfarsit un oral ca la carte(desi nu ma omor dupa el). Scuipat, lins oua, lins gogu, a lins tot ce se putea:)) superNormal: 9,5. ( scad 0,5 pentru LOT .. in rest super ) GFE: 10 si aici, FK exista, imbratisari, barfa caterinca tot pachetul, nu te grabeste e perfect:) Igiena: 10 nimic suspect miroase bine , e ce trebuie!Anal: nu stiu nu am intrebatCIM COF etc habar nu am, finalizat in balonas.. Asadar, fata merita asteptarea:) Mergeti fara probleme ca e super okey si fiti cu bun simt Ciocane tari, sa auzim numai de bine 12 22
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 11, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 11, 2016 GATA!! AM AJUNS LA CLAUDIA!!)) si a fost biiiineeeee:D Am dat de ea intr-un final, programat cu 3 ore mai tarziu( dupa ce am vorbit cred ca vreo 10 minute la telefon, e foarte vorbareata ) , am asteptat nerabdator sa treaca timpul si am fugit spre dansa:D Ajung pe decebal, o sun sa imi comunice interfonul scara etajul etc.. Mi-a deschis usa timid o fata cocotata pe tocuri, intr-un body negru si ceva hainuta verde misto pe ea:D Ma invita inauntru sa fumam o tigara sa bem o carbogazoasa si sa socializam un pic:D Dupa ceva barfa despre catelul meu si al ei, despre faptul ca dansez si asa mai departe fug la dus. Prosop curat totul okey:) Fuge si ea la dus dupa ce ies eu si o astept cuminte in pat:D Actiunea incepe cu niste sarutari mama mama:D Un FK de nota 10( sper ca m-am ridicat la nivelul ei aici), un preludiu frumos executat, pupaturi gat abdomen etc, un oral neprotejat de toata frumusetea, scuipat lins OO lins pe gogu si am rugat-o sa imi puna caciulita si sa trecem la un LOT. Se misca destul de bine dar se pare ca aici la LOT nu prea eram confortabil asa ca am trecut eu deasupra SI BINE AM FACUT. Contre, gemete, saruturi, super Am si finalizat in aceasta pozitie. Ma sterge frumos si fuge la dus. Am bagat rapid o tigara si am mai stat un pic la barfa, si fuga la number 2. Gogu s-a trezit rapid si am inceput la fel, FK oral preludiu si direct eu deasupra. Fata este chiar super, intr-un final am finalizat si ne-am imbratisat o leaca. Am mai fumat o tigara cat a fost ea la dus, am mai vorbit 2-3 vorbe si am fugit la ale mele. Per total o intalnire super, e desteapta, e frumoasa, e politicoasa, nu te grabeste ( cred ca am sarit peste 1 ora cu vreo 10 minute sigur dar nu m-a grabit nici o secunda). si acum notele dupa cum urmeaza:D Aspect: 9,5( imi plac mult fetele mai skinny, 2-3 kg in minus ar fi fost super ) Locatie: eu dau 10 aici pentru ca ai tot ce trebuie, baie curata prosop curat , patul e chiar okey, mai ales oglinzile de langa el sunt super:DOral:10 , in sfarsit un oral ca la carte(desi nu ma omor dupa el). Scuipat, lins oua, lins gogu, a lins tot ce se putea:)) superNormal: 9,5. ( scad 0,5 pentru LOT .. in rest super ) GFE: 10 si aici, FK exista, imbratisari, barfa caterinca tot pachetul, nu te grabeste e perfect:) Igiena: 10 nimic suspect miroase bine , e ce trebuie!Anal: nu stiu nu am intrebatCIM COF etc habar nu am, finalizat in balonas.. Asadar, fata merita asteptarea:) Mergeti fara probleme ca e super okey si fiti cu bun simt Ciocane tari, sa auzim numai de bine Mi s-a loat o piatră de pă suflet... Stăteam cu grije... 3 2
brett Reputație: 1750 Postat Mai 12, 2016 Postat Mai 12, 2016 "Asadar, fata merita asteptarea:) Mergeti fara probleme ca e super okey si fiti cu bun simt Ciocane tari, sa auzim numai de bine "las' ca de-acum iti da prioritate claudia
catalin2015 Reputație: 1716 Postat Mai 13, 2016 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Mai 13, 2016 Claudia e o fata de nota 20 (din punctul meu de vedere ).Nu pot sa detaliez acum. 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 13, 2016 Ceo mai face Claudița? Mai devreme plimba cainele prin zona cu Lolly popu' , sã mor 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2016 Postat Mai 13, 2016 Mai devreme plimba cainele prin zona cu Lolly popu' , sã mor Numai pă la fițe se'nvârte 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 13, 2016 Numai pă la fițe se'nvârte Ca şi mine dãaltfel )
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2016 Postat Mai 13, 2016 Ca şi mine dãaltfel )creștere aleasă în pulile voastre
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 13, 2016 creștere aleasă în pulile voastre Unde ai dreptate, ai
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Mai 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 13, 2016 Mai devreme plimba cainele prin zona cu Lolly popu' , sã mor ))) m-ai pârât repede
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Mai 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 13, 2016 Ceo mai face Claudița? P-aci! La plimbare )) tu ce mai zici?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 13, 2016 ))) m-ai pârât repede Omul a ìntrebat, eu i-am rãspuns respectuos...am greşit cu ceva?
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Mai 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 13, 2016 Omul a ìntrebat, eu i-am rãspuns respectuos...am greşit cu ceva? Nici vorba!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 13, 2016 Nici vorba! Ti pup! peseu: vãd tot, aud tot )
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Mai 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 13, 2016 Ti pup! peseu: vãd tot, aud tot )Muuuuuah!!!! Am observat
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Mai 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 13, 2016 Numai pă la fițe se'nvârte Ca şi mine dãaltfel )Pe barosaneala. .se știe! ))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 13, 2016 Pe barosaneala. .se știe! )) Altfel nu se poate 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2016 Postat Mai 13, 2016 P-aci! La plimbare )) tu ce mai zici?uite ma duc sa mă hidratez
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Mai 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 13, 2016 uite ma duc sa mă hidratez ) distracție plăcută și...spor!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2016 Postat Mai 13, 2016 ) distracție plăcută și...spor! Vii şi tu ? Ai șansă să mă cunoști
Administrator pisicuts Reputație: 114373 Postat Mai 14, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 14, 2016 Felicitari pentru promovarea la top Claudia! 1
del rey Reputație: 3954 Postat Mai 14, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Mai 14, 2016 Uite ca ajunseşi la top Felicitari Claudia 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 14, 2016 Vii şi tu ? Ai șansă să mă cunoști Să nu aive un șoc, zic!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum