Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

GATA!! AM AJUNS LA CLAUDIA!!:))) si a fost biiiineeeee:D Am dat de ea intr-un final, programat cu 3 ore mai tarziu( dupa ce am vorbit cred ca vreo 10 minute la telefon, e foarte vorbareata :D ) , am asteptat nerabdator sa treaca timpul si am fugit spre dansa:D Ajung pe decebal, o sun sa imi comunice interfonul scara etajul etc..:D Mi-a deschis usa timid o fata cocotata pe tocuri, intr-un body negru si ceva hainuta verde misto pe ea:D Ma invita inauntru sa fumam o tigara sa bem o carbogazoasa si sa socializam un pic:D Dupa ceva barfa despre catelul meu si al ei, despre faptul ca dansez si asa mai departe fug la dus. Prosop curat totul okey:) Fuge si ea la dus dupa ce ies eu si o astept cuminte in pat:D Actiunea incepe cu niste sarutari mama mama:D Un FK de nota 10( sper ca m-am ridicat la nivelul ei aici), un preludiu frumos executat, pupaturi gat abdomen etc, un oral neprotejat de toata frumusetea, scuipat lins OO lins pe gogu si am rugat-o sa imi puna caciulita si sa trecem la un LOT. Se misca destul de bine dar se pare ca aici la LOT nu prea eram confortabil asa ca am trecut eu deasupra SI BINE AM FACUT. Contre, gemete, saruturi, super :) Am si finalizat in aceasta pozitie. Ma sterge frumos si fuge la dus. Am bagat rapid o tigara si am mai stat un pic la barfa, si fuga la number 2. Gogu s-a trezit rapid si am inceput la fel, FK oral preludiu si direct eu deasupra. Fata este chiar super, intr-un final am finalizat si ne-am imbratisat o leaca. Am mai fumat o tigara cat a fost ea la dus, am mai vorbit 2-3 vorbe si am fugit la ale mele. Per total o intalnire super, e desteapta, e frumoasa, e politicoasa, nu te grabeste ( cred ca am sarit peste 1 ora cu vreo 10 minute sigur dar nu m-a grabit nici o secunda). si acum notele dupa cum urmeaza:D

Aspect: 9,5( imi plac mult fetele mai skinny, 2-3 kg in minus ar fi fost super :D

Locatie: eu dau 10 aici pentru ca ai tot ce trebuie, baie curata prosop curat , patul e chiar okey, mai ales oglinzile de langa el sunt super:D

Oral: 10 , in sfarsit un oral ca la carte(desi nu ma omor dupa el). Scuipat, lins oua, lins gogu, a lins tot ce se putea:)) super

Normal: 9,5. ( scad 0,5 pentru LOT ..:D in rest super ) 

GFE: 10 si aici, FK exista, imbratisari, barfa caterinca tot pachetul, nu te grabeste e perfect:) 

Igiena: 10 nimic suspect miroase bine , e ce trebuie!

Anal: nu stiu nu am intrebat

CIM COF etc habar nu am, finalizat in balonas..

Asadar, fata merita asteptarea:) Mergeti fara probleme ca e super okey si fiti cu bun simt :D Ciocane tari, sa auzim numai de bine :) 

• Like 12
  • Minus 22
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

GATA!! AM AJUNS LA CLAUDIA!!:))) si a fost biiiineeeee:D Am dat de ea intr-un final, programat cu 3 ore mai tarziu( dupa ce am vorbit cred ca vreo 10 minute la telefon, e foarte vorbareata :D ) , am asteptat nerabdator sa treaca timpul si am fugit spre dansa:D Ajung pe decebal, o sun sa imi comunice interfonul scara etajul etc..:D Mi-a deschis usa timid o fata cocotata pe tocuri, intr-un body negru si ceva hainuta verde misto pe ea:D Ma invita inauntru sa fumam o tigara sa bem o carbogazoasa si sa socializam un pic:D Dupa ceva barfa despre catelul meu si al ei, despre faptul ca dansez si asa mai departe fug la dus. Prosop curat totul okey:) Fuge si ea la dus dupa ce ies eu si o astept cuminte in pat:D Actiunea incepe cu niste sarutari mama mama:D Un FK de nota 10( sper ca m-am ridicat la nivelul ei aici), un preludiu frumos executat, pupaturi gat abdomen etc, un oral neprotejat de toata frumusetea, scuipat lins OO lins pe gogu si am rugat-o sa imi puna caciulita si sa trecem la un LOT. Se misca destul de bine dar se pare ca aici la LOT nu prea eram confortabil asa ca am trecut eu deasupra SI BINE AM FACUT. Contre, gemete, saruturi, super :) Am si finalizat in aceasta pozitie. Ma sterge frumos si fuge la dus. Am bagat rapid o tigara si am mai stat un pic la barfa, si fuga la number 2. Gogu s-a trezit rapid si am inceput la fel, FK oral preludiu si direct eu deasupra. Fata este chiar super, intr-un final am finalizat si ne-am imbratisat o leaca. Am mai fumat o tigara cat a fost ea la dus, am mai vorbit 2-3 vorbe si am fugit la ale mele. Per total o intalnire super, e desteapta, e frumoasa, e politicoasa, nu te grabeste ( cred ca am sarit peste 1 ora cu vreo 10 minute sigur dar nu m-a grabit nici o secunda). si acum notele dupa cum urmeaza:D

Aspect: 9,5( imi plac mult fetele mai skinny, 2-3 kg in minus ar fi fost super :D

Locatie: eu dau 10 aici pentru ca ai tot ce trebuie, baie curata prosop curat , patul e chiar okey, mai ales oglinzile de langa el sunt super:D

Oral:10 , in sfarsit un oral ca la carte(desi nu ma omor dupa el). Scuipat, lins oua, lins gogu, a lins tot ce se putea:)) super

Normal: 9,5. ( scad 0,5 pentru LOT ..:D in rest super ) 

GFE: 10 si aici, FK exista, imbratisari, barfa caterinca tot pachetul, nu te grabeste e perfect:) 

Igiena: 10 nimic suspect miroase bine , e ce trebuie!

Anal: nu stiu nu am intrebat

CIM COF etc habar nu am, finalizat in balonas..

Asadar, fata merita asteptarea:) Mergeti fara probleme ca e super okey si fiti cu bun simt :D Ciocane tari, sa auzim numai de bine :)

Mi s-a loat o piatră de pă suflet... Stăteam cu grije...

• Like 3
  • Minus 2
Reputație: 1750
Postat

"Asadar, fata merita asteptarea:) Mergeti fara probleme ca e super okey si fiti cu bun simt :D Ciocane tari, sa auzim numai de bine :)
"

las' ca de-acum iti da prioritate claudia :D

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ceo mai face Claudița? :)

Vizitator
Postat

Mai devreme plimba cainele prin zona cu Lolly popu' , sã mor :)

Numai pă la fițe se'nvârte =))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ca şi mine dãaltfel :))

creștere aleasă în pulile voastre :)

Vizitator
Postat

Unde ai dreptate, ai :)

laic :)

Vizitator
Postat

P-aci! La plimbare :))) tu ce mai zici?

uite ma duc sa mă hidratez =))

Vizitator
Postat

:)) distracție plăcută și...spor! :) ;)

Vii şi tu ? :)

Ai șansă să mă cunoști :)

• Administrator
Reputație: 114373
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Felicitari pentru promovarea la top Claudia!

:flowers2

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

Uite ca ajunseşi la top :)

Felicitari Claudia :)

• Like 2

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vii şi tu ? :)

Ai șansă să mă cunoști :)

Să nu aive un șoc, zic! :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...