Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am vizitat-o si eu pe claudia. La ea se aplica din plin zicala la pomul laudat. Nu ca a fost rau da la banii astia ma duceam in alta parte, de exemplu la adela care arata de top si are servicii de top.

Note:

Fata: 8

Oral: 9

Normal: 7 putina implicare

GFE: 8

Anal: zice ca nu face da pare incercata

Mulțumesc de vizită.

P.s. Domnilor, dar eu am fost cât se poate de transparenta în ceea ce privește aspectul fizic. Nu am zis de la bun început ca că nu sunt vreun model?

În acest caz, insist, nu rămâneți de nu va atrag sau nu va place ceva, orice în ceea ce mă privește.

Nu fac anal și mi se pare aberantă aluzia cu "pare încercată"....

• Like 5
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Simte și ea , ce sa-i faci? =))

Intuiție feminină.  :laugh2

• Like 6
  • Minus 6
Postat

Mulțumesc de vizită.

P.s. Domnilor, dar eu am fost cât se poate de transparenta în ceea ce privește aspectul fizic. Nu am zis de la bun început ca că nu sunt vreun model?

În acest caz, insist, nu rămâneți de nu va atrag sau nu va place ceva, orice în ceea ce mă privește.

Nu fac anal și mi se pare aberantă aluzia cu "pare încercată"....

Nu inteleg ce te-a suparat la recenzia mea. Nu am scris ca esti urata.
  • Minus 2
  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat

Bună seara. Nu am respins apelul, l-am avut închis. Nu stabilisem clar această întâlnire. ..rămăsese sa ne auzim pentru o eventuală programare, da, asta este adevărat. Greșeala mea.

Serios eu stiu ca ne-am inteles la o ora 11 si am vorbit sa iti confirm cu o ora inainte,daca ei etnobotanice nu e treaba mea nu mai minti ca te-am sunat de doua ori odata ai dat respins si o data a  sunat degeaba ca nu ai raspuns si nu am mai insistat in fine nu am cu cine ma certa da macar sa fim corecti e o chestie de bun simt

Reputație: 1046
Postat

Serios eu stiu ca ne-am inteles la o ora 11 si am vorbit sa iti confirm cu o ora inainte,daca ei etnobotanice nu e treaba mea nu mai minti ca te-am sunat de doua ori odata ai dat respins si o data a  sunat degeaba ca nu ai raspuns si nu am mai insistat in fine nu am cu cine ma certa da macar sa fim corecti e o chestie de bun simt

:slap2

• Like 1
Postat

Vrei prea mult de la curve. Bun simt. Ce o fi ala?

• Minus 1
  • Oras:peste tot
Postat

Trei ani ai cautat o comoara si tocmai la o consumatoare de etnobotanice ai ajuns...ghinion mare :slap2 Claudia nu mai consuma mai fata :laugh2

• Like 3
Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

Prietene, get over it. Nu ai cum sa faci dublu-click to toate femeile, indiferent de cat timp practica meseria asta incompatibilitatea poate aparea si o sa mai apara.

Postat

Nu inteleg ce te-a suparat la recenzia mea. Nu am scris ca esti urata.

Te rog, nu mă înțelege greșit.

Mă refeream strict la timpul și banii celui ce mă vizitează. Decât sa îi pară rău după. ..

Oricum, merci încă o dată pentru vizită și seară frumoasă :)

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Te rog, nu mă înțelege greșit.

Mă refeream strict la timpul și banii celui ce mă vizitează. Decât sa îi pară rău după. ..

Oricum, merci încă o dată pentru vizită și seară frumoasă :)

Dacă mă faci pă mine fericit, mă doare'n pulă dă restu' =))
  • Like 3
  • Minus 1
Postat

Dacă mă faci pă mine fericit, mă doare'n pulă dă restu' =))

Egoistule,numai la tine te gandesti...da' ce-o mai face Claudita :350x

Postat

Da Big Review of Miss Sexxy Claudia

Am cunoscut-o mai demult. Mai precis în vara anului trecut, dar un nefericit eveniment a stabilit între noi o pseudo-răceală cam ca cea din Iubita Locotenentului Francez, cu mine în rolul iubitei, pentru o mai bună înțelegere, damaged goods.

Văzând că a promovat la top, am zis să o apelez că așa tare mult mi-au plăcut futaiurile din vremuri trecute cu Claudia. Păstrase drăcoaica numărul meu, dar a fost foarte surprinsă de apel și și-a rupt din ceea ce trebuiau să fie niște ceasuri de relaxare vreo două pentru mine (în principal) și pentru Aurel (de data asta în plan secundar).

Ajung la locația de pe Decebal într-o marți seară care nu prevestea nimic bun datorită meciului de doi lei ce se desfășura în proximitate, dar totuși eram plin de așteptări. Îmi deschide Claudia, schimbată doar în bine (se pare că a mai slăbit oleacă între timp) într-un outfit care m-ar fi excitat dacă nu aveam deja pula doldora de sânge de la atâta anticipație.

Țîgara se duce repede rememorând peripețiile trecute … am ceva emoții, mirosindu-mă să văd dacă chiar m-am spălat bine, cu toate că eram cât pot fi eu de scos din cutie. Mă întind în pat, ascultând secvența de deschidere-închidere-deschidere și iarăși închidere a dușului ei, timp în care ardeam de nerăbdare și nu știu cum m-am abținut să nu-i dau una rapid peste cap lui Aurel.

Locația e de căcat, dar eu venisem pentru fată, pentru întreaga ei ființă. Iese din baie ca Atena dintre tâmplele lui Zeus, cu amendamentul că schimbase armura și platoșa pentru pizda goală. Eu m-am încăpățânat și n-am vrut, încă, să-mi scot nici măcar o șosetă de pe mine. Voiam să dea ea toate impedimentele la o parte.

Uitasem ce știe să facă Claudia cu limba. Săruturi tandre, violente și moderate fac parte din repertoriul său, cu o virtuozitate care alte muieri nici măcar nu și-o imaginează. Arborând o erecție care dura deja de vreo 45 de minute, mai-mai că nu mi-am rupt singur hainele.

Fiind curat și țesălat temeinic de acasă, Claudia nu ezită în a se apropia cu limbuța aia magnifică treptat-treptat de fieful lui Aurel. Mă linge tandru pe la coaie și îi ia capul lui Aurel în gură, cu mine pe spate, care nu puteam renunța la starea de crispare. Îi iau căpșorul în mâini și o sărut cu patimă, că dacă m-ar fi gâdilat mai mult pe burtă cu firele alea fine de păr ori aș fi leșinat, ori mi-aș fi dat drumul înainte să mă bucur de ceva.

O rog să îi pună costumul de scafandru lui Aurel și o întind pe spate cu sărutări mii. Îl ia ușor pe Aurel cu mâna și îl introduce în scorburica cea caldă. Temându-mă să nu o rănesc sau, mai rău, să mă slobozesc extrem de prematur, îl pun pe Aurel pe modul de explorare grijulie. Contrastând maxim cu ce se întâmpla jos, limbile noastre se războiau mai dihai decât sunniții și șiiții. După maximum cinci minute de reținere nu mai pot să-i dau indicații prostului ăla dintre picioare și inund balonașul. Fetița mă șterge cu grijă și, îmbrățișându-ne, trecem la povești condimentate cu intervale regulate de DFK.

Mergem în tragedia aia de baie, unde un prosop curat mă aștepta, umplând trupul Claudiei cu sărutări fierbinți în așteptarea apei calde care a venit când deja nu mai era nevoie de ea. Țîgară rapidă și trecem la numărul doi.

Numărul doi s-a desfășurat într-o maximă ceață a memoriei. Ce mai țin minte e că ea stătea pe spate, eu pe genunchi deasupra sânilor ei mici dar apetisanți și mi-a luat-o tandru în gură (doar capul, dar nu e nici o problemă aici) excitându-mă de cred că am avut primul episod pseudo-epileptic din viața mea. După ce mă satur bine de oralul (oral, nu muie, să fim bine înțeleși) ăsta tandru, cobor și eu către pizda aia ce aștepta stingheră ceva atenție, dar după câteva minute de confuzie evidentă din partea mea, renunț, gândindu-mă că pot performa mult mai bine la normal.

Al doilea normal mi-a depășit așteptările. Vreau să o iau pe la spate (o poziție pe care de obicei nu o agreez), dar în timp ce pompez la un tempo moderato văd grațioasele mișcări ritmice ale sânilor ei mici în oglindă, care nu se deformează deloc lăsând loc unei imagini de o perfecțiune greu de egalat. O întind pe burtă, o fut mai tare în timp ce încerc să o sufoc cu sărutările mele pe ambele părți accesibile ale căpșorului ei.

Simt că mor dacă nu-mi dau drumul imediat. Înapoi în misionar, mă ridic pe mâini și în vârful picioarelor și mi se pare că o penetrez la un unghi deosebit de ascuțit. Simt în capul pulii o stimulare cum nu mi s-a întâmplat decât la sex neprotejat. În mod logic, capitulez, dar cu onoarea nepătată.

Note – ca să nu dau 10 pe linie, deoarece mi se pare neobiectiv, cu toate că experiența per total merită asta, am zis să o iau pe componente.

Locație: 5, bine că mi-a zis că se mută.

Fata: nu e o frumusețe după care să întorci capul, dar cunoscătorii apreciază și prietenii știu de ce. E drăguță la față (8.5), sâni mici dar tari (și eu nu sunt fan țâțe, cu toate că apreciez deseori) cam de nota 8, curuleț care te poate băga în boale (9.5) și, feblețea lui Aurel –piszda nu e frumoasă (7.5) dar ia un zece cu felicitări pentru compatibilitate. Media: 8.7

Oral: senzual, mai că nu mai rezistam cănd stăteam crăcit deasupra gurii ei, nu notez pentru că mi s-a părut a fi o extensie a sărutului.

Normal: deconcertant de bun – 10.

GFE: chiar mai bine decât cu prietena – 10.

Nu pot decât să zic că abia aștept următoarea repriză de pizdicărealea cu Claudia, cu ocazia aniversării prostului  de mine, unde clar că o să aduc o steclă de vin vechi de la mine din vie și, să sperăm că putem ajunge la un consens cu privire la meniul de catering, într-o nouă locație cu aceeași actori talentați: Claudia, Aurel, Limbile și mirosurile noastre desăvârșite.

Vorbim pe PM drăcușorule! Și nimic nu e complet fără o dedicație muzicală:

• Like 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...