Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare,

Am fost la domnisoara acum o saptamana si o sa incerc sa fac o recenzie. (este prima mea recenzie asa ca va rog sa ma scuzati daca nu este f completa detaliata etc.)

Garsoniera este curata spatioasa nu are aer conditionat asta este un minus.

Domnisoara este destul de inalta carne tare, tate nu foarte mari dar misto cu niste sfarcuri erectile ce te imbina sa le lingi.

Oralul sete bun umed, adanc cu atentie in zonele adiacente. Accepta FK.

Normalul misto, are o pasarica stramta dar dupa un timp de pompat am simtit un miros (pe care initial nu l-am simtit desi am testat) si asta m-a facut sa imi piara tot cheful :(

Sa nu intelegeti gresit. fata este curata, ingrijita  si a facut dusi inainte dar cred ca trebuie sa rezolve problema asta cu candida sau cistita sau ce dracu este. (ma astept acum sa ma procopsesc si eu cu o candida ceva)

Nu o sa dau note dar per total fata mi-a placut.

Sunt tentat sa revin desi asta cu mirosul este ceva peste care nu pot trece usor.Incerc sa ma mint ca nu a fost asa ... ca ,poate mi s-a parut, poate sunt paranoic.

PS: Claudia, sper sa nu te superi pentru recenzie. Daca nu este asa o sa imi cer scuze. Daca asa este nu este nici o problema :) doar mergi la medic si rezolva asta.

• Like 1
Postat

Bună!weekendul asta sunt plecata din bucuresti...va astept de luni cu forte proaspete!va pup si weekend frumos :)

Postat

Buna.astazi disponibila pana la ora 22.va pup si o zi frumoasa! :)

P.S serviciile mele sunt

1finalizare: O,N 100 lei - O,N,CIM, COF 150 lei

2finalizari: O,N 150 lei - O,N,CIM, COF 200 lei

:*

• Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur
Postat

Buna Claudia, poate ne spui si pana la ce ora esti disponibila.

Postat

bifat aceasta caprioara la inceput de week end

programat din scurt, alergat cu masina juma de bucuresti si ajuns la locatie, cam complicat de nimerit, dar m-am descurcat.

locatia - bloc nou pe langa doamna ghica, civilizat, garsoniera curata, baie cu tot ce trebuie, lipsa papuci - 8-9

ea, simpatica, volubila, inteligenta, o placere sa cunosti. ochi frumosi, corp frumos (tate naturale frumoase 9, fund si picioare ok 8-9, un picut de burta, nederanjanta, are cateva kg in plus, dar asezate unde trebuie) pt ca a stiut sa se poarte o cotez la nota 9

prestatia: eu dus, ea dus, ajunsi la marginea patului incepe cu fk intens, participand 100%, ne intindem, ajunge in final la gigel, pe care il linge, il suge, ia ouale la molfait, o inghite pe toata, diferente de presiune si viteza, umed, fain rau, ca atare CIM cu artificii dupa aprox 15 min foarte fericite - 10 cu felicitari! igienizare, vorba diversa si placuta 15 min, apoi reluat tot cu ON, eu cu mana pe la pasa si tate, pana ce s-a intarit pt un normal cu ea deasupra, capra, din lateral, misionar, totul cu mangaieri, icnete veridice, fk cand pozitia permitea, ca atare dupa 30 min o a doua finalizare la fel de fericita, in balonas...

ca atare, notele sunt fk 10, on cu cim 10, normal 10.

de revenit negresit. recomand celor care stiu sa se poarte decent si apreciaza pe cineva care stie cum si ii place sa se futa.

halat 200 / h / 2 fin, pe deplin meritati, sau mai bine zis excelent investiti! 

• Like 7
Postat

bifat aceasta caprioara la inceput de week end

programat din scurt, alergat cu masina juma de bucuresti si ajuns la locatie, cam complicat de nimerit, dar m-am descurcat.

locatia - bloc nou pe langa doamna ghica, civilizat, garsoniera curata, baie cu tot ce trebuie, lipsa papuci - 8-9

ea, simpatica, volubila, inteligenta, o placere sa cunosti. ochi frumosi, corp frumos (tate naturale frumoase 9, fund si picioare ok 8-9, un picut de burta, nederanjanta, are cateva kg in plus, dar asezate unde trebuie) pt ca a stiut sa se poarte o cotez la nota 9

prestatia: eu dus, ea dus, ajunsi la marginea patului incepe cu fk intens, participand 100%, ne intindem, ajunge in final la gigel, pe care il linge, il suge, ia ouale la molfait, o inghite pe toata, diferente de presiune si viteza, umed, fain rau, ca atare CIM cu artificii dupa aprox 15 min foarte fericite - 10 cu felicitari! igienizare, vorba diversa si placuta 15 min, apoi reluat tot cu ON, eu cu mana pe la pasa si tate, pana ce s-a intarit pt un normal cu ea deasupra, capra, din lateral, misionar, totul cu mangaieri, icnete veridice, fk cand pozitia permitea, ca atare dupa 30 min o a doua finalizare la fel de fericita, in balonas...

ca atare, notele sunt fk 10, on cu cim 10, normal 10.

de revenit negresit. recomand celor care stiu sa se poarte decent si apreciaza pe cineva care stie cum si ii place sa se futa.

halat 200 / h / 2 fin, pe deplin meritati, sau mai bine zis excelent investiti!

Îți mulțumesc foarte mult! O săptămână fantastică Îți doresc. ..:*
Postat

Salutare,

Mi-am luat inima in dinti si am vizitat-o a doua oara pe Claudia.

De data asta m-am inarmat cu o tona de orbit si cu speranta ca ce am simtit prima data a fost o iluzie o paranoia de-a mea (mai ales ca nimeni nu a zis nimic in urma postului meu). 

Am ajuns, am stat la o tigara, m-a servit cu un pahar de apa, mi-a dat un prosop curat si am facut un dus. A facut si ea dus si am trecut la treaba. Am inceput cu un preludiu ( de parca eram in pat cu o iubita ) timp in care am mangaiat-o am sarutat-o pe gat pe sani i-am pus mana pe la pizda si discret am mirosit:NIMIC toate bune si frumoase si paranoia mea era pe cale sa dispara. Mi-a pus prezervativul si am inceput incet in pozitia misionarului.

Dupa cateva minute stupoare: un miros greu care mi -a taiat tot cheful de futut si gogu' a murit instant. M-a intrebat ce s-a intamplat si am dat vina pe prezervativ pentru ca repet: fata e amabila si m-am gandit ca o sa se simta jignita daca ii zic varde in fata ca pizda ei pute (poate sunt las sau ipocrit ca scriu asta aici).

Nu scriu asta ca o razbunare personala sau ca am ceva cu Claudia (din contra) dar in urma recenziilor de aici am vizitat-o si nu mi se pare corect ca realitatea sa fie alta la fata locului.

In postul trecut am promis ca imi cer scuze daca totul e o iluzie daca cineva o sa zica ca nu e asa, acum nu o sa imi cer scuze fiindca asta e realitatea.

Claudia iti recomand sa vizitezi un medic si sa iti rezolvi problema :) pentru tine si pentru noi. 

Postat

Salutare,

Mi-am luat inima in dinti si am vizitat-o a doua oara pe Claudia.

De data asta m-am inarmat cu o tona de orbit si cu speranta ca ce am simtit prima data a fost o iluzie o paranoia de-a mea (mai ales ca nimeni nu a zis nimic in urma postului meu).

Am ajuns, am stat la o tigara, m-a servit cu un pahar de apa, mi-a dat un prosop curat si am facut un dus. A facut si ea dus si am trecut la treaba. Am inceput cu un preludiu ( de parca eram in pat cu o iubita ) timp in care am mangaiat-o am sarutat-o pe gat pe sani i-am pus mana pe la pizda si discret am mirosit:NIMIC toate bune si frumoase si paranoia mea era pe cale sa dispara. Mi-a pus prezervativul si am inceput incet in pozitia misionarului.

Dupa cateva minute stupoare: un miros greu care mi -a taiat tot cheful de futut si gogu' a murit instant. M-a intrebat ce s-a intamplat si am dat vina pe prezervativ pentru ca repet: fata e amabila si m-am gandit ca o sa se simta jignita daca ii zic varde in fata ca pizda ei pute (poate sunt las sau ipocrit ca scriu asta aici).

Nu scriu asta ca o razbunare personala sau ca am ceva cu Claudia (din contra) dar in urma recenziilor de aici am vizitat-o si nu mi se pare corect ca realitatea sa fie alta la fata locului.

In postul trecut am promis ca imi cer scuze daca totul e o iluzie daca cineva o sa zica ca nu e asa, acum nu o sa imi cer scuze fiindca asta e realitatea.

Claudia iti recomand sa vizitezi un medic si sa iti rezolvi problema :) pentru tine si pentru noi.

interesant este ca numai tu ai pățit așa. ..Este ceva ciudat aici. Nu am de gând sa intru în absolut niciun fel de discuție cu tine dar se pare dragul meu ca da..paranoia este mana-n mâna cu tine.nu ești singurul care m-a vizitat și nu știu. ..nu cred ca altcineva ar fi fost reținut sa zica da da și la mine la fel. .în fine. Rau faci rău primești. Este o lege nescrisă
Postat

Plus ca sunt mai mult ca sigură că nici nu ai fost la mine și dacă ai fost totuși inventezi lucruri. .în fine. Pentru cei care mă știu și vin regulat ( care nu au avut problemele colegului și li se pare și lor ceva la mijloc) sunt disponibilă. O zi frumoasă și fără răutăți va doresc

Postat

Plus ca sunt mai mult ca sigură că nici nu ai fost la mine și dacă ai fost totuși inventezi lucruri. .în fine. Pentru cei care mă știu și vin regulat ( care nu au avut problemele colegului și li se pare și lor ceva la mijloc) sunt disponibilă. O zi frumoasă și fără răutăți va doresc

Buna,

Te asigur ca am fost si o sa dau cateva detalii: garsoniera etaj 2 , intrare : baie stanga, bucatarie stanga, camera cu o canapea (cred) desfacuta , birou cu calculator, un animal de companie mic.

Nu am vrut sa te jignesc sau sa iti fac rau. Chiar nu cred ca ai probleme cu igiena (mirosi frumos am vazut ca faci dus inainte) dar chiar cred ca ar trebui sa faci un control la medic. Nu zic ca ai avea ceva pentru ca asta se poate intampla si daca te speli prea des (din cauza apei gelului etc ph-ul se schimba) sau de la prezervative. Cum ai spus si tu, ma mira faptul ca nimeni nu a mai raportat problema asta dar nu cred ca e paranoia mea... poate pur si simplu nu au simtit... sau nu au scris.

Postat

Buna,

Te asigur ca am fost si o sa dau cateva detalii: garsoniera etaj 2 , intrare : baie stanga, bucatarie stanga, camera cu o canapea (cred) desfacuta , birou cu calculator, un animal de companie mic.

Nu am vrut sa te jignesc sau sa iti fac rau. Chiar nu cred ca ai probleme cu igiena (mirosi frumos am vazut ca faci dus inainte) dar chiar cred ca ar trebui sa faci un control la medic. Nu zic ca ai avea ceva pentru ca asta se poate intampla si daca te speli prea des (din cauza apei gelului etc ph-ul se schimba) sau de la prezervative. Cum ai spus si tu, ma mira faptul ca nimeni nu a mai raportat problema asta dar nu cred ca e paranoia mea... poate pur si simplu nu au simtit... sau nu au scris.

da.nimeni nu simte și nu scrie. Tocmai ca vii și scrii uite așa așa cu fata asta. Este părerea ta, e ok ce sa mai zic. Ar fi trebuit oricum sa simt și eu. .și atunci nu trebuia sa vii tu sa spui lumii. Știam drumul și singură ca este mai importantă sănătatea mea. Și da. .unele prezervative pot creea probleme la capitolul ăsta. Ce pot eu sa fac?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...