claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 21, 2016 Claudia pe unde esti fata ca s-a pierdut clona de tine?))))) Gata! Am revenit din mini vacanta!!! O zi racoroasa va doreeesc!!!!! 2
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 21, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 21, 2016 ) Gata! Am revenit din mini vacanta!!! O zi racoroasa va doreeesc!!!!! Racoroasa?io fusei de mi-am luat pluavar pe mine la 40 de grade e cam frig )))) 1 1
asa si Reputație: 1 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Postat Iunie 21, 2016 Ar trebui sa-i schimbe cineva numele ciocanitorii ca nu mai e "noua in domeniu de mult", e mai uzata in pula ca o dacie din 80
daddario Reputație: 960 Postat Iunie 21, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Iunie 21, 2016 @asa si... Asa si!? 3
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 21, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 21, 2016 Ar trebui sa-i schimbe cineva numele ciocanitorii ca nu mai e "noua in domeniu de mult", e mai uzata in pula ca o dacie din 80zatttttttt 2 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 21, 2016 Racoroasa?io fusei de mi-am luat pluavar pe mine la 40 de grade e cam frig ))))Fiecare se racoreste cum poate ) 2
asa si Reputație: 1 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Postat Iunie 21, 2016 Ce frumos ar fi sa incetezi, tu si cu latraii tai, bataia de joc la adresa utilizatorilor acestui forum si sa opresti circaraia cu clona ynelcrys. Se vede de la kilometri ca e o clona.
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 21, 2016 Este ? ce este?
daddario Reputație: 960 Postat Iunie 21, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Iunie 21, 2016 Ce frumos ar fi sa incetezi, tu si cu latraii tai, bataia de joc la adresa utilizatorilor acestui forum si sa opresti circaraia cu clona ynelcrys. Se vede de la kilometri ca e o clona.Asa si!? 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 21, 2016 Este ? ce este? ...ce trebuie ))
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 21, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 21, 2016 Ce frumos ar fi sa incetezi, tu si cu latraii tai, bataia de joc la adresa utilizatorilor acestui forum si sa opresti circaraia cu clona ynelcrys. Se vede de la ki Si marmota invelea ciocolata )))
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 21, 2016 Ce frumos ar fi sa incetezi, tu si cu latraii tai, bataia de joc la adresa utilizatorilor acestui forum si sa opresti circaraia cu clona ynelcrys. Se vede de la kilometri ca e o clona.sunt de acord.asa nu se mai poate.si eu sunt indignat 2
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 21, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 21, 2016 Ce frumos ar fi sa incetezi, tu si cu latraii tai, bataia de joc la adresa utilizatorilor acestui forum si sa opresti circaraia cu clona ynelcrys. Se vede de la kilometri ca e o clona.Băiețel eu pun la bătaie toata averea mea, să vedem cine câștigă daca sunt sau nu clonaDaca pierzi eu doar te castrez.te bagi? 2 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 21, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 21, 2016 Ce frumos ar fi sa incetezi, tu si cu latraii tai, bataia de joc la adresa utilizatorilor acestui forum si sa opresti circaraia cu clona ynelcrys. Se vede de la kilometri ca e o clona.Si tu te vezi tot de la kilometri cat de......ridicol esti,esti prea prost sa fi jignit 1 1
asa si Reputație: 1 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Postat Iunie 21, 2016 Băiețel eu pun la bătaie toata averea mea, să vedem cine câștigă daca sunt sau nu clonaDaca pierzi eu doar te castrez.te bagi?Sincer, esti penibila, am citit toate postarile de pe contul clona si nici macar una nu dovedeste ca esti barbat. Numai generalitati, probabil culese de pe google. Daca respecti inteligenta utilizatorilor de aici, te rog inceteaza.
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 21, 2016 @asa si, nu ti-ai luat pastilele? cu dedicatie : 3
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 21, 2016 Băiețel eu pun la bătaie toata averea mea, să vedem cine câștigă daca sunt sau nu clonaDaca pierzi eu doar te castrez.te bagi?Ce să castrezi? 6 2
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 22, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 22, 2016 Sincer, esti penibila, am citit toate postarile de pe contul clona si nici macar una nu dovedeste ca esti barbat. Numai generalitati, probabil culese de pe google. Daca respecti inteligenta utilizatorilor de aici, te rog inceteaza.Nu ai citit nimic,dacă citeai,vedeai ca nu sunt clona,in fine nu mă mai obosesc sa explic ca tu tot in prostia ta o tii,eu ti-am propus un ramasag,daca esti asa sigur ca sunt clona Claudiei de ce nu accepți?Câștigi un business cu 80 angajați,eu doar doua coaie,pe care cred ca nu le ai,n- ai cu cine esti prea but
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 22, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 22, 2016 Ce să castrezi? Macar sa-i tai pula,)))ca tot urmăresc game of trhones ))),trebuie sa rămână si in locul lui Ramsay cineva. )))Si eu cred ca n-are ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2016 Postat Iunie 22, 2016 Vorbea purtatorul ilegal de creier si gasca lui limitatule , esti mai prost ca hamsteru lu` fiimea 2 1
asa si Reputație: 1 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Postat Iunie 22, 2016 Nu ai citit nimic,dacă citeai,vedeai ca nu sunt clona,in fine nu mă mai obosesc sa explic ca tu tot in prostia ta o tii,eu ti-am propus un ramasag,daca esti asa sigur ca sunt clona Claudiei de ce nu accepți?Câștigi un business cu 80 angajați,eu doar doua coaie,pe care cred ca nu le ai,n- ai cu cine esti prea butEu zic sa nu mai visezi la afaceri cu 80 de angajati si sa treci la pozitia ta normala de lucru: statul in genunchi si suptul pulii cu barbia lipita de coaie, da nici de asta nu esti in stare
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Iunie 22, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 22, 2016 Coaie atat poti? :)limitatule , esti mai prost ca hamsteru lu` fiimea
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2016 Postat Iunie 22, 2016 Coaie atat poti? :) lingerica , din 3 vorbe te acresc in plm de papagal flausat care esti ) 1 1
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Iunie 22, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 22, 2016 Pfff,vb unu care nu stie sa scrie :)invata in plm sa scrii corect si pe urma sa te iei gura in pula cu mine,nu de alta dar folosesti dintii cariati si imi imbolnavesti maciuca :)Hai mars ca ti am dat prea multa importanta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum