Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Claudia pe unde esti fata ca s-a pierdut clona de tine?:)))))

:)) Gata! Am revenit din mini vacanta!!! :*

O zi racoroasa va doreeesc!!!!! :)

• Like 2
  • Oras:amanta
Postat

:)) Gata! Am revenit din mini vacanta!!! :*

O zi racoroasa va doreeesc!!!!! :)

Racoroasa?io fusei de mi-am luat pluavar pe mine la 40 de grade e cam frig :)))))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Ilfov
Postat

Ar trebui sa-i schimbe cineva numele ciocanitorii ca nu mai e "noua in domeniu de mult",  e mai uzata in pula ca o dacie din 80

Postat

Ar trebui sa-i schimbe cineva numele ciocanitorii ca nu mai e "noua in domeniu de mult",  e mai uzata in pula ca o dacie din 80

zatttttttt

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Racoroasa?io fusei de mi-am luat pluavar pe mine la 40 de grade e cam frig :)))))

Fiecare se racoreste cum poate :))

• Like 2
Postat

Ce frumos ar fi sa incetezi, tu si cu latraii tai, bataia de joc la adresa utilizatorilor acestui forum si sa opresti circaraia cu clona ynelcrys. Se vede de la kilometri ca e o clona.

• Oras:danpulea
  • Oras:danpulea
Postat

Ce frumos ar fi sa incetezi, tu si cu latraii tai, bataia de joc la adresa utilizatorilor acestui forum si sa opresti circaraia cu clona ynelcrys. Se vede de la kilometri ca e o clona.

Asa si!?

• Like 1
Postat

Ce frumos ar fi sa incetezi, tu si cu latraii tai, bataia de joc la adresa utilizatorilor acestui forum si sa opresti circaraia cu clona ynelcrys. Se vede de la ki

Si marmota invelea ciocolata :))))

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

sunt de acord.asa nu se mai poate.si eu sunt indignat

• Like 2
Postat

Băiețel eu pun la bătaie toata averea mea, să vedem cine câștigă daca sunt sau nu clona

Daca pierzi eu doar te castrez.te bagi?

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Si tu te vezi tot de la kilometri cat de......ridicol esti,esti prea prost sa fi jignit

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Băiețel eu pun la bătaie toata averea mea, să vedem cine câștigă daca sunt sau nu clona

Sincer, esti penibila, am citit toate postarile de pe contul clona si nici macar una nu dovedeste ca esti barbat. Numai generalitati, probabil culese de pe google. Daca respecti inteligenta utilizatorilor de aici, te rog inceteaza.
  • Oras:Bucuresti , Constanta
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

@asa si, nu ti-ai luat pastilele?

cu dedicatie : 

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce să castrezi?  :laugh2

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Sincer, esti penibila, am citit toate postarile de pe contul clona si nici macar una nu dovedeste ca esti barbat. Numai generalitati, probabil culese de pe google. Daca respecti inteligenta utilizatorilor de aici, te rog inceteaza.

Nu ai citit nimic,dacă citeai,vedeai ca nu sunt clona,in fine nu mă mai obosesc sa explic ca tu tot in prostia ta o tii,eu ti-am propus un ramasag,daca esti asa sigur ca sunt clona Claudiei de ce nu accepți?

Câștigi un business cu 80 angajați,eu doar doua coaie,pe care cred ca nu le ai,n- ai cu cine esti prea but

Postat

Ce să castrezi?  :laugh2

Macar sa-i tai pula,:))))ca tot urmăresc game of trhones :)))),trebuie sa rămână si in locul lui Ramsay cineva. :))))

Si eu cred ca n-are :)))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vorbea purtatorul ilegal de creier si gasca lui :)

limitatule , esti mai prost ca hamsteru lu` fiimea

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu ai citit nimic,dacă citeai,vedeai ca nu sunt clona,in fine nu mă mai obosesc sa explic ca tu tot in prostia ta o tii,eu ti-am propus un ramasag,daca esti asa sigur ca sunt clona Claudiei de ce nu accepți?

Câștigi un business cu 80 angajați,eu doar doua coaie,pe care cred ca nu le ai,n- ai cu cine esti prea but

Eu zic sa nu mai visezi la afaceri cu 80 de angajati si sa treci la pozitia ta normala de lucru: statul in genunchi si suptul pulii cu barbia lipita de coaie, da nici de asta nu esti in stare

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Coaie atat poti? :) :)

lingerica , din 3 vorbe te acresc in plm de papagal flausat care esti :))

• Like 1
  • Minus 1

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Pfff,vb unu care nu stie sa scrie :)invata in plm sa scrii corect si pe urma sa te iei gura in pula cu mine,nu de alta dar folosesti dintii cariati si imi imbolnavesti maciuca :) :)

Hai mars ca ti am dat prea multa importanta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...