marcel turda Reputație: 148 Postat Iunie 28, 2016 Oras:europa Oras:europa Postat Iunie 28, 2016 Te-ai deghizat,nu?..
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 28, 2016 15
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 28, 2016 Te-ai deghizat,nu?.. Bineinteles )))
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 28, 2016 poza loveste sub centura pentru cei care au fantezii pe masina de spalat )
bellzebut Reputație: -2 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 Asta e cel mai bun exemplu de promovare excesiva. Fotograf , panarama parsiva cu multe clone, dar orice ai face tot o aratare penala esti fara cur si fara tate. Grav este ca aceasta curva penala a inceput sa ameninte utilizatorii acestui forum, mai voalat ce-i drept, dar cand vin din partea unei asemenea individe care stim toti cine e e grav
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 28, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 28, 2016 cainii latra ursul.....trece cam asa e si pe aici )))
bellzebut Reputație: -2 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 da claudito sigur, fraierii pun botul la mascarada ta. 1
steff88 Reputație: 2 Postat Iunie 28, 2016 Oras:acasa Oras:acasa Postat Iunie 28, 2016 Lasa fratica drogata in pace, ca e ea si clonele ei. Nu ai cu cine 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 28, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 28, 2016 @asa si sau bellzebut sunt una si aceeasi persoana,cum dracu nu pomenesti si de tiganii din Baicului,chiar imi era dor sa ii mai pomeneasca cinevaAi vazut ca te-au luat toti la pula ce ai zis,ma doare curu hai cu alt nikname ca e curu proaspatSezi bland si suge in continuare 1 1
bellzebut Reputație: -2 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 Mi-am luat teapa la aratarea asta din cauza promovarii excesive. Asta nu face nici 100 lei ora.
bellzebut Reputație: -2 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 @asa si sau bellzebut sunt una si aceeasi persoana,cum dracu nu pomenesti si de tiganii din Baicului,chiar imi era dor sa ii mai pomeneasca cinevaAi vazut ca te-au luat toti la pula ce ai zis,ma doare curu hai cu alt nikname ca e curu proaspatSezi bland si suge in continuareAi uitat rolurile . Cea care suge esti tu. Nu te dor falcile
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 Vrei sa te fut ?Edit : a dat iar dracii'n buzata numai Guta o poate rezolva ))) 1
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 Am uitat sa spun "sar'mana pentru sticks-uri", la ce foame era...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 numai Guta o poate rezolva )))Nu ziceam dă ea
virginul Reputație: 37 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2016 Daca tot e atata scandal pe threadul asta, m-am gandit sa-mi introduc si eu o mica recenzie. Am vizitat-o pe Claudia inca de cand "domicilia" langa Doamna Ghica culminand cu apartamentul cu canapeaua buclucasa de pe Decebal, iar de la prima vizita pana la ultima, fata asta mi-a dat intotdeauna motive sa revin. Nu prea as vrea sa relatez fiecare vizita in parte pentru ca ar cam trebui sa imi pierd cateva zeci de minute bune. Voi da note pentru ca nu prea ma descurc cu cuvintele Aspect: la capitolul asta nu exceleaza foarte bine(si aici fac referire ca nu prea are forme, dar arata bine, nu am ce sa-i reprosez, vad ca a mai si slabit) dar compenseaza foarte mult prin personalitateOral: 9+ lent si cu atentie sporita altor zoneGFE: 10, inca de cum intri pe usa ai impresia ca te-ai intalnit cu o fosta colega de liceu care vrea sa afle ce ai mai facut in ultimul timp, iar in pat e foarte pasionala, e client orientedActiune: 9+ e foarte pisicoasa Igiena: 10 pentru ea si locatii Chiar daca si-a mai umflat preturile, compenseaza prin calitatea serviciilor si timpul petrecut cu ea. Nu am fost niciodata grabit, iar mai tot timpul am mai stat peste timpul alocat cu 30-40 de minute doar din cauza discutiilor interesante. O sa revin cu drag de fiecare data 5
karateca Reputație: -410 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2016 Ce linba ascutita ai de pe contul asta, iar de pe celelalte 3 iti dezvalui adevarata identitate.Vad ca aceasta tepara a atras o gramada de „adepti” fascinati de limba ei ascutita. Nu e decat o curva jegoasa. Adevarata ei personalitate o puteti descoperi de pe conturile clona de pa care posteaza: ynelcriss, ramsay, caca4pipilica.Confirm si eu a ramsay e clona lu claudia. Dupa ce iam facut o recenzie mai putin pozitiva ramsay mi-a dat sute de -. tu erai jegoaso 1
karateca Reputație: -410 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 28, 2016 Mie imi da si pt pachet acasa la fiecare vizita.Tu esti asa de prost ca nu o sa vezi niciodata pizda gratis
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 28, 2016 Daca tot e atata scandal pe threadul asta, m-am gandit sa-mi introduc si eu o mica recenzie. Am vizitat-o pe Claudia inca de cand "domicilia" langa Doamna Ghica culminand cu apartamentul cu canapeaua buclucasa de pe Decebal, iar de la prima vizita pana la ultima, fata asta mi-a dat intotdeauna motive sa revin. Nu prea as vrea sa relatez fiecare vizita in parte pentru ca ar cam trebui sa imi pierd cateva zeci de minute bune. Voi da note pentru ca nu prea ma descurc cu cuvintele Aspect: la capitolul asta nu exceleaza foarte bine(si aici fac referire ca nu prea are forme, dar arata bine, nu am ce sa-i reprosez, vad ca a mai si slabit) dar compenseaza foarte mult prin personalitateOral: 9+ lent si cu atentie sporita altor zoneGFE: 10, inca de cum intri pe usa ai impresia ca te-ai intalnit cu o fosta colega de liceu care vrea sa afle ce ai mai facut in ultimul timp, iar in pat e foarte pasionala, e client orientedActiune: 9+ e foarte pisicoasa Igiena: 10 pentru ea si locatii Chiar daca si-a mai umflat preturile, compenseaza prin calitatea serviciilor si timpul petrecut cu ea. Nu am fost niciodata grabit, iar mai tot timpul am mai stat peste timpul alocat cu 30-40 de minute doar din cauza discutiilor interesante. O sa revin cu drag de fiecare data Muuultumesc muuult pentru recenzie! Dar, si tu ca si mine de altfel, am impresia ca suntem off topic pe aici...Te-am pupat!!!!!! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 Muuultumesc muuult pentru recenzie! Dar, si tu ca si mine de altfel, am impresia ca suntem off topic pe aici...Te-am pupat!!!!!! niste off topicari 1 12
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 28, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 28, 2016 niste off topicari cum le mai spui tu primare din corazon ))cre"ca esti fan acasa ))) ps-casa claudiei se intelege ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2016 Postat Iunie 28, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=MOg5WvmEmN8
ciprian85 Reputație: -2 Postat Iunie 28, 2016 Oras:D Oras:D Postat Iunie 28, 2016 Am fost si eu. E o tepara ordinara. Am ales varianta cu o finalizare. Dupa ce a stat 10 min la dus si a tras de timp cu vrajeala ieftina mi-a solcitat 200 pentru o ora cu toate ca depasisem cu 5 minute jumatatea de ora.Note:Aspect: 6GFE: 6 (o vrajeala de doi bani ca sa traga de timp)Normal: 8Oral: 7 (grabita sa treaca la normal) De revenit: niciodata 1 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 28, 2016 Nu se sesizeaza nimeni la recenziile false?
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 28, 2016 Confirm si eu a ramsay e clona lu claudia. Dupa ce iam facut o recenzie mai putin pozitiva ramsay mi-a dat sute de -. tu erai jegoasoEeee... dacă e mai puțin pozitivă...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum