Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti , Constanta
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

poza loveste sub centura pentru cei care au fantezii pe masina de spalat =)))

Postat

Asta e cel mai bun exemplu de promovare excesiva. Fotograf , panarama parsiva cu multe clone, dar orice ai face tot o aratare penala esti fara cur si fara tate.

Grav este ca aceasta curva penala a inceput sa ameninte utilizatorii acestui forum, mai voalat ce-i drept, dar cand vin din partea unei asemenea individe care stim toti cine e e grav

• Oras:acasa
  • Oras:acasa
Postat

Lasa fratica drogata in pace, ca e ea si clonele ei. Nu ai cu cine

• Like 1
  • Oras:amanta
Postat

@asa si sau bellzebut sunt una si aceeasi persoana,cum dracu nu pomenesti si de tiganii din Baicului,chiar imi era dor sa ii mai pomeneasca cineva

Ai vazut ca te-au luat toti la pula ce ai zis,ma doare curu hai cu alt nikname ca e curu proaspat

Sezi bland si suge in continuare

• Like 1
  • Minus 1
Postat

@asa si sau bellzebut sunt una si aceeasi persoana,cum dracu nu pomenesti si de tiganii din Baicului,chiar imi era dor sa ii mai pomeneasca cineva

Ai vazut ca te-au luat toti la pula ce ai zis,ma doare curu hai cu alt nikname ca e curu proaspat

Sezi bland si suge in continuare

Ai uitat rolurile . Cea care suge esti tu. Nu te dor falcile

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vrei sa te fut ?

Edit : a dat iar dracii'n buzata =))

numai Guta o poate rezolva :))))

• Minus 1
Vizitator rebel_
Postat

Am uitat sa spun "sar'mana pentru sticks-uri", la ce foame era...

Vizitator
Postat

numai Guta o poate rezolva :))))

Nu ziceam dă ea :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Daca tot e atata scandal pe threadul asta, m-am gandit sa-mi introduc si eu o mica recenzie. Am vizitat-o pe Claudia inca de cand "domicilia" langa Doamna Ghica culminand cu apartamentul cu canapeaua buclucasa de pe Decebal, iar de la prima vizita pana la ultima, fata asta mi-a dat intotdeauna motive sa revin. Nu prea as vrea sa relatez fiecare vizita in parte pentru ca ar cam trebui sa imi pierd cateva zeci de minute bune. 

Voi da note pentru ca nu prea ma descurc cu cuvintele  :laugh2

Aspect: la capitolul asta nu exceleaza foarte bine(si aici fac referire ca nu prea are forme, dar arata bine, nu am ce sa-i reprosez, vad ca a mai si slabit) dar compenseaza foarte mult prin personalitate

Oral: 9+ lent si cu atentie sporita altor zone

GFE: 10, inca de cum intri pe usa ai impresia ca te-ai intalnit cu o fosta colega de liceu care vrea sa afle ce ai mai facut in ultimul timp, iar in pat e foarte pasionala, e client oriented

Actiune: 9+ e foarte pisicoasa 

Igiena: 10 pentru ea si locatii

Chiar daca si-a mai umflat preturile, compenseaza prin calitatea serviciilor si timpul petrecut cu ea. Nu am fost niciodata grabit, iar mai tot timpul am mai stat peste timpul alocat cu 30-40 de minute doar din cauza discutiilor interesante. O sa revin cu drag de fiecare data :blushing2

• Like 5
Postat

Ce linba ascutita ai de pe contul asta, iar de pe celelalte 3 iti dezvalui adevarata identitate.

Vad ca aceasta tepara a atras o gramada de „adepti” fascinati de limba ei ascutita. Nu e decat o curva jegoasa. Adevarata ei personalitate o puteti descoperi de pe conturile clona de pa care posteaza: ynelcriss, ramsay, caca4pipilica.

Confirm si eu a ramsay e clona lu claudia. Dupa ce iam facut o recenzie mai putin pozitiva ramsay mi-a dat sute de -. tu erai jegoaso
  • Like 1
Postat

Mie imi da si pt pachet acasa la fiecare vizita.

Tu esti asa de prost ca nu o sa vezi niciodata pizda gratis

Postat

Daca tot e atata scandal pe threadul asta, m-am gandit sa-mi introduc si eu o mica recenzie. Am vizitat-o pe Claudia inca de cand "domicilia" langa Doamna Ghica culminand cu apartamentul cu canapeaua buclucasa de pe Decebal, iar de la prima vizita pana la ultima, fata asta mi-a dat intotdeauna motive sa revin. Nu prea as vrea sa relatez fiecare vizita in parte pentru ca ar cam trebui sa imi pierd cateva zeci de minute bune. 

Voi da note pentru ca nu prea ma descurc cu cuvintele  :laugh2

Aspect: la capitolul asta nu exceleaza foarte bine(si aici fac referire ca nu prea are forme, dar arata bine, nu am ce sa-i reprosez, vad ca a mai si slabit) dar compenseaza foarte mult prin personalitate

Oral: 9+ lent si cu atentie sporita altor zone

GFE: 10, inca de cum intri pe usa ai impresia ca te-ai intalnit cu o fosta colega de liceu care vrea sa afle ce ai mai facut in ultimul timp, iar in pat e foarte pasionala, e client oriented

Actiune: 9+ e foarte pisicoasa 

Igiena: 10 pentru ea si locatii

Chiar daca si-a mai umflat preturile, compenseaza prin calitatea serviciilor si timpul petrecut cu ea. Nu am fost niciodata grabit, iar mai tot timpul am mai stat peste timpul alocat cu 30-40 de minute doar din cauza discutiilor interesante. O sa revin cu drag de fiecare data :blushing2

Muuultumesc muuult pentru recenzie! :)

Dar, si tu ca si mine de altfel, am impresia ca suntem off topic pe aici...

Te-am pupat!!!!!! :) :*

• Like 3
Vizitator
Postat

Muuultumesc muuult pentru recenzie! :)

Dar, si tu ca si mine de altfel, am impresia ca suntem off topic pe aici...

Te-am pupat!!!!!! :) :*

niste off topicari =))

• Like 1
  • Minus 12
Postat

niste off topicari =))

cum le mai spui tu primare din corazon :)))

cre"ca esti fan acasa :))))

ps-casa claudiei se intelege :)))

• Oras:D
  • Oras:D
Postat

Am fost si eu. E o tepara ordinara. Am ales varianta cu o finalizare. Dupa ce a stat 10 min la dus si a tras de timp cu vrajeala ieftina mi-a solcitat 200 pentru o ora cu toate ca depasisem cu 5 minute jumatatea de ora.

Note:

Aspect: 6

GFE: 6 (o vrajeala de doi bani ca sa traga de timp)

Normal: 8

Oral: 7  (grabita sa treaca la normal)

De revenit: niciodata

• Like 1
  • Minus 1

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Confirm si eu a ramsay e clona lu claudia. Dupa ce iam facut o recenzie mai putin pozitiva ramsay mi-a dat sute de -. tu erai jegoaso

Eeee... dacă e  mai puțin pozitivă... :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...