Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

• Oras:Locatie
Postat

Ia uitați-vă replică la bulangiu =)) =))

E un fel de,, ba tu , ba tu " =)) =))

Inteligente replici, popandaule!

Vezi ca iti prind bine miile de ore pe care le-ai irosit pe forum?

• Minus 1
Postat

Cacapou lasa fata in pace,vezi ti de gradinita ta si ignora acest topic

ray.CACAVAN, vezi poate mai gasesti vreo fata pe forum sa o jignesti si nu-ti mai umfla pectoralii virtuali

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai de-te mă în sânje să te bată și sa te unge :)

il mananca`n cur la copou , o avea limbrici prostu :)))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:amanta
Postat

Vad ca ti place sa te iei gura in pula desi ai dinti cam ascutiti,accepti CIM?COF?

Analul e punctul forte Utilizator_Popou

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu a descărcat nimeni jocul pokemon?,poate il vaneaza si pe copou sa scăpăm draq de el :)))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

il mananca`n cur la copou , o avea limbrici prostu :)))

Se aduca toti lacheii.:)

Ai intrat deja in tura de noapte, nenea paznicul?

• Minus 1
Postat

Nu a descărcat nimeni jocul pokemon?,poate il vaneaza si pe copou sa scăpăm draq de el :)))

:)

Serios acum, de ce tii mortis sa ne arati la fiecare postare cat esti de prost?

• Minus 1
Postat

Sa vadă lumea ca e altul mai prost ca mine ,cand răspunzi asta arati

Postat

Asa ca esti nervos? :))sa nu spargi ceva prin casa ca nu dau ăștia credit pentru ajutor de șomaj,asta daca il mai ai,probabil ca muncești cu ziua pe ici pe colo

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Se aduca toti lacheii. :)

Ai intrat deja in tura de noapte, nenea paznicul?

te-a prostit foamea bai saracie

• Like 2
  • Minus 1
Postat

te-a prostit foamea bai saracie

Nu ai fost in stare sa scrii macar sase cuvinte fara sa editezi! :slap2

Ai observat ca lacheii batrani v-au lasat aici doar pe voi doi - mai simpluti la minte - sa va faceti de ras?

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Gasesti asta amuzant ... Nu prea coincide cu imaginea pe care incerci sa ti-o lasi pe aici.

Nimic nu mai este serios pe acest topic. Nu observi ce a devenit? Si nu, nu este vina mea. Este o vorba, n-o spun...incerc sa salvez aparentele asa cum pretinzi...dar, mai bine rad decat sa ma mai enervez :)

Dar, ia spune-mi te rog...ce imagine consideri ca am incercat sa las? Eu am fost eu tot timpul...indiferent. ;)

E luna plina ;) altfel as fi urat o noapte linistita

• Like 5
Postat

Nu ai fost in stare sa scrii macar sase cuvinte fara sa editezi! :slap2

Ai observat ca lacheii batrani v-au lasat aici doar pe voi doi - mai simpluti la minte - sa va faceti de ras?

De ce ai spart oglinda din baie? Unde mai privești tu fața aia de soarece,unde mai gelezi tu alea trei fire de par rămase in cap,cum iti mai admiri dintele rămas in fața si cum mai te uiti tu la fărâma de pula ca doar in oglinda o mai admirai?

Oooooffff noroc ca miercuri e sărbătoare,poate capeți ceva la biserică sa poți sa iei alta,daca nu am aruncat eu una,ti-o donez

Postat

Nimic nu mai este serios pe acest topic. Nu observi ce a devenit? Si nu, nu este vina mea. Este o vorba, n-o spun...incerc sa salvez aparentele asa cum pretinzi...dar, mai bine rad decat sa ma mai enervez :)

Dar, ia spune-mi te rog...ce imagine consideri ca am incercat sa las? Eu am fost eu tot timpul...indiferent. ;)

Tu dormi liniștit, fni veghează :)))

Postat

Am remarcat doar ca apreciezi un anumit tip de umor. Un gest simplu, o mimica a fetei ... pot dezvalui mai multe decat cateva zeci de pagini de topic sau poze in care aparem cu carti in mana.

post-206969-0-99562000-1468871634_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sa fie oficial...doresc sa anunt ca nu voi mai lucra in conditiile cunoscute pana acum. Nu mai permit sa ma intalnesc cu tot felul de indivizi cu probleme de personalitate.

Cine doreste ma poate contacta pe mesagerie. Numarul de telefon nu va mai fi public. :) imi voi selecta clientii...oricum majoritatea sunt deja :) ca tot suntem la acest subiect, doresc a-mi cere scuze pentru raspunsul tardiv la mesajele deja primite.

Deasemenea, totul de acum va fi protejat. Nicio exceptie. Este mai bine asa :)

Voi mai lipsi cateva zile insa, repet, cine doreste ma poate contacta in pm.

seara frumoasa!

• Like 5
Postat

Sa fie oficial...doresc sa anunt ca nu voi mai lucra in conditiile cunoscute pana acum. Nu mai permit sa ma intalnesc cu tot felul de indivizi cu probleme de personalitate.

Cine doreste ma poate contacta pe mesagerie. Numarul de telefon nu va mai fi public. :) imi voi selecta clientii...oricum majoritatea sunt deja :) ca tot suntem la acest subiect, doresc a-mi cere scuze pentru raspunsul tardiv la mesajele deja primite.

Voi mai lipsi cateva zile insa, repet, cine doreste ma poate contacta in pm.

seara frumoasa!

Asa Claudia fi barbata :)))

Ps ai rupt pisica(motanul) in două :))))

Postat

Am remarcat doar ca apreciezi un anumit tip de umor. Un gest simplu, o mimica a fetei ... pot dezvalui mai multe decat cateva zeci de pagini de topic sau poze in care aparem cu carti in mana.

de acord. Totusi, nu sari sa judeci fara a cunoaste :)

• Like 3
Postat

de acord. Totusi, nu sari sa judeci fara a cunoaste :)

Lasa-l e supărat rău.cand nu are argumente se leagă de orice

Zi copou si trage apa

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator rebel_
Postat

Asta e, pe mine nu ma afecteaza pentru ca oricum fac totul protejat dupa sperietura trasa de pe urma povestii cu Laura96 dar sunt sigur ca o sa pierzi un numar semnificativ din clientii care te vizitau pentru oralul de poveste cu CIM.

Postat

Asta e, pe mine nu ma afecteaza pentru ca oricum fac totul protejat dupa sperietura trasa de pe urma povestii cu Laura96 dar sunt sigur ca o sa pierzi un numar semnificativ din clientii care te vizitau pentru oralul de poveste cu CIM.

Asta este. Imi asum acest lucru! :)

• Like 5
Postat

Esti o persoana de treaba, Claudiutsa. Nu i lasa pe bulangii astia sa te schimbe

• Like 1

Postat

Claudia si eu zic ca nu merita schimarea. Insa intradevar trebuie sa-ti faci un plan de selectie si fidelizare a clientilor tai si uita de cei rautaciosi de pe aici.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...