miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 23, 2016 Dar hai sa incheiem in seara asta si sa lasam topicul fetei :hihat Deja s-a facut seara ,PROSTALAULE , nu mai ai nici notiunea timpului !? :laugh2 Nu uita sa vi sa ne povestesti ce-ai "futut" azi-noapte 28 18
nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 23, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iulie 23, 2016 Cum se face tagliatelle con asparagi e carne macinata? 3
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 23, 2016 Cum se face tagliatelle con asparagi e carne macinata?Con amore 5
nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 23, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iulie 23, 2016 Con amore dankeson
mickeysabbath Reputație: 710 Postat Iulie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2016 Mai stie cineva de la ce au inceput aceste dispute? Pana si jignirile trebuie incadrate in context bre! Pacat e ca la inceput a fost cuvantul ... S-a pacalit ala care l-a inventat. Dac-o rog pe Claudia sa-si specifice mai precis status-ul (disponibilitate, modalitati de contact, etc.), e prea mult? 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iulie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 23, 2016 Mai stie cineva de la ce au inceput aceste dispute? Pana si jignirile trebuie incadrate in context bre! Pacat e ca la inceput a fost cuvantul ... S-a pacalit ala care l-a inventat. Dac-o rog pe Claudia sa-si specifice mai precis status-ul (disponibilitate, modalitati de contact, etc.), e prea mult?Cu drag! Am anuntat si acum cateva zile insa, cuvantul meu nu a fost luat in serios.Asa cum am spus, nu mai lucrez. De aceea am insistat cu arhivarea topicului. S-au ivit alte oportunitati si am decis sa profit de acestea.Acest raspuns este pentru domnii draguti pe care, in decursul acestor luni am avut placerea de a-i intalni. 4
mickeysabbath Reputație: 710 Postat Iulie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2016 Cu drag! Am anuntat si acum cateva zile insa, cuvantul meu nu a fost luat in serios.Asa cum am spus, nu mai lucrez. De aceea am insistat cu arhivarea topicului. S-au ivit alte oportunitati si am decis sa profit de acestea.Acest raspuns este pentru domnii draguti pe care, in decursul acestor luni am avut placerea de a-i intalni.
killbill13 Reputație: 8009 Postat Iulie 23, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Iulie 23, 2016 Cu drag! Am anuntat si acum cateva zile insa, cuvantul meu nu a fost luat in serios.Asa cum am spus, nu mai lucrez. De aceea am insistat cu arhivarea topicului. S-au ivit alte oportunitati si am decis sa profit de acestea.Acest raspuns este pentru domnii draguti pe care, in decursul acestor luni am avut placerea de a-i intalni. Am felicitat intotdeauna fetele care au gasit solutii mai favorabile si nu fac exceptie acum ! Bravo, sa ai bafta in orice ti-ai propus ! 2
clona lui picon Reputație: 38 Postat Iulie 23, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Iulie 23, 2016 Am felicitat intotdeauna fetele care au gasit solutii mai favorabile si nu fac exceptie acum ! Bravo, sa ai bafta in orice ti-ai propus !
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2016 Postat Iulie 23, 2016 Cine mai crede in povesti din astea, si Corinuta ne ameninta acum cateva luni ca "a terminat capitolul nimfomane", dar era inapoi pe forum in cateva zile.D'ale nimfomanelor ... Asa sunt eu ...mai schimbatoare 5
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 24, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iulie 24, 2016 Asa sunt eu ...mai schimbatoare si dc vorbesti de altele cand revin 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 24, 2016 Cu drag! Am anuntat si acum cateva zile insa, cuvantul meu nu a fost luat in serios.Asa cum am spus, nu mai lucrez. De aceea am insistat cu arhivarea topicului. S-au ivit alte oportunitati si am decis sa profit de acestea.Acest raspuns este pentru domnii draguti pe care, in decursul acestor luni am avut placerea de a-i intalni. Baftă Claudia! Să fie totul așa cum îți dorești!
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iulie 24, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iulie 24, 2016 Multe succesuri Corina )))
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 24, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 24, 2016 si dc vorbesti de altele cand revinCa sa se mire un papa lapte care le stie el pe toate 26 18
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 24, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iulie 24, 2016 Ca sa se mire un papa lapte care le stie el pe toateca sa ma sugi lake 1 3
user_x Reputație: -434 Postat Iulie 24, 2016 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Iulie 24, 2016 Multe succesuri Corina )))Dar Claudiei nu-i urezi nimic?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2016 Postat Iulie 24, 2016 Dac-o rog pe Claudia sa-si specifice mai precis status-ul (disponibilitate, modalitati de contact, etc.), e prea mult? Cu drag! Am anuntat si acum cateva zile insa, cuvantul meu nu a fost luat in serios.Asa cum am spus, nu mai lucrez. De aceea am insistat cu arhivarea topicului. S-au ivit alte oportunitati si am decis sa profit de acestea.Acest raspuns este pentru domnii draguti pe care, in decursul acestor luni am avut placerea de a-i intalni. Scuze ca ma bag si eu putin ( cate putin), dar nu este mai simplu pentru tine, Claudia, sa nu te mai loghezi pe forum si...gata? Iti garantez eu cu mana pe coaie ca in maxim 24 de ore ( hai 36 sa nu fiu rau), topicul tau ajunge pe pagina a doua sau a treia.zic si eu... 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2016 Postat Iulie 24, 2016 Scuze ca ma bag si eu putin ( cate putin), dar nu este mai simplu pentru tine, Claudia, sa nu te mai loghezi pe forum si...gata? Iti garantez eu cu mana pe coaie ca in maxim 24 de ore ( hai 36 sa nu fiu rau), topicul tau ajunge pe pagina a doua sau a treia.zic si eu...Ceai mă?
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 24, 2016 Postat Iulie 24, 2016 cati bani te costa pe luna toate conturile ? va dati seama ce idiot este; il injura pe admin ca la usa cortului dupa care si-a cumparat conturi premiumnumai ca sa-si dea puncte singur si sa aiba "reputatie"
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Iulie 24, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iulie 24, 2016 Ce-ati avut ma, cu fata? Ati vazut-o mai dezgheață, si v-a complexat, este? V-ati pus pe ea s-o desființați, ca nu intelegeati voi despre ce vorbeste... Da' nu puteati s-o infingeti cu botu-n coaie cand vedeati ca deschide un subiect care va depășește, si s-o lasati sa va arate cat e de buna de gura? DERBEDEILOR!!! 4 "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iulie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2016 Scuze ca ma bag si eu putin ( cate putin), dar nu este mai simplu pentru tine, Claudia, sa nu te mai loghezi pe forum si...gata? Iti garantez eu cu mana pe coaie ca in maxim 24 de ore ( hai 36 sa nu fiu rau), topicul tau ajunge pe pagina a doua sau a treia.zic si eu...Numai daca i-l retrogradeaza administratorul la Testate. Ca la Top e o singura pagina; mare si lata ... 6 1
filip d Reputație: 55 Postat Iulie 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 25, 2016 Asa cum am spus, nu mai lucrez. De aceea am insistat cu arhivarea topicului. S-au ivit alte oportunitati si am decis sa profit de acestea.Felicitari, foarte bine ca ai reusit sa faci asta. Iti doresc mult succes in continuare
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 25, 2016 cati bani te costa pe luna toate conturile ? va dati seama ce idiot este; il injura pe admin ca la usa cortului dupa care si-a cumparat conturi premiumnumai ca sa-si dea puncte singur si sa aiba "reputatie"un fraier , il citesti de la o posta distanta acum ai observat ca nu prea il duce creieul ? Pai motanul pleaca urechea la orice tolomac care defileaza pe aici .Iar daca isi cumpara conturi premium , cu atat mai bine . Se crede deja baiat de baiat pe aici 26 17
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Iulie 25, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iulie 25, 2016 E pacat daca cedezi in fata unor idioti,probabil daca ai ignora total tot ce scriu ei,s ar opri.Anuntand retragrea le ai dat satisfactie maxima,practic si au indeplinit obiectivul. 5 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum