Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Dar hai sa incheiem in seara asta si sa lasam topicul fetei :hihat :hihat :hihat

Deja s-a facut seara ,PROSTALAULE , nu mai  ai nici notiunea timpului !? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu uita sa vi sa ne povestesti ce-ai "futut" azi-noapte :slap2

• Like 28
  • Minus 18
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Cum se face tagliatelle con asparagi e carne macinata?

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mai stie cineva de la ce au inceput aceste dispute?

Pana si jignirile trebuie incadrate in context bre!

Pacat e ca la inceput a fost cuvantul ... S-a pacalit ala care l-a inventat.

Dac-o rog pe Claudia sa-si specifice mai precis status-ul (disponibilitate, modalitati de contact, etc.), e prea mult?

• Like 1
Postat

Mai stie cineva de la ce au inceput aceste dispute?

Pana si jignirile trebuie incadrate in context bre!

Pacat e ca la inceput a fost cuvantul ... S-a pacalit ala care l-a inventat.

Dac-o rog pe Claudia sa-si specifice mai precis status-ul (disponibilitate, modalitati de contact, etc.), e prea mult?

Cu drag! Am anuntat si acum cateva zile insa, cuvantul meu nu a fost luat in serios.

Asa cum am spus, nu mai lucrez. De aceea am insistat cu arhivarea topicului. S-au ivit alte oportunitati si am decis sa profit de acestea.

Acest raspuns este pentru domnii draguti pe care, in decursul acestor luni am avut placerea de a-i intalni.

:)

• Like 4
Postat

Cu drag! Am anuntat si acum cateva zile insa, cuvantul meu nu a fost luat in serios.

Asa cum am spus, nu mai lucrez. De aceea am insistat cu arhivarea topicului. S-au ivit alte oportunitati si am decis sa profit de acestea.

Acest raspuns este pentru domnii draguti pe care, in decursul acestor luni am avut placerea de a-i intalni.

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Am felicitat intotdeauna fetele care au gasit solutii mai favorabile si nu fac exceptie acum ! Bravo, sa ai bafta in orice ti-ai propus !

• Like 2
  • Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

Am felicitat intotdeauna fetele care au gasit solutii mai favorabile si nu fac exceptie acum ! Bravo, sa ai bafta in orice ti-ai propus !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cine mai crede in povesti din astea, si Corinuta ne ameninta acum cateva luni ca "a terminat capitolul nimfomane", dar era inapoi pe forum in cateva zile.

D'ale nimfomanelor ... :)

Asa sunt eu ...mai schimbatoare :)
  • Like 5
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Asa sunt eu ...mai schimbatoare :)

si dc vorbesti de altele cand revin

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Baftă Claudia! Să fie totul așa cum îți dorești!

Postat

si dc vorbesti de altele cand revin

Ca sa se mire un papa lapte care le stie el pe toate

• Like 26
  • Minus 18
Postat

Ca sa se mire un papa lapte care le stie el pe toate

ca sa ma sugi lake

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Multe succesuri Corina :))))

Dar Claudiei nu-i urezi nimic?:)

Vizitator sarlatanu
Postat

Scuze ca ma bag si eu putin ( cate putin), dar nu este mai simplu pentru tine, Claudia, sa nu te mai loghezi pe forum si...gata? Iti garantez eu cu mana pe coaie ca in maxim 24 de ore ( hai 36 sa nu fiu rau), topicul tau ajunge pe pagina a doua sau a treia.

zic si eu...

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Scuze ca ma bag si eu putin ( cate putin), dar nu este mai simplu pentru tine, Claudia, sa nu te mai loghezi pe forum si...gata? Iti garantez eu cu mana pe coaie ca in maxim 24 de ore ( hai 36 sa nu fiu rau), topicul tau ajunge pe pagina a doua sau a treia.

zic si eu...

Ceai mă?
Postat

cati bani te costa pe luna toate conturile ? :laugh2

va dati seama ce idiot este; il injura pe admin ca la usa cortului dupa care si-a cumparat conturi premium

numai ca sa-si dea puncte singur si sa aiba "reputatie"

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Ce-ati avut ma, cu fata? Ati vazut-o mai dezgheață, si v-a complexat, este? V-ati pus pe ea s-o desființați, ca nu intelegeati voi despre ce vorbeste...

Da' nu puteati s-o infingeti cu botu-n coaie cand vedeati ca deschide un subiect care va depășește, si s-o lasati sa va arate cat e de buna de gura?

DERBEDEILOR!!! :)

• Like 4

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

zic si eu...

Numai daca i-l retrogradeaza administratorul la Testate. Ca la Top e o singura pagina; mare si lata ...

• Like 6
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Felicitari, foarte bine ca ai reusit sa faci asta. Iti doresc mult succes in continuare :)

Postat

cati bani te costa pe luna toate conturile ? :laugh2

va dati seama ce idiot este; il injura pe admin ca la usa cortului dupa care si-a cumparat conturi premium

numai ca sa-si dea puncte singur si sa aiba "reputatie"

un fraier , il citesti de la o posta distanta :laugh2

acum ai observat ca nu prea il duce creieul ? Pai motanul pleaca urechea la orice tolomac care defileaza pe aici .Iar daca isi cumpara conturi premium , cu atat mai bine . Se crede deja baiat de baiat pe aici  :slap2

• Like 26
  • Minus 17

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

E pacat daca cedezi in fata unor idioti,probabil daca ai ignora total tot ce scriu ei,s ar opri.

Anuntand retragrea le ai dat satisfactie maxima,practic si au indeplinit obiectivul.

• Like 5
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...